- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz Tibiajax #124747 üzenetére
Igen, igy. De ha keresni akarsz valamit cim szerint vagy kulcsszo alapjan azt is megteheted. Raadasul a kereses eredmenyei kozott feldob minden olyat is ami valamilyen szinten kapcsolodik. Pl: azonosz foszereplo, azonos rendezo, hasonlo cim, tovabbi reszek, stb.
Az en esetemben mondjuk inkabb arrol volt szo hogy a nejem bepipult, mert finoman elejtettem egy celzast, hogy nem igazan vagyok ra hogy tovabb nezzuk a This Is Us cimu sorozatot. Valoszinuleg ugy volt vele, hogy akkor most a nalam nem tul nepszeru Julia Roberts filmjet valasztotta ki megtorlasul az estere.
Na de hat amilyen eloiteletektol mentes nyitott csavo vagyok en, csak azert is leultem megnezni, es nem bantam meg.....
[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
j0k3r!
senior tag
válasz Tibiajax #124747 üzenetére
Egyébként a sok netflix-es fröcsögés helyett kipróbálhatnád te is. Hidd el, hogy egy idő után olyan filmeket/sorozatokat ajánlana fel, amikről nem is tudtál, hogy léteznek és baromira fognak tetszeni. Sokkal okosabbak ezek a mai recommendation engine-ek, mint azt gondoljuk...
some men just wanna watch the world burn...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs