- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz rasotamas #2941 üzenetére
Nekem GLM 51S Premium van, 1 éve megy a nyúzása. Olvasd el a használatiját, ha írja az olajozást a légszűrőnek, akkor tedd meg, mert úgy jársz mint én, fentebb vannak képek.
Én egyébként Fehérgyarmaton vettem, itt van mellettem, de nem tudtam hogy ott rakják össze
Abban az üzletben vettem amelyik forgalmazza is, ez a boltos elmondása szerint olyan darab volt, amit valaki megvett, de nem tetszett neki ezért visszavitte és valami mást vett helyette. Én meg 50e-ért ott nem hagytam. Most nyáron gondoltam hogy utána járok már mi is ez valójában, akkor tudtam meg hogy itt készül, és egyéb hasznos dolgokat a használatijából.
Nekem sajnos nincs salg csatlakozó, az pedig jó lenne. Viszont olyan masszív a váz, hogy sajnálnám megfúrni, és rakni rá.
Összecsukást nem néztem sosem a sajátomnál, de maximum csak venni kell hosszabb csavarokat.Ja és még valami, nekem a napokban eltört a kerete. Ahol húztam a zöld vonalat, ott megy keresztül a csavar. És a cső azon része repedt el, ami lefelé tart a fűnyíróhoz, nem pedig ami felfelé a kézhez. Valamit majd kitalálok a megerősítéséhez. De hozzáteszem, nincs rá vigyázva, kapja a magáét szépen.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
addikt
válasz rasotamas #2972 üzenetére
én például Harasztiban benzinessel nem nyírhatok füvet vasárnap egy önkormányzati rendelet szerint, 50m hosszon meg húzogassa a zsinórt akinek 2 anyja van... szóval van az a helyzet, amikor az akkus is alternativa
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest