Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz contaxg #5267 üzenetére

    Jó! Eddig is így csináltam bár két A osztályú erősítő és két DAC már fűt is. Egyébként gondoltam hogy belül még kiiktatom a kapcsolóval hangerőszabályzót miután neten elolvastam a használati utasítást de aztán megláttam a sok csavart és nyilvánvalóvá vált hogy tökéletes ez így is. ;)

    A kedvenc kombóm is megvan, mégha nem is a legtökéletesebb jelenleg: Lavry CEC és Qualia. Bár nem annyira mint a Benchmark-al de még mindig benne van ez a fémes érces hang ami miatt biztos jól megkritizálná valaki ha hallaná, de: valahogy él az egész zene, dinamikus nyitott részletes szóval nagyon tetszik a magasak ellenére is és nagy reményeket fűzök egy másik fejhallgató kábelhez.

    A Stax-al meg precíz és leheletfinom az egész de valahogy már túl finom és altatós ez nekem és fura módon valahogy a HD250II is elveszti kissé a karakterét és finomabb lesz, lehet hogy kreálok rá egy szimmetrikus HD650 kábelt és megnézem úgy milyen lehet ehhez a drága hibrid kábelhez képest objektíven rosszabb lesz de nem kizárt hogy nekem mégis jobban fog tetszeni mert nem kavar bele az eredeti hangkarakterbe (még Cardas amit ki akarok próbálni mert az talán szintén olyan).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák