- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
N+1. (vagy N+2...?) Fülhallgatós találkozó
Időpont:
Helyszín:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok,
Sajnos eléggé elhanyagoltam ezt a topikot, így a találkozóról is későn értesültem, a következőn mindenképp ott leszek.
Ha már ennyire bejött nektek a Bragi, talán érdemes lehet meghallgatni a Dash és Dash Pro füleseket, most mindkettő nálam van, ha bárkinek érdekes lehet, akár rögtönözhetünk is valamit.
-
Tulku
veterán
válasz szentkuti11 #2851 üzenetére
dash pro az nem egy CIEM?
-
törölt tag
Köszi mindenkinek a részvétet, jó társaság volt, jó cuccok voltak, aztán persze megint a felét hallgattam meg csak, mert eldumáltuk az időt
Jobbulást az asszonynak monti!
-
vicze
félisten
válasz szentkuti11 #2851 üzenetére
Dash Pro-t nagyon meghallgattam volna. Sajnos az összefutáshoz már nagyon messze vagyok.
Mihez tudnád hasonlítani a hangját valamihez? -
Melorin
addikt
Srácok! Most már megmondhatnátok, hogy miket hallgattam meg
-
AGE-T
őstag
AV TREND-re jön valaki?
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Tulku
veterán
Na sajna nem tudok menni...
-
biokox
tag
Fejhallgatosoknak érdemes kimenni a hifi showra van valami nyalánkság?
-
bucsher
őstag
B400 körbeadós kínaizás? Meg meghallgatnám a B3-at, annyit áradoztok róla.
In the pipe - five by five!
-
vicze
félisten
"kicsi 14 armatúrás csoda"
Hatalmasak, kb. mint a Laya, + a hangjuk max. jó sok visítás, mint a Primo8. Nagyon nincsenek kiegyensúlyozva. Bár én külön hallottam mind a 3-at nem egyben, az XR nem tudom mire volt állítva, mondjuk csak 5percre mert annyit bírtam.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Lehet hogy az adel modulosat hallottad...azok borzalmasok...
Baszus valóban több van az U18-ban...de majd meglátjuk...mikor először feltettem az U18-at megijedtem....kb 3-4 nap múlva mertem írni róla...addig ment...
Mert igenis az armatúrásoknak is kell bejáratás, ezt sok füles kapcsán mondom!!!!!Mintha olvastam volna, hogy a canjam-on szűz füleseket mutatott be Wang...nagyot hibázott...
(másnak sem tetszett...) -
vicze
félisten
Hát nem vagyok benne biztos, hogy ADEL-es volt-e nem emlékszek, szerintem nem. A képen látható 3 jobb szélsőt hallgattam, balról jobbra. Hogy melyik színűt arra szintén nem emlékszek.
Ha bejáratás nélkül volt az azért elég gáz, bár második napon hallgattam őket, szóval 10óra biztos volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Furcsa...pl az U18-cal szemben egy simább magasról beszélnek...na már most az U18 magasait mindennek lehet nevezni csak nem visítósnak...ott vmi szinergia hiba lehetett szerintem...rossz eszköz vagy kábel...
Gyakorta van szerintem, hogy az un nagyok (ilyen audiofil kiállítók) maguk kénye kedvére hangolják rendszerüket (forrás, kábel, miegymás) ...lehet valaki nagyon szerette a felbontást és olyan rendszerben helyezte...
Azt leírták többen hogy AK-val semmilyen gond nincsen...de azt is hogy erősen forrás, illeszték és kábel függő...
3 hét múlva elválik...ha lesz a két ünnep között füles találkozó akkor mindenki hallhatja...addig Bucsher B400-a lesz a tesztkészülék...
-
addikt
akkor lett időpont?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Permet Elek
senior tag
Hova is kéne menni? Van egy philips she8000wt-m és egy soundmagic es18-am.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz Permet Elek #2894 üzenetére
Megbeszélés tárgya a hely (és az időpont), valószínűleg a 沸腾魚乡 布达佩斯 Spicy Fish.
Annyit azért elmondanék, hogy ez inkább beszélgetős-kajálós találkozó lesz, ami úgy zajlik, hogy rendelünk sokféle kaját, amit mindenki megkóstol, a végén meg elosztjuk a költségeket. 5e környékén szokott lenni fejenként a számla. Nem kötelező enni persze csak érdemes -
addikt
azért lesz némi zene hallgatás is, de ahogy az eddigiek történtek jellemzően nem ez a fő csapásvonal
aki főleg a fülhallgatók miatt jön, az lehet, hogy csalódik
de a társaság jó, a kaja szerintem király (bár kicsit combos az ár) és nem az a kínai amit a legtöbb helyen kapsz, ez autentikus.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok,
Köszi az értesítést, kemcso. Jövök én is!
-
Tulku
veterán
No erősítek hogy várjatok...ugyan az Empire Ears még nem lesz ott, de Nigér jóvoltából hallható lesz egy AK T8 II és egy 5 ezer forintos csoda is...majd megírom a füles topikba a részleteket róla, de szerintem baromi besztbáj...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs