- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
-
Buldozer99
senior tag
válasz Mr.Gettoman #9300 üzenetére
Már jó... köszi azért ,most meg az a gond hogy dolgozik a winyo mint atom,nálatok is? Ez miatt meg akad a game néha elég rendesen...
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
euchi
aktív tag
Köszi a hsz-eket.
Sok helyen olvastam, hogy egyeseknek "simán megy a játék". Azoknak hogy lehet, hogy nem akadozik? Vagy ez annyira közismert probléma, hogy már meg sem említjük amikor a framerate-ről beszélünk?
Most akkor fut valakinek teljesen akadásmentesen, vagy nem?
(ezt tekinthetjük afféle felmérésnek is, izgatottan várom a jelentkezőket)mod: Ja igen, és mindeki írhat, az is aki teljesen low beállításon tolja lag nékül.
[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz Mariann294 #9306 üzenetére
Mint itt. Tavaly játszottam nagyon sokat, mióta ez az új verziós PT van, azóta hanyagolom. Fel felcsatlakozok néha, megnézem az új pályákat practiceban, kocsikat, tuningolgatok, de ennyi. Open beta jelentgettem a hibákat, de azóta semmi extra. Úgy május végén letettem a játékról. Azóta nekem úgy tűnik egyre rosszabb, az összekovácsolódott magból is csak páran maradtak, ők pedig már nagyon sokat fejlődtek, labdába sem rúghatok, a játék társadalma is sokat változott. Elveszett a PT varázsa.
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Kommy
veterán
95,17%-nál tartok, a barátokat csak úgylehet megtalálni, ha járkáloka városban vagy van róluk térké, mert ha minden igaz akkor már csak ezt kell megcsinálnom és meglesz a 100%
-
Kommy
veterán
Elfelejtettem leírni, hogy a játék szerint 12-vel találkoztam és megkaptam a "No more Strangers" archivement-et, amit akkor lehet megkapni ha minden random karakterrel találkoztam, de még ígyis csak 95,17%-nál tartok.
kdave9: Na akkor vékkép nem értem hogy hogy kaphattam meg az archivemen-et amikor itt 22 db ember van
Megnéztem azt a oldalt ahonnan linkelted a képet és a 100% elérés menüpontban is csak 95%-re jön ki (és elvileg nekem pont ezek vannak meg ) szóval vicces.[ Szerkesztve ]
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz G@bi90MR #9277 üzenetére
Az igen Mit keres a csoki a meghajtóban? JÉZUSOM
(#9281) euchi: Ezt nekem is csinálja, de úgy egy óra game után. Nem kell tenni mást, csak hogy kilépsz a játékból, és vissza.
(#9286) Buldozer99: Ez is volt nálam is, tegnap tettem újra azóta lekopogom hálistennek jó.
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
euchi
aktív tag
válasz |*HayHa*| #9313 üzenetére
Hát nálam, hála a sok erőlködésnek és próbálkozásnak, most kicsivel több mint fél órát bír sima futással(néha többet is). Én azt nem nevezném megoldásnak, hogy félóránkét ki kell lépkednem.
Már nagyon várom azt a valakit, akinek szépen egyenletes sebességgel megy a GTA4, és majd megmondja nekem a tutit. Úgy várom őt mint a Messiást. -
kdave9
tag
Na utánanéztem, és ezt szűrtem le:
14 karakter, és 22 küldetés van összesen. [link]
10 karakterrel kell találkozni, ha kell többször is(16 küldi):
Brian (3 Találkozás)
Badman
Mel
Ileyna Faustin
Hossan
Sara (2 Találkozás)
Pathos (2 Találkozás)
Marnie (2 Találkozás)
Eddie Low (2 Találkozás)
GracieA többi 4 karakterrel nem fontos találkozni,nem számítanak bele a végigjátszásba, ők azok akiknél eldöntöd a story során hogy meghaljanak-e.
-H-U-N-T-E-R-
-
gyáliSanyi
őstag
Mennyi idő alatt jutottatok el 95%-100%-ig? Mennyi a végigjátszás ideje körülbelül?
Live poor, die rich.
-
M3nyus
aktív tag
Hali
Valaki nemtalálkozott azzal a problémával, hogy TS en (teamspeak) van fenn, akkor kicsit felgyorsulnak a gta ban a hangok? és recsegnek is TS nélkül megy rendesen.
Én vagyok M3nyus!
-
Mr.Gettoman
tag
válasz Buldozer99 #9302 üzenetére
lehet a vinfos dogzik alatta kapcsold ki a nem kellő taszkokat..;)(frissítés-t főleg.)
http://www.hasznaltauto.hu/3261862_opel_omega_1992
-
BOBO6
aktív tag
Fentebb szóba hozta valaki a látványvilágot. Nos nekem az volt az első benyomásom ezzel kapcsolatban, hogy egy sivár, szürke, egyhangú gettóban zajlanak az első küldetések. Bíztam benne, hogy a játékmenet előrehaladtával ez változik, de nem. Az egész színvilág túl sötét és komor.
Ebből a nagyvárosi nyüzsgésből nekem valahogy hiányzik a nyugis kertváros és a vidék.
Ti hogy vagytok ezzel? -
TEF
csendes tag
Őket hova kell vinni? nem mutat semmit a térkép valaki mutassa már meg.
pls help!
[ Szerkesztve ]
-
gamer0101
aktív tag
válasz gyáliSanyi #9310 üzenetére
Minek linkelgessem? 800x600. 56Hz. LOW, LOW. Aztán mindegyik csík a legkisebben. 1-1-1 meg asszem az utcsót lehet 0-ra is állítani. Ennyi. Így van jobb esetben, a profilomban olvasható gépen, napos, szép időben 14-18 fps, esőben meg nagy forgalom vagy akció közben 7-9. Beltéren, mondjuk saveházban vagy hasonlóban megvan a 18-22 fps. Ennyi.
-
ÁDI
aktív tag
az egyszer már megszerzet fegyvereim miért tűnnek el (nem cseréltem hasonló modellre...)???
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
BOBO6
aktív tag
Hehe. Erről nekem az jut eszembe, hogy olyan 10-15 fps-sel és folyamatos szaggatásokkal vittem a játékot ~30%-ig, mígnem egyszer megnyitottam az everestet. Hát nem visszaállt alap fsb-re a gép valamiért? Irány bios, fsb-t feltoltam és láss csodát, rögtön ~20 fps átlagom lett és no szaggatás.
Mit ne mondjak, a húzósabb jelenetek során bizony nehezemre esett a célzás és fedezékbe húzódás. -
Zin
őstag
xp-n vagy vistan-n fut jobban a játék ?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
|*HayHa*|
aktív tag
Na hogy kerültem ide? Az első megfejtés egy kap!
(#9336) Zin: Hat ez szerintem eggyeterlmű hogy XP..
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
Mariann294
őstag
Hogy lehet az hogy a statisztika szerint 100%-osan kijáccottam a játékot,mégsincs kifogyhatatlan lőszerem meg semmi extra?
-
Kommy
veterán
Van új Nvidia beta driver ha valakit érdekel 185.20 [link]
Még nem próbáltam, de este próba lesz -
Wukiwo
senior tag
Statistics
Average FPS: 46.65
Duration: 37.45 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 67%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37kikészít ez a game időnként beszaggat ......
Komolytalan a rockstar is sajna -
-
M3nyus
aktív tag
válasz Mr.Gettoman #9320 üzenetére
Igen énis codek összeakadásra gondolok, ha esetleg megtalálod a hiba okát dobj egy privit
Én vagyok M3nyus!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest