Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Pontosan. De amúgy egyre több ilyen agymenés zajlik a játékiparban, ami nagyon afelé tereli a usereket, hogy lerántsák a warez verziót. Szerintem ezzel a döntéssel elesik néhány millió dollártól a Sony. Dehát ők tudják...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Fitzgerald
veterán
Ezek főleg olyan régiók, ahol egyébként is torrentről rántak le nagyjából mindent (nyilván nem Japánra vagy egyéb, fejlett országra gondolok, csak hogy elébe menjek), de attól még elég nagyot megy a dolog mindenhol, olyanokat is eltántoríthat a vásárlástól, akiknek lenne lehetőségük megvenni a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
A Sonynak láthatóan nincs ezzel baja, a pécés játékaikba még normális DRM-et se tesznek.
Valószínűleg úgy kalkulálnak, hogy mivel főleg egykori PS-exkluzív címeket hoznak pécére, biztosan el fog menni belőlük annyi, hogy még így is rentábilis legyen a dolog.
Ha ez nem így lenne, akkor vagy változtatnának az üzleti modellen, vagy nem jönnének pécére a játékaik. De jönnek.[ Szerkesztve ]
-
nanocry
tag
válasz Dr. Akula #20 üzenetére
DRM free játékokra értettem, a fostalicska Denuvo tud lassítani, de azért meg nem ejtünk könnyeket meg nem is szívesen veszek fosnuvósat.. Volt, hogy buktam mentést, akkor lehet jól jött volna, de amúgy leszarom, ha van, ha nincs.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest