Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Húha. :Y
    Áttoltam mindent a 840 Pro 128Gb-ról DD-vel egy laptopwinyóra, és elkezdtem szekvenciálisan teleíratni nullákkal az SSD-t Hard Disk Sentinel felületteszttel. Az eredmény eddig borzasztó, 22 és 40 Mb/s közt ingadozik az írási sebesség. Szóval átlagban is lassú, ráadásul azt sem igazán értem, hogy miért ingadozik ennyire, hogy mozaikos a HDS szektortérképe.
    Nem tudom, hogy a zerofill-től (ami saccra még legalább egy óra!) vagy majd egy Linux hdparm-os erase-től magához tér-e (és esetleg a TRIM-el volt gond, vagy csak annyiból bugos az SSD vezérlése, hogy idővel "betömődik", mint a régi Intel-ek), vagy ekkora átb@szás volt ez az SSD, hogy potom 12Tb felírása és ~111 üzemóra után így lelassul az írási sebessége (fixen és örökre). :U

    De az is biztos, hogy bármi az igazság, egy prémium terméktől sehogy sem szép teljesítmény, még akkor sem, ha valamivel indokolható és akár valamennyi user error is van benne valahol. Nem egyszerűen elmarad a hirdetett, és kezdeti mért eredményektől, hanem gyakorlatilag egy nagyságrendet lassult a szekvenciális írás.

    Én meg még azt hittem ez kiszámíthatóbb és hosszabb távon megbízhatóbb lesz, mint az OCZ Vector.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák