- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz zolikaDB #5698 üzenetére
Hali!
Nekem az utóbbi linkelt verzió van és szintén PC és TV megy róla.
A megjelölt bemeneteket használom az 5.1-en van a PC,a 2.1-en van a TV,amikor kikapcsolom a PC-t a távirányítón kiválasztom a TV kimenetet és szól a TV hangja[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
aktív tag
válasz zolikaDB #5700 üzenetére
Standbay sajnos nincs.
Igazából még soha nem hajtottam ki nagyon,de úgy vettem észre,hogy 15-20 hangerőn remegett az ágy.
Egy 20nm-es (4x5-ös) szobában van,ahol padlószőnyeg van és minden sarokban szekrény.Szerintem bőven elég.
PC-n zenehallgatáskor foobar kb.10%-on a rendszer hangerő(PC) 100% és a Genius 10-en áll.(Ez így számomra kellemes szobahangerő )
A TV-röl digital-analóg konverterről veszem a jelet (tehát a TV fix hangerőt ad ki az optikáján) olyankor 10-12 között használom a Geniust.Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Knobber
aktív tag
válasz zolikaDB #5700 üzenetére
Nekem van egy 5050V2-m és egy 6000-em is. A 6000 jobban bevált! Az a régebbi, már van vagy három-négy-öt éves szerintem, tán egyszer kellett benne javítani (gari lejárta után romlott el persze ) és az se volt drága pár ezer forint. Míg az 5050V2 már alapból gyári hibásan jött, ha visszalapozol a fórumon a userek nagy része arra panaszkodik, hogy nem kapcsol be. Aztán ha pihenteted egy napot, akkor újra bekapcsol. Lutri... Én ott szívtam meg, hogy nem magyar boltból vettem (interstore), és drága lenne a visszaküldés.
Az 5050V2-nek nincs standby-a! Basszus picit gyengébb mint a 6000, de jó a hangzásvilága nekem tetszik. Nekem egy 20nm körüli szobához bőven elég, otthon meg van kb 30nm körül a 6000-es és oda is elég.
Ui. A sima 5050("V1")-est nem ismerem, ismerősömnek van, és Ő viszont elégedett vele. Ha túl nagy a teljesítménye a 6000-nek neked, akkor próbálkozhatsz kifogni belőle esetleg egy-két darabot.
Youtube: Knobber
-
Knobber
aktív tag
válasz zolikaDB #5703 üzenetére
Ugyanaz a két hangfalszett csak a V2-es verzió egyetlen hátránya,hogy nincs rajta Standby mód, és a kék kijelző világítása állandó. Nekem akkor minden bizonnyal még V1 van, mert 2009-ben vettem. A basszust le tudod venni, amennyire csak akarod azzal nem lesz gond.
Youtube: Knobber
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest