Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    addikt

    válasz reelc #3144 üzenetére

    Szívesen!

    A totem videóhoz: az Asterkarn Valley nekem a két hely közül egyiken sem spawnolt, tehát ott kell elegyen egy harmadik spawn pont is. Old Arkoviát (Twin Falls felől) és a Warden's Cellart próbáltam, azok rendben vannak.

    Viszont a totemek véleményem szerint a legjobb újdonság a játékban a casual playerek számára. Nekem a GD azért ment mindig vissza a PoE mögé, mert a farmolási rendszere taszított. Semmi vonzót nem találtam abban, hogy rogue dungeonok endbossait farmoljam úgy, hogy ha véletlenül meghalok (akár még jóval előttük), akkor bukom az egészet.

    Most három ulti totemből esett azt hiszem öt vagy hat legendary, kb. ugyanennyi kék mythical, azt hiszem két új recept, pár spec komponens (wendigo, ugdenbloom, stb.) meg a reszli. Összesen volt talán tíz-tizenöt perc a három, és főleg két halál sem rontott a helyzeten semmit se. Így már sokkal vonzóbb a "ki kell farmolni" opció.

    Farmolási kérdések:
    - a SR-ban azok a bossok, akik Celestial Shardot dobnak a végső lootot is befolyásolják? Magyarán van-e különbség a végén ha (szintidőn belül) "mezei" ellenfelekből teljesítem a shardokat vagy ha keresem a bossokat az adott szakaszon?

    - érdemes a pályán lévő buff pontokat aktiválni? ahogy elnéztem, a legtöbb valami ritka komponenst kér, amit nem szívesen pocsékolok el.

    - Vinelton lila receptjei ultin mennyibe kerülnek? (kb., nem a pontos összeg érdekel). Most több karakternél összesen van kb. 4 millióm, és elhatároztam, hogy a blademasterrel most már juszt is eljutok ultin is az AG-ig, hogy be tudjak vásárolni, csak nem tudom, ez mire lesz elég? Arra emlékszem, hogy eliten elég gyorsan elment nála kb. egy milla.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák