Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SteadyMan

    aktív tag

    válasz HZoli87 #1775 üzenetére

    Szia!

    Amikor kihúztam az ODD-t a notiból, annak a végén lévő kis fém fület le lehetett csavarozni róla és a Icy Box keretén hátul ott volt a kiképzett helye. Még arra is figyelt a kit gyártója, hogy adott hosszabb csavarokat, hogy vissza tudd szerelni ezt a kis tartófület a keretükre. A HDD-hez is volt 4 db csavar, hogy be tudd alulról csavarozni.
    Az Y580 eredeti ODD takarólemezét rá lehetett pattintani erre a keretre, így amikor visszadugod a már HDD-s blokkot, minden olyan, mint amikor az ODD volt benne, sőt még világít is egy zöld LED rajta, ami a HDD használatakor türkizkék színűre vált.
    A kit tartalmaz még egy külső házat is, amibe bedugod a kioperált és a fülecskéjétől megszabadított ODD-t. Ehhez is kapsz megfelelő csavarokat, hogy hátulról rögzíteni tudd. Ez a ház gyönyörű szálcsiszolt felületű és rejtve van benne a kis rövid USB kábel, amit egy kis gombbal ki tudsz belőle tolni és ezzel csatlakozhatsz egy USB port-hoz. Természetesen az ODD-hez is adtak egy takarólapot, amit rá tudsz pattintani a drive elejére.
    Szóval mindent összevetve, csak ajánlani tudom, nálam teljesen szabványosan a helyén volt minden, nem kellett csavarokat keresgélni, működik rendesen és még jól is néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák