- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
N+1. (vagy N+2...?) Fülhallgatós találkozó
Időpont:
Helyszín:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
Sietek én is!
-
szentkuti11
addikt
Baromi jó volt a tegnap, a hagyományoktól már-már eltérően ezúttal többen hallgatóztunk is, az idő rövidsége és a forrás gyengesége miatt semmiképp nem mennék bele elemzésékbe, de a 64Audio U6, a CustomArt Harmony 8.2 és a Tulku-féle G6 is kifejezetten kellemes élmény volt.
Nem éreztem azt, hogy repedésig kajáltam volna magam, de reggel rájöttem, hogy azért volt tápérték bőven - azóta nem ettem, és most kezdtem csak el éhes lenni.
-
addikt
nekem a Harmony nagyon tetszett, nem gondoltam, hogy ennyire kellemes hangja lehet egy csak armatúrás fülesnek.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Tulku
veterán
Számomra a 3 közül az U6 most kissé kakukktojás volt...ES100-ról egy mélybomba, amiben van némi magas energia a tetején, N8-ról a mélyek ilyen túlsúlya nem érvényesült, viszont sokkal jobban kijött a közepek bizonyos részeinek hiánya....most is azt mondom, számomra az M15 modullal hallgatható kizárólag, de a hentes nem rendelkezik ezzel...következő alkalommal el fogom vinni...
Harmony 8.2 és G6 két teljesen eltérő karakter, előbbi egy baromi nyugodt füles (talán a legnyugodtabb amit eddig hallottam) a másik pedig egy élénkebb, energikusabb valami.
Nekem a Harmony mérföldekkel jobban bejön, mint a mostanság sztárolt Fibae7, egyszerűen jobb füles.
G6 nem balanced kábellel nem igazán nyújtja azt, amire terveztem, ráadásul a dap-okban is válogatós....ezt a hentes is tanusíthatja a P1 vs N8 kapcsán. Érdekes, hogy Forzán sem szól úgy mint pl EA Ares II-n amivel szárnyal....
A Harmonynak pedig kifejezetten jót tesz a Forza...az a saját gyári madzagával szintén nem óriási durranás...de hát a kábel gyárosoknak is kell élniük valamiből... -
addikt
valakinél volt egy nagyon puha alis fonott kábel, arról egy linket kérnék köszi
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
most már, hogy szabad: kaja?
-
Tulku
veterán
válasz monti0222w #3570 üzenetére
Kox fél sárga barátainktól....kis Wuhant sejt ott, némi denevér vérrel
-
addikt
Ne legyetek puhányak
-
bucsher
őstag
Legyen valami!
In the pipe - five by five!
-
addikt
legyen! (addig, amíg nem lesz újabb karantén)
-
Tulku
veterán
Kész a G10 univerzális verziója, lehet hallgatózni!!!
-
addikt
szeptember első hete lenne igazán jó nekem
-
-
addikt
nem jó irányba haladunk ezzel a vírussal
-
bucsher
őstag
Valami reklám felhozta a muzix oldalát, és ilyen termékeket ajánlgat, hogy iBasso DX 120 150 180 220
Úgy látszik eléggé lemaradtam a DX50-nél.
Ki szeretném próbálni őket, ki melyiket veszi meg?In the pipe - five by five!
-
addikt
azt hittem már, hogy megyünk enni.
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Lesz valami mostanában, vagy nem? Szívesen kipróbálnék pár jó kábelt, hátha lehet valami többet kihozni a meglevő dolgokból.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs