- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Cartmenn #1879 üzenetére
A HDD szektorhibának ehhez nincs köze, az SSD-től és a beállítás módosításoktól függetlenül keletkezett a hiba. Használod, tehát használódik, S.M.A.R.T. most találta meg a gyenge szektorokat (lehet, hogy amikor áthelyeztél valamit a D:-re, oda akart írni, és akkor derült ki). Ez egyébként olyan hiba, ami több dolog miatt is keletkezhet. 2 gyenge szektor egyébként még nem a világ. Viszont figyeld a közeljövőben, hogy nem kezd-e el növekedni.
Elég tápot kap a HDD? Nincs túlmelegedés? Elsőre ezeket ellenőrizd...de ez már tényleg nem SSD téma. -
cidalain
veterán
válasz
Cartmenn #1871 üzenetére
Én sem tudtam ennél sokkal többet kihozni az OCZ NForce párosból. ja bocs én még ennyit sem. Én váltottam ASMedia PCI-X sata vezérlőre, akkor lett ennél kicsit jobb eredményem. Amit korábban linkeltél az a furcsa szerintem, túl jó lett ahhoz képest hogy Nvidia a vezérlő
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Cartmenn #1729 üzenetére
Amelyik üzenetre válaszolok olyan volt a rendszer az AHCI beállítások után!Most pedig vissza akartam állítani azokat a dolgokat amiket már az SSD kímélésére javasoltak még régebben átállítani(indexelés,rendszer visszaállítás,böngészési előzmények a D-re,EnablePrefetcher -SuperFetch ,NtfsDisableLastAccessUpdate)de már nem tartják fontosnak.A képen látható módon lecsökkentek az értékek,az AsrockInstant boot program nem indul--valami hibát ír hiába telepítem azt újra(Az AHCI átállítás után a Win élményindex 6.9 ről 7.3 lett-az maradt is7.3ha ez esetleg jelent valamit)És hiába állítottam ezek után vissza mindent,a régebbi beállításokra nem változott semmi!(erről van a kép)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest