Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Darth_Revan #8219 üzenetére

    330.000Ft egy CLEVO P870DM-G-ért????
    Pl GTX 970M-mel, de CPU/RAM/HDD nélkül is kb 500.000Ft az ára :/

    ---------------------------------------------------
    Én egyszer előreutaltam 2×45.000Ft előleget 2db notebookra (Dell Inspiron 1520) még 7 évvel ezelőtt! Nem hardveraprón történt az ügylet amúgy, de itt is jelen volt anno...

    Sok telefonálás, ígérgetés, hablatyolás, időhűzás ... majd ugye elérhetetlen telefonon. Ki van kapcsolva, stb...
    Rendőrségre mentünk, persze nem találták ... apját anyját megtalálták, de nem lehetett "megtalálni" a lakcímén, s x hónap után lezárták az ügyet.
    Anyám MINDENT megkeresett anno, amit tudott - név alapján / telefonszám alapján, kikkel kereskedett, hol járt ... myvip, barátikör, FB, HI5, szomszédjait, expressz.hu-n vagy itt hardveraprón miket árult, pl bluray író: [link]
    ... szóval gyakorlatilag édesanyám egy Google 2.0-ásként funkcionált. :B
    Eltelt jó sok év....
    Így 6 év után ráírtam, megtaláltam FB-on az anyja nevén (apja nevén volt régebben...). Pár e-mail váltás, majd szinte szó nélkül visszaadta a pénzt!

    Most van egy másik ügyem, kb. 400.000Ft-tal lettem megkárosítva. Kölcsönt nem adja vissza, ígérget, hazudozik, húzza az időt. Megvan minden konktakja, már gyakorlatilag 300 ismerősének írtam egy rövid üzenetet, hogy vele történt-e kölcsönkérés. Ez a kedves "koma" 2 év utó hazudozik, pedig jóban voltunk, korábban is kért kölcsön, azt visszaadta, de ezt sohase hagyom annyiba, ahogy a 90.000Ft-os esetet sem.
    Fejemben már 1.2 millával tartozik (Ludas Matyi 3-szor adja vissza). Majd legális úton fogom elintézni, azt szabad, nem? De úgy, hogy remélem attól majd az utcára fog kerülni, vagy rosszabb ... leszarom. A mocskok pusztuljanak, nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!

    [ Szerkesztve ]

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák