-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
Pixel a régiónkban herélt és elég erősen felhő alapú az AI is.
Eleve nem tudja más telefon ezeket a funkciókat így mint a pixel, akkor hogy lehetnének ezek hátrányok.
A többi pixeles előnyről nem is beszélve, de ez egyéni preferencia kinek mi a fontos, én csak a kamerás képességei miatt ajánlottam.
Hátránya inkább az, hogy gyengébb játékokban mint a többi csúcs teló.x100 pro valóban egy nagyon jó kamerás teló, igaz szvsz már van nála jobb is.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
floratm
senior tag
Na de még igy is van egy csomó funkció amit a többi telefon nem tud csak a pixel, ez a különbség viszont nem látszik meg árban.
Ugy hogy inkább a tobbi telefon a herélt, mert a nalunk herélt pixelek is többet nyujtanak ugyanannyiért vagy sokszor olcsóbban.Amugy szerintem ez a tendencia erősödni fog, a google kicsit későn eszmélt és most irdatlan pénzt ölnek az aiba hogy le ne maradjonak.
A samun kívül egyik sem tudja tartani a lépést..
-
félisten
Az egyik rávágja, hogy jobb lett a kamera a szoftvertől, a másik meg, hogy annál bármi jobb, de egyik sem látott se előtte/utána képet, se ugyan arról a témáról egy időben készült összehasonlítást. És akkor a szenzoros emberünk még meg sem jelent.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
-
bbendre
őstag
Igen. Valahogy. Ez engem is meglep. Leginkább, hogy a Pixel 4es sárga WB visszajött
Tényleg, megyek sielni. Egy Pixel4-et terveztem idén vinni mint Pixel. Az utolsó két utazásra egy Pixel 6 és 7 Pro kisért
Mit ajánlotok mit vigyek magammal idén ami nem a félmilla+ kategória, de jó képeket is készít?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
zolikaDB
veterán
Én váltottam S23-ról Pixel 8-ra, és azért nem P8P-ra, mert egyszerűen akkora telefon nekem már nem kényelmes.
Értem én, hogy a Pro, Max, Ultra modellek minden telefonnál a jobbak, de az a méret, súly, netán hajlított kijelző (Ultra) nálam hátrány.
A 2x-es szenzorzoom azért gondolom tud hozni normális portémódot?!
Mit jelent az, hogy loseless szenzor zoom? (az optikait kb értem, a digitálist is, ez meg még nem került képbe nálam) -
félisten
-
félisten
-
addikt
Vivo remélem hoz ki egy plus modellt, mert a sima pro nagyon elmarad az x7 ultrától sajnos, én is gondolkodtam rajta hogy az legyen e, de a gatya ultraszéles és az 1db zoom kamera eltántorított.(nyilván a többi gyengébb hardveres képessége sem szól mellette)
Remélem lesz az ultrával egy szintű plus modell is.#118828Drakmusz
Ez egy kibont gyorsan pár kép, minden okosság bekapcsolva.
Én úgy látom automata képminőségre kb ugyan az mint a 6-os, nyilván a rengetek új funkcióval és a 6x zoom kamerával jobb, de nem vártam csodát.
Majd megnézzük milyen ha mellé kerül egy másik márka csúcs telefonja.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
15 pro max ellen, nem volt olyan egyértelmű a győzelme, színekben mindenképpen gyengébb volt.
De lehet csak simán nem használta a Zeiss módot.
X7 ultrával összehasonlítva, nagyon kijönnének a hátrányai.
Nyilván nem is egy szintre pozícionálta a 2 telefonját a bbk, ezért sincs plus modell egyenlőre.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
félisten
-
félisten
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz