Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LOTR

    addikt

    Tenet (2020)

    Szerintem a film legnagyobb problémája, ami talán az erőssége is egyben, mert ettől lesz a történet extra komplex és bonyolult (első megnézésre mindenképpen), hogy a paradoxonokat valóban paradoxonként kezeli és el is hiteti a nézőkkel ezt, majd... (Nem spoilerezek, bár ezzel kapcsolatban ez sem lenne egyszerű feladat.)

    Szerintem nem is maga a történet a bonyolult, hanem megérteni a filmben bemutatott világ "törvényeit", majd ezeket összekapcsolni a cselekménnyel.
    Igazából ez is egy üzleti modell Nolan szempontjából: csináljunk egy olyan filmet, amit a nézők egy része elsőre valószínűleg nem ért meg teljesen, aztán majd megnézik újra.

    Én ilyen sok embert ki-be járkálni moziteremből vetítés alatt még nem láttam (pedig talán a székek negyede-harmada volt csak foglalt), nem vagyok benne biztos, hogy mindenki vissza is ült.

    Ettől függetlenül nem volt rossz a film, de az első kb egy óra, az nagyon lassúnak tűnt, aztán eléggé kezdenek feltorlódni az események.
    Vive hanggal néztük, nekünk nem tetszett, hatalmas mély, erős közép, magas meg alig, szinte még mindig érzem a fülemben, de nem azért mert hangos volt.

    Érdekes moziélmény volt, de aki hajlamos rá, hogy elveszti a koncentrációt és esetleg még el is tud aludni a filmek alatt, az azért készüljön fel.

    One Ring to rule them all

Új hozzászólás Aktív témák