- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
LG G2
-
ferrari1
őstag
Első képeim egyike S5-tel csak úgy az ablakból: Lomtalanítás Kép
Minden automatán.
-
ferrari1
őstag
válasz Quasi_modo #32483 üzenetére
Délutánra már nem volt ott. Lehet azt is elvitték?
-
ferrari1
őstag
Galaxy S5, automatán minden, csak úgy kapásból. Igaz, nem 808 vagy 1020.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Köszönöm a válaszokat! Nekem a Gugli kamera a legjobban tetsző. Első ránézésre az FV5., másodikra már nem.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Kidőlt fa, Kavicsok, Kacsák HDR
SGS 5
-
ferrari1
őstag
Nagy látószögnél a rekesz állítása a mélységélességet tekintve nem hoz akkora eredményt mint kis látószög esetén. Mivel a telefonok "nagy" látószögű optikával vannak szerelve, így értelemszerűen nincs is akkora jelentősége. A rekesz szűkítése többek között a vonalélességre, kontrasztra is jelentős hatással bír. Az optimális érték az objektív két szélső értéke között, középen helyezkedik el általában.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz Quasi_modo #34839 üzenetére
A Z1-es kép az Orfű-i tó ha jól látom, a másik az Abaligeti cseppkőbarlang előtti csónakázó tó? Imádom ezeket a helyet! Pihenni szeretnék vagy csendre vágyok, mindig orfűre megyek
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
LG G3 két próbakép. Semmi egyedi, csak próba volt.
-
ferrari1
őstag
Nekem is van egy unalmas virágom
G3
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Tegnap esti havazás: Ráckevei Duna partján, Köki terminál lesből
i6
-
ferrari1
őstag
Csak próbaképp és ugyanaz kicsit megpiszkálva .
HTC M9. Lehet szapulni
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Ezt meg meg sem merem mutatni
-
ferrari1
őstag
Akit érdekel az M9 különböző kamera alkalmazásokkal kipróbálva az katt ide.
-
ferrari1
őstag
válasz legiaap #39837 üzenetére
Itt vagyok, de már nincs meg a telefon sajnos. Sűrűn cserélgetem a telefonjaimat, de a topikjában kialakult helyzet miatt ( a sok valótlan találgatások ) eladtam, míg mindenki fejébe be nem férkőzik az, hogy egy szar telefon ( ezt állítják ) és eladhatatlan lesz ill. csak hatalmas veszteséggel. Aki megvette, az is a melegedéssel kezdte, aztán meglepően tapasztalta, hogy egyáltalán nem vészes. Csak hogy hiába mondtuk a fórumban mindketten az ellenkezőjét, majd hogy nem hazugnak állítottak be minket.
-
ferrari1
őstag
válasz legiaap #39845 üzenetére
Az eredeti kérdésedre választ itt találhatsz. Jelenleg i6 van nálam. Várom a jövő hét közepét és megtapi után kipróbálom az S6-ot is
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Persze, hogy nem. De telef..ták a topikot a valótlan találgatásokkal és ez nagyon rányomja már most a bélyegét a készülékre. Egyesek olyan felhasználói szinten beszéltek róla annak ellenére, hogy még csak látni sem látták a készüléket, hogy siralom volt olvasni is. Akik meg használták( ketten ) azoknak meg nem hisznek.
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Templom éjjel, Harmat1, Harmat2, Tucat kép, Bordó levelek,
Valami növény, Nem középen van a fókusz
S6
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Másik topik kérésére egyenlőre csak két kép, de délutánra megpróbálok hozni többet is.
Galaxy S6 vs Nikon D5100 + Nikkor 18-105 VR
Akkor direktbe is itt legyen:
Galaxy S6 vs Nikon D5100[ Módosította: BigBlackDog ]
-
ferrari1
őstag
válasz ferrari1 #40980 üzenetére
Igen, bocsi! 5100
legiaap: A samun több az élesítés és azért zajosabb is. Jól látható ha belenagyítasz és nézed a parkoló táblát. Mindent egybevetve nem mondanám, hogy f.s a kamerája az S6-nak.
Most kaptam képeket egy fórumtársunktól beltérben, nagyon kis világítás mellett. Na azok tényleg nem igaziak.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz silentkiller #40996 üzenetére
Igaz most ebédeltem, de lenne még neki hely Nagyon gusztusos
-
ferrari1
őstag
válasz stickrs #41360 üzenetére
Jó lenne ezt itthon is elérni közlekedés kultúra terén. Üresek a mozgássérült parkoló helyek és keresztben sem parkol senki nagy tudású. Jó ezt látni
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
i6 + Cortex Cam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok