Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz Ace Ventura #1932 üzenetére

    Menj el MediaMarkt-ba, köss hozzá valami mp3 lejátszót, vagy discman-t, és hallgasd meg :) Szerintem nagyon jó.
    Nekem ha most a kezembe adnák egy 3600as árát, és választanom kellene, ismét megvenném hezitálás nélkül. Bejött a termék. Fénykorában sokan lehidaltak tőle, mikor beizzítottam :)


    smog86: Konkrétan én csak magamról hallottam, aki így járt, és ez is valszeg hangkártyaváltás miatt eshetett meg. Valszeg nem szakszerűen kötögettem össze a dolgokat, nem kapcsoltak ki közben a készüléket. Semminek sincs baja, csak a mély veszített az erejéből, és egy bizonyos hangerő után bizonyos mélyhangoknál búgó hangot ad ki. Ha ezt orvosolná a Genius szerviz, akkor ismét tökéletes lenne. Mivel kíméltem, egyáltalán nem hajtottam, külsőre is teljesen rendben van, hibátlan. Tehát szép és jó, de nem tökéletes :) Ezért kínáltam 17k-ért :B Kint van a nagyszobában, rákötve asztalira+tv-re. Én nem tb-zek, anyámnak elég a tv hangszórója, és dvd filmet sem nagyon nézek, ha meg igen, akkor nem kint, szóval féligmeddig fölös lett.
    Szerintem korrekt vagyok :)

    MOD: Késő van, én is hülyén fogalmaztam itt-ott, konkrétan semmi köze egymáshoz 1-2 tagmondatnak, de nem gáz :DDD Nomeg az elírások...na 8 :))

    [Szerkesztve]

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák