Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Guvasi

    csendes tag

    Sziasztok,

    eddig amazon fire tv-t nézegettem, mert a kodi-n belül a movieshark addonok közül szerettem volna a torrent addonokat használni, de az egyelőre semmilyen eszközömön nem jött össze, így jött a a képbe a chromecast egy és kettő.

    Ha jól tudom, ha android mobilon a youtube appból kitolom chromecastre a cucccot, akkor a chromecast a netről fogja játszani a videót. (azaz a mobilról csak megmondtam neki a címet, hogy mit játszon és nem a mobil sugározza neki, nem miracast).

    Ha azonban az android mobilomon használom a popcorn time-ot, bitx, vuze-t vagy más torrent videó lejátszására alkalmas android appot, ami ki tudja tolni a képet chromecastra, akkor a telefon fogja végezni a sugárzást, vagy elindítás után a telefont akár ki is lehet kapcsolni stb!? (youtueb esetében igen?)

    Ha nem lehet a mobilt ebben az esetben sem kivonni, de tudja ezt a háttérben sugározni és lehet a mobilon közben mást csinálni? vagy a mobil kijelzőjén és a chromecaston ugyanaz fog látszani? (és közben a mobil másra nem használható és merül).

    Illetve egyáltalán ez az android mobilról chromecastra wifin torrent videó mennyire megy megbízhatóan és milyen felbontásban?

    köszi szépen a segítséget, esetleg tesztet.

    ui: ha ezt szeretném megvalósítani, akkor erre nem eredeti chromecast is jó lehet? Illetve az eredeti chromecast 1 vagy kettő javasolt erre?

    köszi

Új hozzászólás Aktív témák