Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz keIdor #3308 üzenetére

    Azért is haldoklik, mert sok a különböző HW, amire optimalizálni kell. De nem fog kihalni, vannak olyan játékok, pl. a stratégia, és az online játékok, amik viszik előre a piacot. Na és az FPS-ek. Azért konzolon FPS-t játszani kontrolerrel, eléggé.... hát...őőőőő....
    A másik, hogy konzolra rengeteg szemét is megjelenik, mert mindenki szeletet akar a jól tejelő iparágból. Másodsorban, a konzolos játékok rettenet drágák a PC-s játékokhoz képest, ugyanaz a név jóval drágább konzolon, mint PC-n. Legális játékokról van szó, a warez játékokat hanyagoljuk.

    Én, mint megrögzött PC-s megveszem majd az újabb, jobb cuccot. :) Ha normális áron lesz a 9800GTX, akkor azt, esetleg egy GX2-t. De nem most, majd mire kiforrja magát, úgy kb. nyár végén. Tudom, hogy akkor már jön az új VGA, de eddig is két kivételtől( 8800GT, és GTS-512 :) ) eltekintve így vettem a kártyákat. Addigra lesz egy jó driver, és tudni lehet a cuccok hibáit is. Játszani amúgy is ritkán játszom, de akkor elég sokat :) Megválogatom, hogy mivel, elég kényes vagyok játékok terén. A grafika nem mindig szempont, ha a játéknak van mondanivalója, és hangulata (ezek vesznek el mostanában mindegyik játékból, a hangulat, és a történet. Konzolon meg pláne. Bár ott is akad jó játék, sajna a tucatgagyi van többségben). Másrészt az is egy jó érzés, hogy én rakosgatom össze a HW elemeket egy gépben, az izlésemnek és pénztárcámnak megfelelő módon. Így egy PC-nek lelke van. A konzol nagyon személytelen, kibontom, bedugom, és megy. Semmiféle előképzettség nem kell hozzá, igazi bolondbiztos termék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák