Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Fire/SOUL/CD #4307 üzenetére

    Köszönöm. :R

    Bár közben sikerült letöltenem az 1.9.2-est is, és az sem ismeri fel a "8Mb bug"-os Intel X25-V SSD-t. A v2.0.3-as látja, és elismeri róla, hogy Intel SSD, de azt mondja nincs hozzá frissebb firmware, mint az, ami már rajta van. Pedig van frissebb, csak az SSD most már a fejlesztő kódnevével, Postville nevén hívatja magát NO_SPACE serial-al.

    Mikor aprópénzért átvettem, akkor azt hittem, hogy a klasszikus "8Mb bug" lesz, amit viszonylag könnyen javítottam volna HDAT2-vel (egy dco restore és egy ata secure erase a firmware frissítés után), de ez valami más, valódi hiba lesz.

    Adtam neki DCO Restore-t is HDAT2-vel, egy reboot erejéig még a 42Gb kapacitás is visszaállt, de az ISSDFUT ilyenkor sem volt hajlandó firmware frissítésre, és gyakorlatilag írhatatlan/olvashatatlan volt a HDAT2-vel feloldott tárterület, amit aztán újra le is zárt a vezérlő, ismét 8Mb-ra.

    A SMART naplója is el van szállva, pl. 0kb a host write. Ez így szerintem már papírnehezék.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák