Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz munky #1075 üzenetére

    Arra gondoltam én is hogy most xp alatt van 2gb ramom és ha jön a GTA4 akkor Vista alá teszek be még kettőt, nah meg az új vga. És akkor még egy csomó játéknak bőven elég lesz a konfig.
    A gamestarosok azok csak hasrütnek és úgy írják a cikkeket, gta4 nél nagyon jól meg lehet figyelni, mindig odarakják a kérdőjelet a végére hogy vajon ilyen ez lesz tényleg ekkor jön? Tiszta kamu. Ezeket a kamucikkkeket ahhoz tudom, hasonlítani, mint amikor megkérdezi valaki hogy mennyit fogyaszt az autód....gyorsan rávágod gondolkodás nélkül, hogy legalább egy literrel kevesebbet hogy 6 literrel elmegyek 140es tempóval..az illető meg csak ájuldozik de a kútnál ugyanúgy nekem kelll kifizetni a hat litert is meg plusz azt az egy vagy két liter töbletet is:) Szóval azt akartam ebből kihozni, hogy csak paszírozzák a sz@rt és azt akarják elhitetni, hogy ők tudnak valamit. Ugyanazt az internetet nézik ők is át mint a többi gta 4 fan.

    [ Szerkesztve ]

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák