- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz #54715584 #6649 üzenetére
elég hülyén néz ki így
kb mint ha két darab töknek köszönnéd meg... habár[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BITBOYS #6651 üzenetére
a mozihetem egyébként ennyi volt.. nem feltétlen ugy alakult, ahogy akartam, összesen 4 filmet sikerült megnéznem (a tervezett 8 helyett ), de nem izgat. az a baj, ha kapsz egy hetet -mondjuk-, arra, h na akkor most nézd a filmeket, ahogy bírod, hát rittig nem kívánom.. vagyis igen, de csak mondjuk az első kettőig, aztán besokkallok kicsit és mást csinálok. megint a hülye tudatalatti dolgok, ugye.. sosem voltam mondjuk olyan, mint sokan mások, h ledarálnak pl egy egész évadot egy sorozatban, vagy megnéznek egymás után 5 filmet.. én erre sosem voltam képes
az is nagy szám tölem már, ha két filmet meg tudok egyszerre.
tervezett über focismaratonom egyébként úgy vélem, valahol a filmszínházamban csütörtök estére kiírt Enemy at the gates-nél futhatott zátonyra, az rohadtul nem akart müködni nálam.. pedig küzdöttem elég sokáig vele, de ott valami megszakadt
na mindegy, elgondolkoztam kicsit
lényeg, most egy darabig nemhogy filmmaraton, de film se lesz -
törölt tag
válasz Tibiajax #6656 üzenetére
Kötözködnék kicsit
2 filmet egyszerre hogy tudsz nézni?
Sorozatból simán mehet a dara, sőt, vannak olyan sorozatok, amik totál unalmasak lennének, ha hetente csak egy részt néznél(Alphas), vagy éppen már alig várod, hogy jöjjön a következő rész (OUAT, AHS)
Nem tetszett az Enemy at the gates? Pedig nagyon jó film, nincs igazad, bírnod kellett volna
-
ludsimon
veterán
Ted mikor jelenik meg BluRay-en?
Hol tudom ezeket az infókat megnézni mi mikor fog megjelenni?Semmi, megvan guglival. [link]
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Kassadin
addikt
The Darkest Hour
Nem izgultam végig magamat, sejtettem, hogy mi lesz a vége. Egyszer azért lehet rá időt szakítani, ha nincsen jobb. 5/10.
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #6661 üzenetére
de rühellem ezt a kölcsönző kifejezést... legalább írnánk ki, hogy letöltöm, vagy akármi, de ettől már a falra tudok mászni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
The Vow
1080p, engElég régóta meg szeretném nézni, arra emlékszem, hogy Viszlát eléggé lehúzta. Nekem nagyon tetszett, tegnap láttam(asszonykával). A sztori semmi extra, szép, jó, lányoknak sírós, de tényleg Ami miatt jobban tetszett nekem, mint kellett volna, az az, hogy Channing játszott benne, és Rachel McAdams, aki az egyik legszebb színésznő szerintem, itt is gyönyörű volt. Nekem átjött így, nagyon
7/10
*** Bourne pont módosítás! ***
Igen, aludtam rá, jó lesz az 7/10-nek is, hiába élveztem nagyon. Akciófilmnek kiváló, Bourne-nek már annyira nem. Ahogy sejtettem.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Devid_81
félisten
The Road (Az út)
Ezt is sikerult megneznem.
Tortenetrol nem sokat tudunk, belecseppentunk a kozepebe, majd utkozben kaptunk egy kis betekintest az elozmenyekbe, amibol szinte semmit nem tudtunk meg...olyan tipikus van info, de amugy semmi info nincs.
Kicsit keveslem a tortenest, de megis magaval ragadt, es eltelt a kozel ket ora ugy, hogy nem volt melyrepules.
Film maga nem rossz alkotas, drama rajongoknak ajanlott kategoria, bar vannak benne gyomorforgato dolgok.
7.5/10...
-
-
Devid_81
félisten
válasz hoffman_ #6674 üzenetére
A vegen mar majdnem besirtam, abban a pillanatban siman 9est adtam volna ra, viszont ugy jobban atgondolva, keves volt benne a tortenes, ne kerdezd mit vartam, mert nem tudnek ra valaszolni
Az tuti, hogy jo volt nagyon, de valahogy szamomra nem utotte meg azt a mercet mint pl anno a Halalsoron, Remeny rabjai stb, persze tudom ezekhez nem is szabad hasonlitani, vagy megis?
The book of Eli-nal sokkal eletszerubb, ez biztos!(#6673) ludsimon Nalam elfer a ketto egyben, persze ha sikerul jonak is lenni...
Lattad amugy?Vagy a kategoria miatt nem is mered megnezni?[ Szerkesztve ]
...
-
Integra
titán
válasz Devid_81 #6672 üzenetére
nem az a lényeg, hogy mi történt, noha mindneki azzal kezdi, hogy hogy jutottunk idáig. felégett a föld, ennyi. nem erre kell figyelni. ez a film nem az ezernyi akcióra és a változatos cselekményre fekszik rá, aki ezt várja, téved.. hanem az apa-fiú kapcsolatra, a szeretetre, az emberi érzelmekre, a féltésre, ahogy próbálja felkészíteni a gyereket arra, amire nem lehet. egyszerre megóvni, megmenteni, kimenekíteni és mindennel találkoznak közben, amitől próbálja megóvni. már az elején, mikor az anya kimegy és nem jön vissza, mert tudja, hogy ő nem képes a túlélésre... brutális, ezt én így még nem láttam soha sehol.. köpni-nyelni nem lehet a film alatt, csak ülsz totál bezuhanva és szégyelled, hogy létezel, hogy nyavajogsz mert nem tudod a legújabb telefont megvenni magadnak, miközben teljesen máshol van az élet értelme és lényege..
szerintem a 7.3-as imdb pontozás, meglehetősen alul értékelt ezért a filmért, kötelezővé tenném mindenkinek.. ha már csak egy fél órát utána kussol és elgondolkodik dolgokon, már megérte. és pontosan azért mert nem mindenkinek veszi be a gyomra. főleg azoknak, akik nem mernek szembenézni a saját életükkel és próbálnak menekülni a nyers realitás elől.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz ludsimon #6677 üzenetére
nyílván valóan nem is értetted ezt a filmet, miről szól és mi az értéke. nézd meg majd 5-10 év múlva. lehet, hogy sírsz a végén, mert meglesznek azok az élet tapasztaltaid amik ehhez a filmhez kellenek. nem szégyen.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Devid_81
félisten
válasz Integra #6678 üzenetére
Teljesen igazad van!
Teny, hogy nem mozgalmakra epul a film, de ezek mellett a mondanivaloja nagyon jo!
A kovetkezo alkotas a Blood diamond lesz....
-
ludsimon
veterán
válasz Integra #6678 üzenetére
Nyilván végig kellett volna néznem odakötözve a székhez, de elaludtam majdnem az első 15 percben így nem akartam kínozni magam vele. Engem nem tudnak az ilyenek meghatni, nyilván mert nincs tapasztalatom ilyen téren, teljesen egyet értek veled. Majd ha lesz gyerekem, feleségem megértem.
undefined
-
Morris
veterán
válasz Devid_81 #6686 üzenetére
Dávid!
Neked még ezt is meg kell nézned! Őrült Stone, avagy 2008 a patkány éve
-
törölt tag
Véres gyémánt nagyon jó, ajánlom én is mindenkinek, aki még nem látta
Egyébként meg fiúk, nézzétek mit találtam nektek
-
gyuromoj
veterán
válasz #54715584 #6690 üzenetére
Jóféle
Bár bekerülne olyan lapba amiben lengén öltözött hölgyek szoktak lenni, de mondjuk rajta kívül is van még pár színésznő akit megnéznék Éva kosztümben.(#6693) monstre
Kicsit még itt sok a textil.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
troland26
őstag
válasz Devid_81 #6686 üzenetére
rég láttam én is , de tényleg DiCaprio egyik legjobb filmje....
ezen felbuzdulva meg is néztem IMDB-n az eddigi munkásságát és be kell valljam egész jó filmjei vannak ...ez azért érdekes , mert egyébként unszimpatikusnak tartom és kissé elfogult vagyok vele negatív irányba...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest