- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz parandroid #23811 üzenetére
bp maratonon is a nyugati felüljáró a nép kedvence
14p azért elég szép javulás, 40mp / km
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
http://www.wiggle.co.uk/camelbak-dart-hydration-system/ ismeri-e valaki és árában van-e?
-
concret_hp
addikt
Kedves Versenyzőnk,
Sajnálattal jelentjük be, hogy 2017-ben elmarad az IRONMAN 70.3 Budapest eseményünk. A verseny törlését követően két másik esemény, az ausztriai IRONMAN 70.3 Zell am See-Kaprun (augusztus 27.) valamint az angliai IRONMAN 70.3 Weymouth (szeptember 17.), egyenként további 25 kvalifikációs helyet, azaz összesen 75-75 helyet kap a 2018-as IRONMAN 70.3 világbajnokságra, amelyet Dél-Afrikában, Port Elizabeth Nelson Mandela Bay-ben rendeznek majd.Szeretettel várunk egyéb európai IRONMAN és IRONMAN 70.3 versenyeinken, mindeközben pedig azon dolgozunk majd, hogy a jövőben visszatérhessünk Budapestre.
-
concret_hp
addikt
senki nem edz, hogy ennyit írtok mostanában ?
-
concret_hp
addikt
tudja valaki mennyire bonyolult csinálni egy sportegyesületet?
-
concret_hp
addikt
na megvolt a vivicitta, 5p / km-n belül, de 1:45ön kívül
de ha 1x megértem, hogy azoknak mi jár a fejében, akit a 2. zónából indulva 6kmnél érek utol úgy, hogy 6p-n kívüli tempóban futnak (értsd: kb. az 1. rajtzónából indult a 4-5. helyett...) tényleg nem tűnik fel nekik, hogy percenként 100an mennek el mellettük...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
garmin connecten nem frissült a félmaraton pb-m, pedig 21.14-nek mérte, tehát az tuti nincs, hogy kevesebbnek mérte és azért. ötlet? (az óra kiírta, hogy rekord, de a garmin connecten nem látszik)
egyébként vicces, hogy ugye 1:45 lett, a race predictor szerint meg 1:33at is tudnék
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz tomcica #24948 üzenetére
én egyébként az októberi maraton óta versenyen kívül 13km volt a max amit futottam, ahhoz képest kijött most a pb vivicittán, bár igaz, hogy ez inkább a magamhoz képest nem erős pb-nek, nem a sok edzésnek volt köszönhető
nekem inkább bringán jön ki az, hogy hosszabb távokra lehet készülni rövidebb edzésekkel, bár nyilván nem ugyanaz, meg nem is gyakran van ideje az embernek 200km-s karikákat menni ugye, de ilyen 70-100km-s körökhöz képest arányaiban nem sokat lassulok fél IM-en meg egészen sem (90 ill 180 bicón)
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #24982 üzenetére
hát én vivicitta előtti edzésen, csütörtökön nagyon enm éreztem a powert, az alapján azon se lepődtem volna meg ha 1:55öt futok, aztán 1:45 lett... mondjuk igaz szerdán lecsúszott 1-2 sört, ahhoz képest hamar lett csütörtök szóval 1 hét alatt még bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #24891 üzenetére
na volt időm megnézni, nekem bejött összességében, bár nem voltak nagyon komoly elvárásaim, maga a spartathlon hangulata átjött.
az 5x célba nem érő csóka meg... hát hidd el ilyen is van, nem kevés. ha nem feltétlen futással, akkor mással. nyilván 2-3 célba nem érés után elgondolkodnék, meg sokan mások is, de ő meg pont nem
-
concret_hp
addikt
lehet hülye vagyok, de mintha hallottam volna valami olyat, hogy túracipőt lehet venni egészségpénztárra, erről tud bárki bármit?
-
concret_hp
addikt
azért eddig is sikerült eljutni:
Európai Bizottság Magyarországi Képviselete
1 órája ·
A Fővárosi Önkormányzat illetékes bizottsága a mai ülésén nem engedélyezte az EU-s futás eredeti útvonalát. Folyamatos egyeztetésben vagyunk a Főpolgármesteri Hivatallal, hogy minél hamarabb megoldást találjunk a kialakult helyzetre. Igyekszünk rendszeres tájékoztatást adni ezen a felületen, és természetesen mindenkit, aki regisztrált a futásra, értesíteni fogunk a végleges döntésről. Köszönjük a megértést és a türelmet!vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
azért az nem véletlen, hogy a pro maratonisták nem futnak 1-2 hetente maratont. de nyilván csináltak jó sok tesztet, meg kimatekoztak sok mindent.
az meg a másik kérdés, hogy most kell csinálni, most jön az igazi szezon (már ami a papírkutyákat illeti ugye )
és ha 2:01-et futnak vagy 2:00-t akkor is ugyanúgy ad annyi reklámfelületet amit nagyon sok M dolcsikáért lehet venni+ mivel ugye nem nagyon versenyeztek, akár egy kis cucc is befigyelhetett a télen
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz tomcica #25409 üzenetére
sztem nem tudják olyan pontosan, csak annyit, hogy nagy a risk. egyébként én úgy sejtem, hogy azért be van lőve egy szint, ami a többségnél nem okoz problémát, a körülményeken meg igenis jöhet 3-5 mp / km még ennél az észveszejtő tempónál is.
így az esőben, tegnapi dupla edzésnap után 1:00:4x lett a 13km-s eus futás, a tömeg elején kell menni és akkor nem kell kerülgetni a többieket
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #25622 üzenetére
ma volt edzésen 600m / 2:00 bár nem voltam azért pihent, meg előtte is volt feladat, és ez 3:20, szóval valószínű nem tévedtem sokat
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest