Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    válasz Ricsko :D #17032 üzenetére

    De ha csak ennyi pénzed van, akkor pláne ne költsd el olyan dolgokra, amitől más is szabadul. Miért kell neked feltétlenül egyből erősítő? Ha tanárhoz jársz, ott nem muszáj erősítővel játszani, otthonra meg gyakorolni simán megfelelne valami egyszerűbb megoldás, ami nem kerül annyiba, mégis meg lehet vele tanulni úgy játszani, hogy ne zörögjön stb. Vagy vegyél akkor egy egyszerűbb hangkártyát és modellezz, vagy valami más alternatíva után kell nézni.

    A Vox-nak vannak nagyon jó gyakorló cuccai. Mondhatnám az amPlug-ot vagy az amPhone-t. A második igaz, hogy drágább, de kapsz hozzá egy príma fülest is, ami fényévekkel jobb, mint amennyit 10-15k-ért kaphatsz, és a későbbi felvételek is megoldhatóak lennének nomeg a gyakorlás is. Nekem van egy amPlug Metal, a mai napig elő veszem, mert nagyon bitang kis cucc. Természetesen használtan még olcsóbbak.

    Ha lesz pénzed, akkor pedig veszel egy olyan erősítőt és/vagy pedált, ami megfelel az elvárásaidnak. Addigra kicsit jobban is fogod tudni, hogy mi az, ami fekszik neked.

    Ez meg mindenkinek szól, ne hívjuk már Marcinak a Marshall-t ;] Csak 3 betűvel többet kell írni, és mégis tisztelgünk a márka előtt, nomeg aki keresésre adja a fejét a topikban, az nem marciként fog keresni a Marshall termékekre :R

    [ Szerkesztve ]

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák