Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz CJ4567 #24350 üzenetére

    Igen, de az azért messzebb van kicsit az eredetitől. Az F50-hez az eredeti F1 motor löktérfogatát vagy harmadával megnövelték. viszont a teljesítménye meg vagy harmadával kevesebb. Az AMG One meg elvileg ugyanolyan löktérfogatú és kb. ugyanolyan teljesítményű lesz F1-es autó.
    Abban viszont tévedtem, hogy fixen RWD lesz, mert ahogy utánanéztem kicsit jobban, rájöttem, hogy annyi eszük azért volt, hogy a villanymotorok az első kereket hajtják majd, hogy ne legyen annyira halálos. Pedig én aztán nem bánnám, ha árokba borulna velük pár arab sejk ;] Úgyhogy inkább fix AWD lesz, úgy viszont akár még versenyképes is lehet, bár persze azt még nem tudjuk, hogy a pályák kialakítása és az új PI rendszer mit fog favorizálni, de kétlem, hogy bármelyiken nagyot változtatnának az előző két részhez képest.

    Aryan: Attól függ, hogy már a gamepassos mentésedet, vagy még a virágboltis mentésedet akarod e továbbvinni. Ha jól értettem, te inkább a virágboltisra gondoltál. Arról nem tudok, hogy azt meg lehetne csinálni. Ha mégis, akkor se biztos, hogy megéri, mert azért néha bannolgatnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák