- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
válasz KamuMazsola #20196 üzenetére
nekem a bluedio fm rádiós válozata van, "T2+", alapvetően meg vagyok vele elégedve, egy apróság: flac-ot nem játszik le sd-ről, csak mp3-at, de BT-n keresztül hallgatva tökéletes, nagyon jól szól
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz leskopeter3 #20252 üzenetére
írd meg nekik hogy érted a viccet, de nem szereted: szeretnék e hogy paypal döntse el a vitát? (nagyon remélem hogy paypallal fizettél!)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz BuildP #21036 üzenetére
nagyjából hasonló eset: ma kaptam mailt hogy újraküldik így:
Tracking number: RXxxxxxxxxDE,shipping method: DHLRAM,
tracking site: dhlecommerce.asia/track shipping date: October 26, 2017 06:34:05,estimated time: 10-25 business days,erre kíváncsi leszek: korábban ezt írták:
Due to restrictions with your selected shipping method, your order has been shipped using Registered Mail. This may cause a slight delay to the delivery.
As a gesture of goodwill for this time only: if you incur any import tax resulting from this, kindly provide us with the tax receipt, and we will compensate up to $50 USD for the tax fee."A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
urak, most adjatok tanácsot a bonyolult helyzetben, a szitu:
a szeptemberi flash sale akcióban vettem egy 50 dodós voyo tabletot.
Kaptam 09.17-én dpd-s trackingot, ami ugye mint sokunknál nem mozdult.
A GB 10.26-án újra feladta DHL-el.
Ez a DHL-es csomag itt az országban, épp a vámraktárban van, adatbekérés volt a postától, amit tegnap el is küldtem mailban.
Namármost ma a DPD hozott egy csomagot, benne a tablet-al.
Tehát elvileg nemsokára lesz 2 db tabletom, amit egyszer fizettem ki.
illetve az egyikre áfát fogok fizetni + 3000ft-ot.
Igazából korrekt szeretnék lenni, hogy oldjam fel a helyzetet?
Nekem az is megoldás hogy még egyszer kifizetem a vételárat, és a 2. tabletot elpasszolom itthon, vagy odaadom valamelyik rokonnak.
Jelezzek ticketen a GB-nek?[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
válasz kinaicuccok #22220 üzenetére
bocs nem voltam egyértelmű: DHL ecommerce-el jött, a postánál van a cucc, ilyen a TN száma: RxxxxxxxxDE
7e ft körül lesz a +költség.
Megvárom míg átveszem és jelzem a GB-nek a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
nos urak, ez a furcsa esetem a GB-vel: [link]
korrekt módon zárult, miután felvettem tiketen velük a kapcsolatot, ez írták:
Thank you for placing an order with Gearbest.
We apologize again for any issues during the delivery of your order.
We hope you have now received your package.
Please kindly note that due to a system error it has come to our attention that your parcel may have been sent to you twice.
You may keep the second package and there is no need to return it to us, however you may donate it to a charity or gift it to a friend if you do not wish to keep the item.
We appreciate your support and hope to see you again soon on Gearbest.
Please check out our latest deals here: http://www.gearbest.com/new-products/
Best regards,
magyarul tartsam meg, ajándékozzam el, stb...
Így lett kb. 20e ft-ért 2 db 10"-os tabletom (igaz 2 hónap alatt)
Egyiket megtartom, másikat elajándékoztam."A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Zsotiabeka #23244 üzenetére
nekem a nevezett SMS után pontosan 2 hónapra jött a cucc
-
Turbobacsi
senior tag
-
Turbobacsi
senior tag
válasz kulcsipeti #26655 üzenetére
posta nem tud mondani semmit róla, de szvsz: mo.-on tűnt el!
-
Turbobacsi
senior tag
van egy január elejei rendelésem, microsd, CJAHAM szállítással:
Még nem kaptam meg, ez még megjöhet? mikor indítsak tiketet?"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz andrisbandi #28554 üzenetére
inverz GB biztosítás tapasztalat: microsd nem jött meg időben (belga postás csomag), ticket nyitás, újraküldték regisztrált postával
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Peter.70 #29134 üzenetére
esetleg a fejedre rögzítesz egy akciókamerát, de hát ez elég macera..... esetleg az alant írt állványos módszer is jó, csak akkor ügyesen kell felvenni hogy minden jól rögzítve legyen.. (én meg szoktam kérni a gyereket hogy segítsen)
-
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Leslieeee69 #31507 üzenetére
oops: Feucht,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest