Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stranger28

    addikt

    Tartottam egy ilyen ami-kimaradt-de-elvileg-10/10 napot/napokat.

    K-PAX - A belső bolygó

    Mindenki ajánlotta nekem, úgyhogy végre megnéztem. Alapvetően jó film, történet is elmegy, de semmi különös. Van benne pár tévút.

    7/10

    A rettenthetetlen

    Ez mekkora kár, hogy elmaradt, de komolyan. Igazi élmény volt, tényleg pompás.

    10/10

    Idétlen időkig (Groundhog Day)

    Értem mit mond, alakítás remek, megadnám a 10-et, erre a legvége...? Hogy lehetett ott elszúrni, nem tudom. Kellett neki egy ébredés az ágyban, hogy ne adjak rá 7-et hirtelen felindulásból.

    9/10

    12 Angry Men

    Imádom az ilyen filmeket. Carnage is tetszett, de ez az igazi. Annyit mond, hogy totál nem tudtam hol vagyok, csak fogadtam befele az infókat és nőtt a fejem.

    10/10

    Nap, széna, eper

    Vidám történet, de azért korántsem annyira vicces, mint amennyire dicsérte mindenki. Láttam már hasonlóakat, és voltak jobbak. Ez inkább illuminált állapotban vagy meló után teljesen leépülve lett volna 9-es, így csak:

    7/10

    Terminátor 2

    Ezt már láttam egyszer, de voltam vagy 5 éves, szóval annyi emlékem volt róla, hogy szétfolyik benne a bácsi. :DDD Ez biz' egy eksönmúvi. Néhol kicsit érdekesen játssza Arnold a gépet, de ennyi szerintem belefér. Ha nem lenne az a bitang nagy ellentmondás az első részben, amire tovább építkeznek, megkapná a 10-et.

    9.5/10

    Napos oldal (2012)

    Ennél sajnos elfogult vagyok, bár lehet pont emiatt tudom mondani, hogy: nagyon barón mutatták be a dolgot, le a kalappal. Asszonyka benne pedig mindenre rátesz kicsit, akárhogy is nézzük. Kedvencekbe került.

    10/10

    Az élet csodaszép (1946)

    Ez egy mintafilm, mert ebből vehették kb. az összes későbbi klisét, mindig ez járt a fejemben. Emiatt nem is fogom többször megnézni. Mondandó velős és nemes, hangulata is megvan, bár nekem túl amerikai volt. Ehhez hozzávéve, hogy egy mese az egész, kivonva az első mondatom:

    8/10 (2. nézésre ez olyan 5-6/10 lenne.)

    Berlin felett az ég

    Ehhez nem sokat tudok hozzáfűzni, látni kell, de a megfelelő hangulatban. Néhol kicsit bárgyú volt, de én jókor néztem és ez illik hozzá.

    9.5/10

    Leon a profi

    Szégyen, gyalázat, de ezt se láttam eddig. Kicsit ellentmondásos a főszereplő, Gary Oldman csöppet túljátssza. Portman... írnom se kell, nem ember szerintem, kizárt. Történet a főszereplőn kicsit megcsúszik szvsz, de egyébként bőven átlag feletti az egész.

    9/10

    Mr. Nobody

    Kicsit zavaros, miután végignézi az ember. Nem az zavaros, hogy mi történt, miért, stb., az egyértelmű. Inkább az egy katyvasz, hogy miért kellett bele 1-2 olyan dolog, ami totál egyéni gondolat, ellenben magával a filmmel. De még ezekkel együtt is:

    10/10

    Két ráadás:

    A napfény íze

    Nem tudok vele betelni. Láttam vagy 5x már pedig. Annyira mindent elmond kb. mindenről, hogy az vicc. Lehet szarul hangzik, de tényleg ez a helyzet.

    10/10

    Variációk szexre

    Megnéztem kb. 3x, de csak azért, mert más vizsgára tanulás mellé ideális. Néha van benne érdekesség, akkor odafigyelsz, de egyébként tudsz mellette bármit csinálni, mert nem köt le. Első nézésre viszont kap egy

    5.5/10-et a két barát miatt. Utána ez kb. lemegy 3/10-re.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák