Hirdetés
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az AI-ról szól a Galaxy S24
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
"Sima" notebook topicből jövök hozzátok egy eléggé összetett és mégis egyszerű kérdéssel. Laptopok között kellene választanom és nem tudom melyik lenne a legjobb.
Történetem röviden:
Pénteken sikerült megvenni az egyik kiszemelt laptopot. [Róla] lenne szó. Szóval az SSD gyors nagyon és a kép is szépen hozza amit vártam tőle. Viszont valami olyan, mintha nem stimmelne a teljesítménnyel. Ugye 1660 Ti van benne és ez a kártya notebook esetén PUBG-ben is tudta hozni átlagban a 100+ FPS-t. Na nálam ez nem igazán van meg. Direkt emiatt vettem ezt, de csak 70 körül van úgy, hogy minden Very Low-ra van téve az AA kivételvel. Fogalmam sem volt mi lehet a probléma vele, hiszen mind a Windows le volt frissítve és az nVidia driver is..
Kiderült, hogy eléggé "gáz" ez a széria és túlmelegszik emiatt nem engedi dolgozni a gépben lévő dologat 100%-on így nem hozhatta azt a teljesítményt ami rá volt írva.
Vissza vittem és jelenleg itt járok:
Úgy néz ki, hogy mivel még benne van a 3 napban így személyesen is el lehet állni a terméktől. Viszont, mivel 0% THM-re hoztam ki ez kicsit bonyolította a helyzetet. Le lehetne vásárolni az árát más termékre vagy laptopra, de a készleten nincsen sajnos olyan, amely megfelelne nekem csak Online. Kinéztem két lapost is az egyik egy [Lenovo] a másik pedig egy [Asus] lenne. Viszont el is lehet állni a hiteltől és most nézelődtem a neten 0% akciók között és találtam egy [MSI] gépet ami minden téren jobb ugye a másik kettőtől és most "akciós" is ami azért árukereső után nem valami nagy szám...
Viszont a teszteket olvasva [link] az előnye 100k-ért 33% lenne a Zephyrus modellel szemben ami pedig hiába ugyan azokkal a specifikációkkal rendelkezik, mint a TUF amit vissza vittem kb 20%-al erősebb így kijön kb 50% előny ami lehetséges megéri azt a 100K-t.
Hosszú távra (2-3 év legalább) lenne a gép szóval szerintetek melyik lenne a legjobb választás?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó MSI Modern 14, Ryzen 5, 16gb, 512 m2!!!
- Lenovo X1 Nano Gen2 i7,16Gb, 1TB, WWAN, Magyar, Win11 Pro, 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5590 i5-8350u 16 GB RAM 200GB SSD 4G modul
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest