- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Igen, láttam, hogy ki csinálja a filmet, ki rendezi, nem szó szerint értve gondoltam a zsét... Új zsé kategóriára gondoltam... Igen, tuti gyerekeknek készül - valahol Verdák és Scooby Do feelingem lett a trailertől...
Annyira amúgy nem borzalmas, de belegondolva már az Asylum is tudott nyújtani """"""színvonalas"""""" trükköket némelyik filmjében...
-
atike
nagyúr
Nem nyert...
Azt hittem trailer amit találtam, közben meg az, csak nem a filmhez...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz marilllyo #88258 üzenetére
Eddig az Asylum kullogott a mozisikerek után (vagy néha előtt, gyorsan befejezték a filmet hogy még az eredeti előtt megjelenhessen), a Sharknado hatalmas sikere után meg elkezdik majd nyúlni az ötleteiket a nagy stúdiók.
Mint amikor sikeres lett az Ideglelés, és azóta még mindig olcsó talált kamerás horrort akar forgatni mindenki.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
DeathBat666
aktív tag
Démonok között 2 nagyon várós
az első rész nagy kedvencem, pedig utálom a horrort, de olyan hangulata van az egésznek, hogy
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz DeathBat666 #88260 üzenetére
Lesz mostanában pár jónak ígérkező horror.
-
nagyúr
válasz callmeakos #88267 üzenetére
Kérj meg egy graffitist... hátha rápingálja...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
w333
félisten
-
emiki6
veterán
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz callmeakos #88267 üzenetére
fú, nekem is, gyorsan...
xd#88260 DeathBat666 talán felesleges is mondanom, mennyire instant mozi lesz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz radi8tor #86886 üzenetére
Az egyik jelenet a
The
Martian
(Mentőexpedíció)
bővített változatból: Yahoo exclusive.Itthon nem lesz kapható.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeathBat666 #88260 üzenetére
Emgem kirazott a hideg. Nem merem megnezni.
I humbly and respectfully decline™
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Magnum_ #88275 üzenetére
fasza lesz, de az a másik, az amikor kialszik a fény sztem gagyi.. egyrészt az a fajta csont értelmetlen, ijjesztgetős, klissés baromság.. másrészt már amiatt egy szemét alkotás, mert csak arra megy rá, h félj a sötétben
baromság.. és bekaphatja
Wan démonos filmjei azért ennél mindenképp többek -
cyberkind
félisten
Kár az utolsó 10 percért, mert addig bizony A légy első részével vetekedett ez a film, de így a végére csak annak ajánlanám aki szerette vagy látta A légy 2-t, kár érte, ez jobbnak tűnt még annak ellenére is hogy kb minden fontosat ellőttek a trailerben.
-
cyberkind
félisten
válasz Grave_444 #88279 üzenetére
Én se nagyon.
Azért ehhez hasonlítom mert magát az alapkoncepciót már láttuk A légyben, amiben jó volt minden téren, itt meg nem, pont mint A légy 2-ben is, csak azért nem kár.
Ami viszont pozitívum hogy nem teljesen egy agyatlan valami ez a film mint pl Az emberi százlábú trilógia vagy épp a Grotesque, erről jut eszembe, rég láttam a Szerb filmet.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Bay összerakta rendesen ezt a Bengázi filmet, kár, hogy végül nem vetítették itthon, 1 biztos nézőjük lett volna
ez melyik filmből van? olyan jót nevettem rajta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathBat666
aktív tag
Igen, az elso resz nagyon jo volt, pedig a horror nagyon tavol all tolem, nem is birom de volt egy olyan hangulata, hogy fuu.. Es sztem ilyeszto sem volt, legalabbis feltem mikor kinyilt egy ajto, de sose tortent semmi a 80%-ban es ez nagyon tetszett legalabbis igy emlekszem
-
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, segítséget szeretném kérni, végig szeretném nézni a star wars összes részét, csak nem tudom milyen sorrendben kéne, mert mindenféléket irnak a neten, ezért hát tőletek kérném a segítséget ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest