- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Core i7 920@3800MHz+GTX560 SLI= 590 Watt teljes fullos konnektoros fogyasztás!!!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
DigitXT
nagyúr
Jo sokat koltesz akkor programokra
Igen: normális esetben így működik.Tirexi: akkor hajrá. Én csak annyit mondtam BeLucZ-nak,
hogy furcsállom, hogy a kedvenc játékának titulált DiRT2-t
nem veszi meg, inkább szív a warez verzióval, és kimarad az
online mókából is, pedig az is a játék része és jó buli is.
Erre mindenki nekem esik, hogy a drága hardver mellett nem
marad játékra. Ha viszont kipróbálás után mégis megveszitek,
akkor mégiscsak volt rá pénz, tehát nem értem az érvelést.
Ha esetleg azon alapul, hogy szar játékot nem veszünk, akkor
tessék: ott van a lehetőség, hogy nem kell megvenni, ahogyan
nem kell minden szarral játszani sem. Ez elég egyértelmű...Egyszer vettem borító alapján játékot - találjátok ki melyik volt.
(Súgok: NFS Undercover. Ugyanis azt hittem, ez már biztos jó
lesz, pedig korábban a warezolt Carbon nem tetszett. És hogy
azt miért warezoltam le? Bosszúból (!), mert nem javították az
MW egyik durva bugját. Azóta viszont megvan eredetiben, mert
hozzácsomagolták a Burnout Paradise-hoz: LOL. A Shiftet sem
vettem meg anno, mert az Undercoverrel jól átvertek, az fos volt,
jött a bosszú. S jött az a furcsa érzés: hogy ez viszont tetszett,
szóval meg kellett volna venni... És azóta bizony meg is vettem.
De a mai napig nem játszottam végig az utolsó bajnokságot.) -
Cybertrone
veterán
Még mindíg az 580 topikban vagyunk... valaki megveszi a játékokat valaki letölti és megveszi utánna, valaki csak letölti! Koncentráljunk a vga-ra!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
DigitXT
nagyúr
Beállítottam az SLI profilját a leírás szerint, tényleg terhel minkét karira.
Jó látni, hogy a vizesblokkok megfogják 50 foknál mindkettőt. Mondjuk az
FPS nincs az egekben, szóval valami furcsa ennél a tesztnél. Fogyasztást
meg gondolom a szünetmentesem logjából tudnék vadászni, csak tudnám,
hol van a programja. Mindenesetre köszi a linket, még nyüstölöm. -
Laraxior
titán
akkor elég érdekesen bírhatta el az én 850W-os Corsair tápom a GTX580 SLi-t meg a 4.3GHz-es i7-et Bár a két 580as alapfeszen futott,de tuningolva
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Scholes9
nagyúr
No a warez témára: van egy baromi logikus és egyszerű magyarázata, h miért is veszek pl én is eredeti játékokat: nem lenne mivel játszani, ha senki sem venne játékot, mivel nem is lennének, kapis És ez nem is inkább pénz kérdése, hanem felfogás és, ahogyan DigitXT is írta, h kinőtt belőle. Legalább a kedvenc játékok megvételével támogassuk a fejlesztőket, és, akkor esélyes egy folytatás is
"Amúgy havi szinten tuti nincs 5 db 10K-ba kerülő játék, amivel érdemes is játszani. (Nem videó-bemutatók készítésére gondolok, hanem játékra, szórakozásra.) De ha lenne is, mert "mindenevő" vagy, időd nem lenne ezeket mind végigjátszani. Ha mégis, akkor meg baromira ráérsz, tehát dolgozhatnál többet, és maradna zsé eredeti játékokra is. Szerintem az egészséges egyensúlyt kellene megtalálni. (Kötve hiszem, hogy havi szinten valakinek 5 kedvence is megjelenjen. Szeméttel meg minek szenvedni, nem igaz?)" Ennyi
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Laraxior
titán
nem azt mondod amit a GPU-Z unlockol? =)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sárpac
nagyúr
Nah SLI tulajok volna némi kis problémám!
Történ egy fél órája, hogy COD6-ban multiztam és hát egy bolond szokás szerint kidobott, ez még idáig oké, de most jön a feketeleves!
Ahogy szokott kimerevedett a kép, de már nem tért vissza az asztalra hanem úgy lehalt utána, hogy jelenleg a felsőkártyával sikerült valahogy elindítanom.Túl vagyok driver újratelepítéseken is, viszont nvidia vezérlőpultom az nincs így nem tudok állítani semmit sem. Az eszközkezelőben minden oké ezt mondja a win7, viszont a második kártya gpuz szerint unknown és nem látja semmi sem! Hozzáteszem a második kártyával is be tudok jelentkezni csökkentet módban van kép, de csak abban kivétel ha uninstallálom a drivert és úgy jelentkezek be, akkor driver telepítés közben tűnik el, viszont ha átteszem a monitort a másik kártyára van kép! Mi a bánat ez? Találkozott már valaki ilyen hibával?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
válasz subaruwrc #2871 üzenetére
Nem furmarkkal se teszteltem sokáig meg utána ment heaven-től 3dmarkokig minden féle teszt, plusz gameltem fél órát is! Semmi baja nem volt! 70fok felett sose járt egyik gpu sem!
A képen is látszik biost nem látja a gpuz!
Mind1 most kiveszem mind2 karit és egyesével megnézem mi a probléma, de reménykedem, hogy csak a driver omlott össze rendszer szinten és a fos windows újra és újra a hibás megoldást állítja be![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Ha mád nem új win, rá csak egy nv driver...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
nekem ugyanez volt a 280nál. Hivtam is a tulajt hogy gebasz van nem kell a VGA...aztán mint kiderült a hűtőblokk mozdult el... mondjuk nekem fel sem ismerte az SLi-t..csak láttam hogy van még egy VGA..de hogy milyen..nem látott semmit.
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #2812 üzenetére
Most már én vezetek 5 MHz-el [link]
-
Laraxior
titán
naná..szét kellett szednem az egész vizes rendszert, visszatettem a gyári hűtőt,azzal jóvolt..mondom mi a rossebb...rosszul tettem volna fel a blokkot?Pedig azt nem lehet elcseszni.Mai napig nem tudom mi volt vele,de visszatettem a vizesblokkot és mentek szépen,mendegéltek....amíg meg nem haltak
-
Laraxior
titán
driver telepítésig? fasza...amit kaptam kölcsönbe 8600GT az is úgy viselkedett,csak éppen közben kockázódott mint az állat...szerintem kuka.ramhiba ill a 8600GT az volt. A Tiéd gari.
SLi-k nem kaptak vizet,nem eresztett,nem tudom. Utoljára a 8800Ultrám ázott el,de annak sem lett semmi baja,pedig a ramok már vízben úsztak...mondanom sem kell hogy a gép be volt kapcsolva"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Landon
őstag
Kíváncsi vagyok mi lehet a gebasz! Lehet majd ezt így gariztatni? Nekem eddig ha nem ismerősnél volt vagy nem jártak külön utána mindíg visszadobták a VGA-t még akkor is amikor gyárilag volt szar... Elég retek a magyar nagyker...
Hova vagy garis btw?
Egyébként szerintem érdemes megszívlelni amit Abu is meg jó páran mondták már többször, hogy a Furmark-al bizony ki lehet nyírni egy VGA-t. Tudom, hogy itt nem ez a helyzt de látszólag itt elég sokan Furmark-oznak, biztos én vagyok beszari de azért egy több mint 100k-s VGA-ra/SLi-re nem mernék ráereszteni valamit ami adott esetben esetleg ki is nyírhatja. nVidia/AMD is számtalanszor nyilatkozott ezügyben. Nem tudom jelenleg mi a hivatalos álláspont de eleddig azt mondták, hogy stabilitás tesztnek a 3DM06-ot javasolják. Hogy miért az passz. Nem értem miért jobb egy 3DM06 stab. tesztnek mint opl egy Heaven vagy újabb 3DMark. Mindenesetre érdekes.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt későn vettem észre, de válaszolok. (felhívhatod ilyenekre a figyelmem privátban)
Az ambient occlusion az profilozott technika. Pár játékban működik csak. Azt pontosan nem tudom, hogy melyekben. Ha nem működik valahol, akkor az azért van, mert a driver letiltja arra az alkalmazásra.
A Heavenre világos, hogy letiltja. Abban van saját algoritmus. Felesleges lecserélni a driveres lassabb megoldásra.
Természetesen az energiagazdálkodás igény szerint kikapcsolható. Csak ilyenkor sokat fog fogyasztani a termék.A textúraszűrés minősége képlékeny dolog. A VGA gyártója dönt, hogy mit tart jó dolognak, és mit nem. Erről sok vita van az MS és az NV között. Mert a GeForce driverek a képminőségteszteken nem mennek át, de az NV szerint amit ők alakítottak ki szűrést, az még az MS referencia raszterizálójánál is jobb. Igazából ebből azért nincs nagyobb vita, mert az MS az indokokat elfogadja, és 85%-os eredményre is megadja az NV-nek a WHQL aláírást.
Itt az a fő kérdés, hogy az MS tesztjei állóképeket hasonlítanak össze, ahol az NV alulmarad, de az NV a shimmering jelenség csökkentésére törekszik, amit úgy érnek el, hogy a szűrés minőségét a referencia alá eresztik. Ez egyébként valóban jobb lehet egyes esetekben mozgásban csak az MS tesztjeiben nincs mozgás közbeni vizsgálat. Szóval vannak pró és kontra érvek, és szerintem mindkettő elfogadható. A tapasztalatok szerint nagyító nélkül a legtöbb esetben nem lehet észrevenni különbséget az egyes szűrési optimalizációk között. De nyilván használd azt, amit a legjobbnak ítélsz. Beállítási lehetőséged van bőven.A negatív lod clamp azt jelenti, hogy a driver a játék motorjában beállított negatív LOD értékeket lenullázza. Ez esetenként ront, míg esetenként javít a mozgókép összhatásában. Nagyon függ az egész az alkalmazástól.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Sárpac
nagyúr
válasz subaruwrc #2897 üzenetére
Abu azt írta, hogy hardveres, mivel a vga bootol(postol) és a windows-ig is eljut, csak driver telepítése után eltűnik a kép! Vicc egyébként, hogy a windows nem fagy le mivel a kikapcsoló gombbal ha megnyomom kb 10-12sec míg leállítja magát látszik, hogy dolgozik a hdd majd szépen off!
-
Landon
őstag
Emlékszem még nyáron legalább 3 hsz-en keresztül sáparc-nak írtam a neved véletlen... Könnyű félrebetűzni/olvasni.
Hova vagy garis?
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest