- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz Goose-T #36230 üzenetére
nem nem egyetértek veled.
pont azt írtam le hogy egyszer egy órában kerestem 7-8 tetsző hangot. lementettem, azt a kütyülés azóta annyi.
csak azt mondom hogy én mint önálló buta ostoba nem követendő nézetekkel rendelkező lény, többet gyakorlok attól hogy kapcsolhatok olyan hangot amire vágyom, csövet tranyót modellt, és hogy gitárt is amihez épp kedvem van. és ha kicsit elfáradtam és abbahagynám felnézek a rackre leveszek egy másikat és kezdem előről egy másikon. harmadikon. negyediken.de mondom ez csak az én véleményem, és mint tudjuk én is még tanuló sem vagyok tehát nem is ér semmit.
Bigrob: én is azért javasoltam azt. 10 col szóró halkan is működik. van belőle kissebb is de abban meg már nincs a wireless ezért a 60as javaslat.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kupon kunyeráló
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest