-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #10211 üzenetére
Egy kis off ajánlat:
ImageshackDroid
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #10166 üzenetére
Talán jobb macrovirág.
Tényleg kaki a fotó része a telónak.
-
runner 125
nagyúr
válasz
dokee78 #10168 üzenetére
A másik; nem a 20 megapixeltől lesz jó a gép, csak szimplán a gyártók részéről ez egy buta marketing, aminek sokan bedőlnek, holott már egy 4-5mp-es fotó is bőven visszaad annyit, amitől már élvezhető lesz minden részlet. Más kérdés az optika és az érzékelő lapka mérete - ezért nem lesz soha fényképezőgép minőségű egy telefonos fotó.
Támaszd meg a kezed, vagy nagy levegő, koncentrálás és exponálás. Jó fényviszonyok között biztosan nem fog bemozdulni.
-
picur220
veterán
válasz
dokee78 #9975 üzenetére
Keresünk...
Amúgy nem volt az igazi az Optimus One kamerája, mintha kicsit fakó lett volna a kép, amit csinál, még Cam360-nal is. Ezt már régen vettem észre régi szoftverrel, meg már régen csináltam vele fotót, mivel közben vettem egy Panasonic ZX-1-et. De majd most elkezdem.
-
rizso
addikt
válasz
dokee78 #9916 üzenetére
Bizony ám
További képek! Van a telóban egy okos kis "kodak perfect touch" nevű alkalmazás, ami egy pillanat alatt javít egy kicsit a képeken (többnyire a fehéregyensúly javításával), majd olyan képeket is rakok fel...
Engem meggyőzött a kis moto, remek képeket lehet vele készíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest