- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reibek
senior tag
Iagzából így utólag belátom hogy kicsit elrugaszkodtam a valóságtól.
Az hogy meg szakmai fórumon mondanak hülyeséget? És? Azért van a fórum hogy az esetleges kételyeket rossz tudást javítsa. Részemről sem veszekedés volt minden tiszteletem Pug kollégának hülyeséget mondtam kijavított ennyi történt.
Bár megjegyezném sok ember itt még mindig kötné az ebet a karóhoz hogy de már pedig... Én elismerem ha hülyeséget mondtam. Intel fan meg nem vagyok egyszerü tapasztalat Intelbe eddig nem csalódtam Amd-be is csak annyit hogy többet vártam tőle(egy X2 550 BE-m volt nekem olyan érzésem volt hogy az előtte lévő E8400-as jobban hasított nem tudom miért) Az első és utólsó AMD procim. -
Pug
veterán
válasz Reibek #11251 üzenetére
Intel fan meg nem vagyok egyszerü tapasztalat Intelbe eddig nem csalódtam Amd-be is csak annyit hogy többet vártam tőle(egy X2 550 BE-m volt nekem olyan érzésem volt hogy az előtte lévő E8400-as jobban hasított nem tudom miért) Az első és utólsó AMD procim.
szerintem ez így teljesen korrekt, és amúgy meg le a kalappal, mert a "kinti" életben is nagyon kevesen, de itt a neten még kevesebben képesek azt mondani, hogy "nem biztos, hogy igazam van"
[ Szerkesztve ]
-
Reibek
senior tag
Nem akarom magam fényezni, de ez egyszerű viselkedési norma (lagalább is annak kéne lennie) ha hülyeséget beszélek és időközbe átgondolom mit is mondtam rájövök hogy igaza van a másiknak mert nem teljesen úgy van ahogy azt én mondtam akkor ennyi, be kell ismerni! Nem leszek tőle kevesebb és én is tanultam a dologból
-
csaky_87
csendes tag
Szent a béke az a lényeg!
Valaki tudna segíteni hogy amikor a harmadik teszt elindulna 3d mark 11 ben akkor kilép és valami dll fájlt keres.
Volt ilyen valakinek? -
attamero81
senior tag
gtx470 mellé a 8800-as szériából melyik ajánlatos PhysX-re?Én a 768MB/320Bit-est venném!Ez jó választás??
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
gYaLo
őstag
Ennyire fontos a mai világban a PhysX ?
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
FaTHI
őstag
460gtx-ről updatelnék, igaz csak 470gtx-re aránylag jó áron. sztetek megéri váltani? mennyi külömbség lehet a két kari között!
-
-
FaTHI
őstag
Igen, csak a lóvé...
-
N_A_S
veterán
Én is 460-ól váltottam (majdnem ugyanolyanról mint a tied) a fenn említett MSI-re és azt mondom megérte, sokkal erősebb ez a kártya mint a 460, amit nekem 36-ba sikerült eladni. Benchekbe nem is jön ki az a plusz ami játékoknál igencsak megmutatkozik.
https://tinyurl.com/phnas
-
gainwardgs
veterán
480 és 560 ti oc közt mennyi a teljesitménykülönbség?
-
Pug
veterán
válasz gainwardgs #11269 üzenetére
480 alapon az 570-es szintjét hozza, tehát annyi különbség, mint az 560 ti oc és az 570-es között
[ Szerkesztve ]
-
csaky_87
csendes tag
Tudsz segíteni hogy mi ez a hibaüzenet? Újratettem már de semmi. Nem állítottam semmit mindent alapon hagytam.
Ja és még annyi, tudom hogy ez nem ide tartozik csak látom hogy a jelen levők közül több embernek van I5 2500as-a .A K-s verzió csak abban különbözik hogy a szorzója nincs lekötve?
[ Szerkesztve ]
-
-
Pug
veterán
válasz gainwardgs #11272 üzenetére
Szerintem szó nélkül vedd az MSI-t , ennyi pénzért best buy
(#11273) csaky_87:
Elvileg az Avast lesz a hunyó, asszem van benne valami 10 perces szüneteltetés, azzal működni fog /ha avast van fent nálad /[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Hát én az elmúlt hónapokban olvasgatott hsz-ek alapján tuti nem vennék Giga kártyákat, nem hogy a tuningolt verziókat. Ha most valaki Nv kártyát akkar venni, akkor szerintem MSI 480 TwinFroz II-es, én is szemezek vele
(#11278) csaky_87 :
Nincs mit, remélem beválik[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
lehet mégse olyan fasza az új beta driver? dirt3 kilpett (elbaszódott a profilom is), majd 3. - 4. próbálkozásra BSoD-ot kaptam dxgmms1.sys miatt.
-
csaky_87
csendes tag
Sikerült a teszt, minden alapon volt, performance beállítások mellett 4115 pont. Ha jól néztem 100%on kihajtva olyan 5500-5600 körül tud ez a kártya. Csak 64%on megy a videókarim, de szar. Viszont úgy néz ki lesz 1 vevőm a Core 2 es configomra, úgyhogy jön az I5 2500 nemsokára.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz apollo12 #11235 üzenetére
Az enyém 3,36GHz-re húzott procival HT off + gtx480 full alapon simán bekér 460W-ot. Ha feltolom a procit 3,8GHz-re HT-vel már 500W fölött járok.
más:
Új driverrel mintha kevesebb lenne az fps-em NFS-ben. Igaz egy autóversenynél nehéz azonos körülményeket produkálni (játékmenet miatt)...
#nincsbennetarcsi
-
N_A_S
veterán
válasz Reibek #11282 üzenetére
Hogy a viharba ne lehetne Nagyon jó lap, de ha mostanában váltanék Sandyra lehet Extreme7-et vennék.
Helyesbítek: kivárnám az Extreme7-et mert még nem jelent meg asszem. XaraX-ot is megkérdezheted mi a véleménye az E4-ről. (csak ne itt Offoljunk, van ASRock topik is: [link]) Extreme6 nincs Z68-ba, az csak P67-be van.
(#11286) XaraX
Az nagyon szép! Már láttam DMark totyikba is, és akartam kérdezni hogy mért nem nézel egy max OC-t 1.1V körüli GPU fesszelMilyen volt a Hungaroringen? Elfogyott a $ a telefonomról azért nem hívtalak csütörtökön, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz apollo12 #11285 üzenetére
Nekem is lekapcsolt a tápom ezzel a konfiggal, de nem azért mert nem bírta, hanem mert felső tápos házam volt és a túlmelegedett a táp. Van benne rendes védelem így fogta magát és egyszerűen lekapcsolt.
Vettem egy alsótápos házat azóta nincs ilyen gondom.#nincsbennetarcsi
-
XaraX
addikt
Ha lesz időm, megnézem, de nem hiszem, hogy a vga sokkal többet menne.
Alulfeszelve szeret inkább domborítani.
Vettem új ramokat, még azt sem nagyon volt időm megnézni igazán.
Hihetetlenül handos, és meglepően fársztó, de jó szorakozás.
Vasárnap lesz az igazi.
gYalo
[link]
Kb ennyi elég az 5 ghz-hez, de fölötte megnő az igénye kissé, és biztosra is akartam menni.
Lethal Gene
Normálisnak gondolnám....
Egy D14 van rajta.[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Tessék srácok, egy kis GTA4 teszt:
Proci: 3,75Ghz , HT OFF <- R2E i7 Crazy Mode
VGA: 811/1622/3850 Mhz <- csak randomra állítottam az értékeketStatistics
Average FPS: 64.31
Duration: 37.15 sec
CPU Usage: 68%
System memory usage: 43%
Video memory usage: 68%Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 70
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 480
Video Driver version: 275.33
Audio Adapter: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @ 3.07GHz[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
apollo12
veterán
amennyi meleget be tol, a 40cm venti elosztja így nagyjából külső hőmérsékletet kapja meg és szoktam nézni nem nagyon meleg a táp inkább az msi felirat a forró hátull
ha nincs bekapcsolva a 40cm venti akkor kb a benti hőmérséklet legalább 6-8cfokkal többet mutat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest