- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Erdei88
veterán
válasz attamero81 #12101 üzenetére
Nem is bántásnak szántam, és nem is akartam leszólni. Csak annyi, hogy 480 Sli-hez kevés
Holnap ha minden jól megy nekem is érkezik a második 480.
Pala: írhatnál pár szót hogy a 850es hogy bírja a strapát. Szomorú lennék ha tápot is kellene cserélnem, főleg, hogy most vettem egy HX850et -
Fail3D!
addikt
mukulonbseg van a hx es a tx kozott? modularis nem modularis?
-
Laraxior
titán
nos mivel a másik hűtőm ki tudja mikor érkezne meg ezért beújítottam ezt:
Ő lesz az új versenyző a 480on.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ahogy nézegettem, ha 3 ventivel akarom használni... márpedig ez bizony annyival fog üzemelni, akkor vissza kell tennem a TRUE-t,mert nem lesz helyem még két ventinek ami a nyákot,ramokat,vrm-eket hűtse
Úgy érzem hogy nagyon sokáig meglesz ez a 480"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
jövő hét elejére érkezik meg
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Taifa Díaz
őstag
Hali! Beújítottam egy Gigabyte GTX470-est, referenciahűtővel ez mennyire számít jó tuningos eredménynek? katt
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Pala
veterán
Na működik ez a nyamvadt SLI!
Az kapásból kiderült, hogy a procim 3.6GHz-en nem elég neki. Crysis1-et néztem, 1680x1050 very high-on a második pályán 60-100fps között mozog, de ha rákapcsolok 16xAA-t, akkor is ugyanígy fut.
3DM11 alatt 9000 pontot kaptam.A táp úgy néz ki, hogy bírja. Eddig legalábbis nem volt leállás, újraindulás, vagy hasonló.
-
Pala
veterán
válasz apollo12 #12117 üzenetére
CPU-tuninggal is?
Egyébként fogalmam sincsen, mennyit fogyaszthat, nincsen mérőeszközöm.
Viszont azt kell mondjam, van értelme még ebben a felbontásban is (1680x1050) az SLI-nek, ugyanis szinte beduplázódtak az fps-ek mindenütt. Még így cpu limit mellett is. Bár még eddig csak 2 játékot néztem. -
Pala
veterán
válasz Fail3D! #12121 üzenetére
Nem fogsz csalódni. És mindezt úgy mondom, hogy a kártyák alapon járnak, a procim meg még mindig csak 3.6-on (persze meg fogom nézni majd 4GHz-en és 4.4-en is).
Crysis 2-t előbb toltam a létező legmagasabb beállításokon (dx11 ultra + high textures), egyszer sem esett 60fps alá!
-
Pala
veterán
válasz Fail3D! #12124 üzenetére
Egyébként a kedvedért BC2-őt is megnéztem, Végigrambóztam egy jó tágas pályán Bolíviában. Csutka maxon, 32xAA-val 100fps alatt nem láttam a legdurvább tűzharc közepette sem. Ja és ez még mindig 3.6GHz. Brutális a gyorsulás eddig mindenhol, ahol néztem!
Lehet, majd készítek pár videot és feltolom Youtube-ra....
[ Szerkesztve ]
-
Wukiwo
senior tag
ma délelött beléptem a klubba egy 480-al de délután akaratom ellenére ki is léptetett a kari :S
Pár óra cod4 után csíkos képernyőt kaptam és reset után is ez fogadott :S -
Fail3D!
addikt
válasz Wukiwo #12130 üzenetére
en is csikosat akarok beakarom cserelni 1 ultra tuningra
felre ertes ne essek en 54 k ert vettem a vaporx hutus 6950es sapphirt. egesz jol lehetett huzni... most ezt a kartyat sajnos mar 2 kval felemeltek 57k lett vegul de gyakorlatilag az ido mar elketyeg a kartya felett... szoval lassan mar ez is csak olcsobb lehet v inkabb mar nem aruljak mert a hulye aki 70k fizetne egy 480-t... mire en sli t rakok ossze ebbol lesz mar karacsony v januar remelm akkor mar 40k ill alatta kapom meg ezt a kartyat..
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Srácok én is vennék egy Tf2-es 480-as karit, a kérdés, kihajtaná e a q9300-as procim 3.0Ghz-en, 1900-as felbontásban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
szab.tam
nagyúr
(2 helyre: gány + gtx480
úgy vásároltam a csöveket, hogy 5 db. kísérletre van, eltörés, tönkretétel bekalkulálva.
mai móka. többen is javasolták régebbena direct cu módot. és ha el lenne lapítva a gpu felöli vég, akkor oda nem kéne maratni rézblokkot.
de ehhez bizony lapítan kell. satu, franciakulcs nincs itthon. asztalláb viszont van. a gyors eredménytől kicsit megijedtem....forróvizbe lógatós próba. gyakorlatilag a lapítottat előbb dobtam el....
a lapított vég alja, ami a gpu blokkra lett szánva:
és oldalról, némi továbbformázás, íves hajlítás után:
az utosó képen az msi gpu-jára téve, nagyjából igazítva. a képen láthaó az msi gtx480 tf2 hűtője. remek szolgálatott tett. tartotta a hajlított hőcsövet. nálam kb. max. ennyi szerepe lesz a jövőben. erre jó lesz...
a hétvégén megpróbálok préseléssel létrehozni egy végig négyzetes profilú csövet. azaz egy négyzetes, rúd lesz. az elején a gpu-nál, a másik végén pedig az utosó harmadán. ahol a kanyarodás után belefut a bordák közé. ha tökéletesen négyzetre, vagy téglalapra mneg tudnám préselni, egy deka marás sem kéne.
ezt egyenletesen megcsinálni elég nehéz lesz, pláne többet egyformára. valahogy 2 faléc és egy satu kéne hozzá, de még megálmodom.
sajnos a préselés hatására változhat a hőcső űrtartalma, így a benne lévő vákum is, ami kihat a nyomásváltozás miatt a forráspontra, így a cső hőszállításának hatásfokára is.
de muszáj kipróbálnom...valami lefogatót azért ki kéne hozzá találnom...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Süni 1985 F
senior tag
válasz Taifa Díaz #12115 üzenetére
Én gépem 24682 dobott,de hogy a fenébe ennyivel nem erősebb a gépem!
TDI POWER
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest