Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• shev7

veterán

válasz hunnylander #15717 üzenetére

ez a mondat 2007-rol szol, ebben vagy valamelyik masik cikkben az is benne van, hogy azota megerositettek a gumit, hogy az ilyen terhelest is jol birja, es azt az uj gyartasi technologiat hasznaljak.

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

• 7Heads Drago

veterán

válasz hunnylander #15717 üzenetére

A Bridgestone sz*r es kedvez a Ferrarinak.
    Ez azért durva.
    Az rendben van, hogy a Meki eszi a gumit. Az is, hogy Hamival még jobban eszi.De az hogy a tetejére csak a Ferrarinak visz normális gumit? Ennyi erővel a Ferrari év eleji bukdácsolása az Mclaren szabotázs volt. (ECU)
    Ha olyan jól megy a Merci és Hami akkor miért nem az ővé volt a leggyorsabb kör.
    Nem vagyok elvetemült Ferraris meg a többi jelző, de én: Én elismerem a Mercik teljesítményét, de akkor miért nem jönnek az eredmények? A Ferrari tehet arról hogy a Merci eszi a gumit? Csináljanak normális autót és nem lesz gond vele.
    Usa-ban jobb volt? Annyira jó gumit vitt a Michelin hogy nem mertek végig menni a pályán.
    Míg a Bridgestone gumik meg bírták a terhelést.
    De azért az érdekes hogy Alonsonak nem ment szét tavaly a gumi. És csak 1 tizeddel ment lassabban a leggyorsabb körében. Míg a Ferrarik akkor is gyorsabbak voltak és kaptak defektet.
    Én nem láttok itt Ferrari-Bridgestone össze-esküvést.

Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

Aktív témák