Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz AMD Power #8409 üzenetére
Az írásoddal egyetértek 99%-ban. (FIA )
De DC-vel nem. Egy kiégett pilótának tartom, aki ugyanannyi kritikát érdemelne meg mint Ralf. Régen nagyok közt volt, ha nem is a legnagyobb(pont mint Ralf), de manapság inkább a (okos!, nem nagy arcú, inkább játsza az okosat) nyilatkozataival van porondon mint a teljesítményével. Egy futamra emlékszem idén amikor alkotott valamit. Annyira szürke volt hogy akár el sem indulhatott volna sok futamon. -
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #8457 üzenetére
Kívételesen egyetértek veled, a következetlenségben. A mclaren a büntit megérdemelte. A renault is megérdemelte volna, ha nem is olyan mértékűt. Most semmi konkrétum de a közvélemény megint neki rohannt a mcalrennek. Úgy hogy ő befizette a magáét. A másik nem.
A kedves itteni ferrari rajongóknak: amennyiben a renault adatai a ferraritól származtak volna, akkor is két külön ügy lenne igaz? Ross elvinne pár anyagot hondához amit azok jelentenek mituán a fél tervezőgárda megnézte és a csapat jövőre hipp hopp csatázna ferrarival, majd kiderülne és nem kapna büntit akkor sincs gáz? Amennyiben a Renault feljavul "hirtelen" jövőre és "szeretett" Alonso odapörköl a ferrariknak akkor sem lesz gáz hogy következmény nélkül járt az eset?
Nekem ebben az egész kémügyben egy dolog zavar: a legtisztább csapat a mai f1ben is szürke a legjobb esetben, így visszatetsző ahogyan a csapatok viselkednek
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Ferrarinak a hátsó felfüggesztése vagy vmi más vacka egy az egyben mclaren. De ők hivatalosan a mérnököt vették meg. Koppintások mindig lesznek, a mclarenes fajtát büntetni kéne MINDEN esetben, de ha nem használták fel a dolgokat a mercinél a gyakorlatban akkor most nem vágom a kiakadás okát, egyszer már fizettek. Lehet hogy elpártoltam ettől a csapattól (Williams rulzz) de én úgy érzem hogy kicsit túlzás ami már megy. Most végülis azért megy a merci basztatás mert kiderült hogy nem használták fel a dolgokat fizikailag?
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #8486 üzenetére
Nemtom, de David, Montoya, Kimi és Alonso is negatívan nyilatkozott a csapatnál lévő eltöltött évekről (vagy csak évről). Olyan atmoszférát teremtenek hogy kiherélik az egyik pilóta motivációját. Legalábbis David és Kimi alapján. Monti meg Alonso meg egyszerűen nem hagyta magát. Akkor már mondanák meg inkább egyenesen, hogy most 2.számú vagy, de ezt a lelkileg kicsinálják az embert...elég ellenszenves.
-
Peat;)
veterán
de ha nem használták fel a dolgokat a mercinél a gyakorlatban akkor most nem vágom a kiakadás okát
tudod mi az a gyakorlat? pl egy verseny, de pont ez derült ki hogy a mocskos játszadozás melllett(hajlékony padlólemez) versenyben fizikai előnyt nem csináltak a ferraris adatokból.....vazze megutáltam egy csapatot és mégis védem, a groteszk annyát, de ez már tényleg ovis szint ami megy, a gumigázt nem tudták megcisnálni, a tengelytávot még mi is tudtuk hogy hosszú lett még az évad előtt, a fékbizbaszt meg visszavonták mert érezte az alja hogy jön a baj rája....erre lehozzátok megint hogy jujjj de csúnya csapat
a mérnök meg vicc, ha a mclaren csinál ilyet akkor már itt lennének az elméletek hogy direkt adták oda a másik nem melleseleg élcsapatnak egy időre
vazze nyert a ferrari, vb kimi és csak sírás megy és sírás...
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #8499 üzenetére
Végülis csak erről hablatyoltam idáig. Semmi új nem volt a hírben, a szokásos hazugságok, meg annyi hogy nem használták fel, mégis kiújult az ügy. Örülök h átment .
(immat javakat meg nehezen lehet felhasználni fizikailag, max alkalmazni lehet, amit egyértelmű volt hogy megpróbálták de fizikai dolog nem lett belőle amivel előnyhöz juthattak volna, gyakorlatilag még másolni sem tudtak a kis lükék...ennyi volt a hír)
-
Peat;)
veterán
válasz Fortissimus #8518 üzenetére
Mika a pályafutását nem véletlenül fejezte be. Olyan idényhez segítette a csapat, hogy elment a kedve a dolgoktól csöppet az már csak őt emeli naggyá hogy továbbra is kiáll egykori csapata mellett, kevés ilyen emberke van
-
Peat;)
veterán
http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=16828
"2006 végén Michael saját maga döntötte el, hogy abbahagyja a versenyzést, de a barcelonai és a jerezi teszteken egy fitt, jó teljesítményre képes versenyzőt láthattunk. Most más szerepben van, mint korábban: közvetít a versenyzők és a technikusok között. A tapasztalatával fontos tanácsokkal tud minket ellátni. Ez eddig is így volt, például amikor Räikkönennek hozzá kellett szoknia a Bridgestone-gumikhoz 2007 elején."
Utólag sosem figyelnek, az új bridgestonehoz mindenkinek hozzá kellett (volna) szoknia Anno Massa azért szorgalmasan lenyilatkozta hogy persze neki is meg kell tanunia, legalábbis rémlik valami
Mielőtt ferrari fanok sértésnek vennék én vicces dologként írtam be, ezt mindenki tudta hogy a régi m-eseknek nagyobb változás, csak a csapatok viccelődtek.
Eurosporton mindjárt jön a cirkusz.
-
Peat;)
veterán
válasz Majstor #8589 üzenetére
Ja csak ezen a fórumon alig van Alonso drukker, mégis azok is kiálltak mellette akik nem szeretik, fura Msch-nél is voltak jobb versenyzők. Állította az összes Mclaren fan pl. köztük én is. Kiminél is vannak jobbak, állították a Massa rajongók és Alonso rajongók. Természetesen éppúgy tényként beállítva mint te. Csöppet szánalmas amik itt mennek....
-
Peat;)
veterán
válasz padavanBP #8577 üzenetére
Gondoltam hagyok időt hogy kipihend magad a múltkori hozzászólások után. Tényekkel alátámasztva felvázolnád miért átlagpilóta Alonso? Te jöttél egy állítással, aminek alapja jelenleg nincs a hozzászólásaidból. Sorold fel miért gondolod hogy átlagpilóta az aki pl. azzal mulatta az időt nálunk, hogy mindenkit körbeautózott a Hungaroringen. Vagy megnyerte az év előzését idén.
Csapatok oldaláról:
Amennyiben neked átlagpilóta akkor a Mclaren, a Renault és a Ferrari szakembereinek összes nyilatkozata miért ismeri el a legjobb pilóták egyikének. Amennyiben átlag miért kapott rekord fizut Mclarentől és miért kap most állítólag rekordfizut Renaultól. Természetesen várom a sportmúltadat ami alapján kijelentő módban, tényként írod az állításaidat és ami által megengedheted önmagad számára hogy a formai 1 jelenlegi élcsapatainak szakembereit bírálod felül. -
Peat;)
veterán
Mág pár év és talán megérted az írások valódi tartalmát. Amennyiben elmúltál 20 akkor ne vedd sértésnek az első mondatot, nem annak ment.
A személyes érzelmek alkotta ítélkezést állítottam a hozzászólás középpontjába. Még egyszerűbben: mindenkinek a kedvence a legjobb. Ha nem a kedvenc a vb akkor meg mondják "hogy vannak nála jobbak"
Ezért ilyet leírni hogy ez meg az a legjobb...badarság. Szerintem.
Most olvasd el újra. Értelmezd mi "rosszat" írtam....vagy talán nem is írtam?
Értelmezd hogy mindig minden csoportnak más a legjobb....értlemezd a szánalmas jelzőt...sőt ha mégtovább értelmezed láthatod (egykori, kimis mclarenes időbeli) önmagam is leszánalmasoztam.
Ezek után láthatod mennyire retardált tulajdonságokra következtethetnék az írásodból. De fáradt vagyok, elég sok bajom van, így részemről ennyi. Értelmezz ne csak a szavakat rakd össze a fejedbe.[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz venember83 #8593 üzenetére
8614-esemet ajánlom első körben. De a 8591-est is átfuthatod akár. Utána elégedett leszek. De tényleg.
-
Peat;)
veterán
válasz venember83 #8707 üzenetére
Azért Nico bizonyítgat, kár hogy nincs erős csapattársa így nem tudjuk hogy valóban élpilóta vagy kb egy Massa szint pl.
-
Peat;)
veterán
válasz padavanBP #8705 üzenetére
múltkor nyilvánosságra került hogy végül az idei autó az mclaren meló volt...kicsit elvakultan és egy oldalról szemléled a világot, azoknak a mérnököknek és dolgozóknak akik létrehozták a 2007-es mclarent ez igenis elismerés, m-ről b gumira váltás ennek ellenére egy közel vb autó a tavalyi szarládából, egyértelmű kik érték el ilyen tekintetben a legnagyobb teljesítményt, attól hogy erkölcsileg mi a helyzet tök más dolog...nem kéne keverni a dolgokat szerintem és akkor nem lenne mindig kiakadás...
kicsit fusztráló már ez a fórum(mocsok merci mocsok mcalren mocsok dennis éljen a ferrari), de a többi még rosszabb
egy alonso&williams szurkoló
-
Peat;)
veterán
válasz padavanBP #8730 üzenetére
jujj mennyi smiley, ne idegeskedj
no akkor:
1. leírod a bizonyítékot hogy felhasználták a pályán fizikailag a ferrari adatokat
2. leírod a bocsánatkérő nyilatkozatot a mclarentől amiben elismerik hogy alkalmazták a pályán a ferrari tudást
3. még a múltkori alonsos kirohanásaidra feltett kérdéseim sincsenek megválszolvalegalább egyet mostmár illene megcsinálnod a 3 pontból mert kicsit így hiteltelen a móka
-
Peat;)
veterán
válasz lacafaca #8749 üzenetére
Jövőre jöhetne egy Ferrari-Reanult-Bmw vb csata bármennyire is valószínűtlen és akkor Mclaren téma ejtve lenne. Végülis Bmw ugyanígy fejlődik akkor megérkezik az élbolyba, elvileg. Reanult meg állítólag tök új autóval vág neki a szezonnak, félre volt tervezve az idei autó, bridgestone gumik jelentőségét lebecsülték, miközben az egész autót ahhoz kellett volna tervezni nemcsak a beállításokkal játszani.
-
Peat;)
veterán
válasz venember83 #8761 üzenetére
JA Pajesz perverzitásom miatt
Írtam egy hsz-ást ami tartalmazott személyeskedést. Igaz barátságosabb hangnemben mint ami felém érkezett és kiemeltem benne hogy béke legyen. Mivel kitörölték ezt már nemtom bizonyítani De nem is izgat, valamiért az enyém kikerült, a jóval erőteljesebb stílusú benne maradt a fórumban.
Mivel sokszor én gerjesztem a vitát (most nem mondanám, de van hogy tényleg én) most én is kikerülök a fórumból, nekem is és másnak is jobb így, tényleg nem tartozom ide.Ja amiért rád klikkeltem nem priviztem, a privik felügyelete meg amúgy sem lenne moderátoros tevékenység tudtom szerint.
-
Peat;)
veterán
válasz laci666 #12126 üzenetére
Szerintem Reanult és benne Alonso a veszélyesebb, a közte és Mclaren közötti viszony által. Őt is megszivatták, csak ő nem bukott semmit. Ő nyerni fog vele Heidfeld meg sokat bukott. Kb. mint Msch mikor leparkolt, ugyanaz az eset, csak a nyilak gorultak és lett volna lehetőségük elkerülni. Na most Msch mit is kapott? Bármi is lesz FIA az akit megint utálni kell szerintem, múlt futamon is Glockot büntették akire Weber is elmondta hogy nem volt semmi probléma és Kimi meg simán megúszta.
-
Peat;)
veterán
válasz venember83 #12601 üzenetére
Ralf Schumi occsó lett volna, mivel Schumi dőlne a szponzorpénz (csak le kellett volna takarni a Ralf tagot), versenyen meg egyenletes teljesítményt nyújt, Trullival szemben versenyen egyenlítette ki az időmérős bénázásait általában. Időmérőn gyenge, mivel Kimi sem ász ott pillanatnyilag így tökéletes lett volna mellé. Ez csak egy példa volt persze.
-
Peat;)
veterán
Tények következnek:
1. vb cím: megbízhatatlan de sokkal gyrosabb mclaren ellen a lassabb autóval nyert úgy, hogy végig 100%-ot kellett nyújtani, mert egyszer nem füstöl el a merci lehet nem ő a vb, én kimiért szorítottam egyébként ekkor
2. vb cím: elején jobb helyzetben lévő renault-val elhúzott majd lemaradt a feljavult ferrarival szemben, ismét az általában lassabb autóval lett vb, úgy hogy a csapata hibázott is (elgurult kerékrögzítő) mint a ferrari is(elkopott gumi), ferrarinal talán +1 műszaki hiba volt. Ha ennyi előny elég egy te szemszögedből beállított tudású Alonsonak Msch ellen, akkor most nagyon sok Msch fant magadra haragítasz vagy Alonso nem olyan bénácska.Többi tény: minardiban kezdte, renault-nál folytatta, ahol évek kellettek a vb harcra alkalmas (és nem vb esélyes mint most pl ferrari) autó létrehozásához. Tény: lent kezdte de jelenleg mégis a legfiatalabb vb: Alonso. Ennél fogva a legfiatalabb 2x-es vb is. A legfiatalabb 3x-os vb cím tulaja nem tudom ki és hány éves, valószínű még azt is megdöntheti. Egy mondatban: a tények ellened szólnak.
-
Peat;)
veterán
válasz !Overdose! #12995 üzenetére
Volt gond, csak nem olyan féle. Alig volt néző a pályán, mintha egy zárt téren versenyeztek volna. A fociban az ilyen büntetés a csapatoknak. Remélem f1 már nem ilyen lesz... Rekordok könyvébe be lehet vinni viszont, mint a legpazarlóbb sportesemények egyike. (világítás). Most hogy jön a bio cuccot tartalmazó üzemanyag f1-be ideális is. (irónia)
-
Peat;)
veterán
Vicces hogy nem árulják el kik a farkasvakok, de megemlítik hogy 1 a négy(max 6) közül és egy a három közül (asszem ennyi újonc van és a legidősebb Glock)...
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #13137 üzenetére
Ami aztán gonosz egyének belinkelnek
Én is elhittem reggel. Aztán felébredtem. Idén nekem kimaradt hogy ápr 1-je volt tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #13196 üzenetére
Én még ott tartok, hogy semmi bizonyíték hogy rasszizmus elemek lettek volna a dologban. Annyit tudok hogy megsértve a személyiségi jogait rögzítették a dolgot. Ízléstelenség/perverzitás miatt meg nem hiszem hogy felelősségre lehet vonni valakit, ha nem származik kára abból senkinek. De én "csak" egy gumiruhás partiról tudok, aztán lehet tök más volt.(Összeesküvés elmélet: amúgy a bridgstone vette fel az esetet, mert michelin gumiból készültek a ruhák.)
Én örülök ha megy, de nem ez az eset miatt kéne mennie. Az eddig elkövetett bűnei alól ezzel csak felmentést kap, az utódja meg lehet ott folytatja ahol mózli latexbácsi abbahagyta.
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #13313 üzenetére
"Egyszerűen csak túlságosan igyekeztem, néha megesik az ilyen" - ismerte el Hamilton. - "Teljesen jól vagyok, és remélem, az autó sem sérült meg túlságosan. Egyébként is ki kellett volna cserélnünk a motort és a váltót, így remélhetőleg nem leszek túl népszerűtlen a garázsban a srácok között."
forrás: a5, vagy félrefordították vagy a humorát őrizte meg a srác
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz manutdzoli #13443 üzenetére
Kiminek előznie kéne ahhoz hogy jó eredményt érjen el. Az meg nem jön össze általában neki. Mclarentől mióta elkerült csak csúszik lefele a tudása külső laikus szemmel. (egy volt Kimi rajongó) Versenysebessége még megmaradt szerencsére.
Gyors tipp: Massa
Kubica
Kova
Heidfeld
Trulli
Rosberg
Webber
Button v. AlonsoSzerintem is lesznek kiesések, meg összeakadások.
-
Peat;)
veterán
válasz venember83 #13619 üzenetére
Én azt mondom vizsgálják meg a telemetriát. Alonso befékezett akkor bünti. Alonso nem fékezett be akkor Hamilton bünti. 10 rajhelyes, amit Nakajima kapott.
-
Peat;)
veterán
BMW egy pöttyet fejleszt és nemhogy Mclaren hanem Ferrari szintet ér el. Márpedig téli tesztek óta valahogy egyre gyorsulnak hétről hétre.
Gyulának közben Alonso fóbiája alakult ki.
-
Peat;)
veterán
válasz proof88 #13825 üzenetére
Alonso mikor mutogatott kiírták az ő és Glock(neki intett be) köridejeit, az alapján Glock vagy hibázott vagy lelassult valami másfél másodpercet abban a körben, valószínű Alonsonak felcsillant a szeme hogy keződik a szokásos kiesés előle és bele is vágott egy előzési manőverbe, aztán Glock magára talált. Szóval lehet félreértette a szitut(technikai problémának hihette talán), de ha valakinek integetnie kell az Briós, akinek nem focicsapatot kéne menedzselni hanem a Renault fejlesztőrészleggel beszélgetnie. Barcelonába már beígérte a dobogós hely reális esélyét Alonsonak, arca az van
Hami meg eltanulta Alonsotól, mit kell ezen csodálkozni, tavaly volt a tanulóéve most már alkalmazza a megszerzett ismereteket és nonverbális kommunikatív jegyeket. -
Peat;)
veterán
Briós azt nyilatkozta hogy Barcelonában már dobogóért küzdenek Kár hogy azóta lenyilatkozták hogy végülis a motor sem elég nyomatékos/erős, a felfüggesztés is rossz(gyengén használják gumikat) meg az areoban el vannak maradva, tehát totális káosz. Innen szép talpra állni...
13933: én nem emlékszem erre az alázásra, azt tudom hogy a legjobb körideje jobb volt Fisinek mint Alonsonak és ennyi, futamon én nem láttam semmi alázást. Lehet figyelmetlen voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz PazsitZ #14037 üzenetére
Egy mekiben bármely pilóta tudna villantani a mai mezőnyből. Gondolom úgy értetted, hogy Hamilton "kárára" villant, úgy én nem vártam és meg is lepett a dolog(az a tavalyi reanult ennyire nem volt vacak mint idén de azzal nem sokat mutatt az év első felében a finn). Meglepő hogy Hamilton hibázgat, tavaly Alonso miatt szerintem nagyobb nyomást kellett kezelnie, erre idén kezd úgy mint tavaly az várható lett volna tőle.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
, Reanult meg fejlődött már Maszat is lenyilatkozta, talán befogják Red Bullt, izgalmas csata lesz középmezőnyben, Toyota-Reanult-Red bull-Williams egy szinten
Más, idei költségvetésről volt cikk világgazdaságban, Honda költ legtöbbet még mindig. Ahhoz képest ejnye.
-
Peat;)
veterán
Én csak az illetékes személyekből soroltam fel párat. Kérdezd meg őket, bizonyára kialakult véleménnyel rendelkeznek róla, ha már lenyilatkozták az elmúlt évek alatt, bizonyára szükségük van a szakértői helyreigazításodra. Brióssal kezdjed szerintem mert elég sokat fizet a marhája érte, pedig ő már bizonyította a múltban milyen vacak pilótákat fedez fel. Ilyen a világ. A véleményemet láthattad, jó hogy vagy nekünk.
-
Peat;)
veterán
"de ettől még nem lesz a srác akkora ász, amekkorának beálítja" idéznél minek állítottam be amitől így össze tört a szakembereket és ponttáblákat kenterbe verő szakértői lelked?
"recskázhat is a posztere előtt" nézd, ez egy nyílvános fórum és a te saját döntésed hogy önmagad értékrendjéből és testi szokásaidból kindulva miket írsz ide, én csak a szubjektív véleményemet tudom erre írni: keress egy barátnőt (vagy fizess ha nem megy)
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz Vistaboy #14595 üzenetére
Szerintem taktikailag is megérte ez az áldozat. A fő cél a 7. hely a három élcsapat után, ezt ne fejeltsük el. Na most ha 5-6 körrel előbb is jön ki, az élmezőnnyel versenyezve úgymond gyors tiszta köröket fog futni(ha lerajtolják többen akkor is), mikor meg visszajön tanoklás után a nehéz autóval már a töbiek autója lesz annyival könnyebb hogy biztos ne tartsák fel. Aztán mire azok kiállnak megint elől lesz. Szóval ha ügyesek akkor végig a maximumot tudja kinyomni az autóból, míg ez Trulliról és Webberről nem mondható el ennyire biztosra(nehéz az autójuk, simán lerajtolhatják őket), akikkel a 7. helyért csatázik. Pique is ott van, holnap kiderül melyik a jobb taktika.
Kubicának grat meg Bmw-nek.
-
Peat;)
veterán
válasz soulcube #14620 üzenetére
Ugyanmár a 3 élcsapat közül egyedül Heidfeldet kaphatja el, ha a versenyen is problémái lesznek a németnek, meg talán Kovalainent. 3. hely csak kieséssel jöhet össze. De egy önerőből elért 7. hely is igen nagy előrelépés lenne az előző futamokhoz képest, a 6. már már csoda.
Theissen meg gondolkodhat azon, hogy múltkor miért nyilatkozott úgy hogy nekik nem kell Alonso Csak viccelődés, de Heidfeld olyasmi nálam mint Coulthard, vannak kiemelkedő versenyei és a jó autóból hozza az átlagos szintet, mint DC a Mclarennél anno, és slussz. Ennyi kevés, az meg hülyén néz ki hogy Bmw és a lengyel az elsőszámú ő meg a segítő... Vettelt lehet visszaszerzik.
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #14668 üzenetére
Úgy érződik mintha Alonsot és a fénykorát élő Satot egy kalap alá vennétek. Lehet hogy agresszív a spanyol, de nekem nem rémlik hogy sokakba beleszállt volna az elmúlt 2 évben pl. Különbözünk, én szeretem a harcot a pályán. Tőle meg azt látunk nem eszetlen törés zúzást. Legalábbis idáig, aztán lehet olvassa a fórumot és ha már a Ferrari olyan csúnyát nyilatkozott róla nemrég....
-
Peat;)
veterán
válasz (Kolombusz) #14679 üzenetére
A legpoénabb hogy sokan kritizálták érte hogy túl merész, majd Heidfeld év vége körül lenyilatkozta hogy a mai mezőnyből Alonsoval szeret a leginkább csatázni ő is szépen előzte meg Bahreinben a spanyolt, elvoltak egymással. Hamiltont is bevállalósan előzte meg, ennyi kell a mai forma1-ben nem pedig a vonatozás. Asszem tavaly a gyenge telejesítmény ellenére is az ő nevéhez fűződnek a legnagyobb előzések, asszem pl a5-ön Massás előzést választották meg az év előzésének. Én is ezért szeretem, arról már letettem hogy azonosuljak egy pilótával mert a média által úgysem tudjuk meg a valódi személyiségüket, akkor meg drukkolok annak aki számomra a legélvezetesebbet nyújtja a pályán.
14694: kicsit túlértékelik ezt az eredményt, szerintem hamarabb, 13-14
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz soulcube #14842 üzenetére
Ez a megmondtam előre kategória és visszafele belinkeli a tag mekkora ász...szerintem bannolni kéne a fórum témájától függetlenül... jujj de idegesít mindenhol. A motor egyébként szabályozva vagyon, inkább az új burkolat vagy egy sima pech a valószínűbb. Meg azt sem tudjuk hogy ez új motor vagy egyszer már használt volt. Vagyis én nem. Ha új akkor igazad lehet hogy agresszívabb motorvezérléssel ment ha van olyan.
Egyébként kemény 2-3 körrel volt több az autójában mint Massa-Kimi párosnak. Ennyi különbséggel második rajthelyet futni azért nem rossz. Inkább legyen megbízhatatlan és gyors az autó mint lassú, még egy pici lépés és negyedik erő a Reanult. Aztán meg egy közepes és Bmw-Mclaren is félhet
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Frusztál? Remélem te is élvezed, és nem azért írtad ezt a szót mert bánt a dolog téged, peace, nekem jól jönnek ezek a kis szúrkák, feldobnak pár percre mert egész nap csak magolok hülyeségeket, miközben már pecáznék az ilyen szép napokon azt hittem te is poén oldaláról vetted a lapokat, ha nem sry!
Na de reagálva hogy szakértői hivatottságodnak eleget tehess a leendő válaszodban:
1.-esre linkelnél tőlem elhangzottakat? mintha ÉN írtam volna hogy csoda a 6. hely, és csínnyán kezeljük a rajthelyet
2.-esre említenél tényeket amitől sokadrangú pilóta? én tényekre nem reagáltam, mert nem volt a szájhabzásra majd személyeskedésre meg igen, mér ne? fórum vagymi, ellentényeket meg kértél tőlem, de egyszer már leírtam anno a kérésed előtt, keress vissza nyugodtan megtalálod pl legfiatalabb szóra szerintem kidobja a kereső
3.-asra tény hogy széthajtja a motort? meg autót? mai f1-ben? köszi szakértő
4.-esre ingen engem zavar, olvass vissza pár oldalt, én is linkelhetnék hogy hú de jól megsaccoltam hány verseny körre való benyát vitt, meg még sokan is linkelhetnének, én csak nem vok magamat igazolgató mitugrász, és valós életben is visszataszítónak találom az "én ugye megmondtam" dolgokat, ha te szereted örülök neki, én meg egyszer leírtam, illetve kényszerből megint, befejeztem, elnézést az illetőtől.Szemellenző? Igen van. Aki ide ír annak általában van. Van aki beismeri van aki nem. Tényekkel állnak szemben? Hát, végülis szakértő vagy már a szememben és amit írsz úgy néz ki te is elhiszed hogy ténnyé válik, már ketten vagyunk no, én befejeztem ezt az ovis dolgot, de jó néha gyereknek lenni üdv és jó szurkolást, bárki is a kedvenc (nem láttam hogy örültél volna valakinek a sikerének)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest