Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Megy még a sorozat?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz masholnap #52 üzenetére
Valami ilyesmi.. Főleg az új időmérő..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz masholnap #52 üzenetére
Ezt adta a valamelyik magyar sportcsatorna? Le lehet valahonnan tölteni?
-
Enzolord
addikt
Bruno Senna kiszállt a Formula-E- ből?
-
boost
addikt
Melyik csatornán közvetítik idén, magyarul?
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
updog
őstag
De kár hogy ilyen kihalt a topic, én most vetettem bele magam a Formula E világába, elkezdtem visszanézni az aktuális szezon versenyeit, és iszonyatosan bejön az egésznek a fílingje
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
updog
őstag
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
senior tag
Ki ez a két muki, aki kommentálja a futamot? Botrányosan rosszak.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Cartevo
őstag
-
updog
őstag
Budapesten is lehet Formula-E futam (!!4négy)
-
Enzolord
addikt
Nem lenne rossz! Pörög a topik ezerrel. Pedig egyre jobb a Formula E
-
updog
őstag
Megvolt az első címvédés a Formula-E-ben Vergne duplázott, tegnap volt szerencsém élőben nézni az utolsó versenyt, izgalmasnak nem mondanám, de mindenképp baromi érdekes volt, ahogy az idény azon része is, amit láttam.
-
updog
őstag
Jövő héten indul a szezon! Nem lesznek olyan szignifikáns változások mint tavaly, de azért várós.
-
updog
őstag
up
Végre sikerül élőben követni az aktuális futamot. Hát nem lett kevésbé izgalmas Nagyon jól tolják a srácok. Tényleg senki nem követi? Én már kiégtem 20 évnyi F1-től de ez visszahozta az élményt amit az adott anno.
-
Enzolord
addikt
Én is néztem, időnként le is töltöm. Lehetne kicsit több előz3s, kevesebb utcai pálya, de tetszik, hogy nem mindig ugyanaz nyeri.
-
mzso
veterán
Másnak olasz, vagy román (tippre) lett az Angol hangsáv az Eurosporton?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ma néztem az egyik futam összefoglalóját! Zseniális volt! Jövőre nézni akarom az összes futamot.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Baromi jól néz ki az új aszimmetrikus Jaguár!
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
A 14-i első futamot hol fogják élőben közvetíteni?
-
AMD Power
titán
Mit szóltok a hétvége első futamához? Szerintem Pascal Wehrlein és Jake Dennis nagyon nagyott ment. 👍🏁
Holnapra valami tipp?🚦😎
-
AMD Power
titán
Jake Dennis!!
-
AMD Power
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest