Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Újranéztem a Warcraftot, egyrészt mert nekem alapvetően tetszett, másrészt részletesebb véleményt akartam formálni, mert sokan lehúzták.
    Nem játszottam a játékkal, csak szeretem a fantasy-t és ez a film egy jó fantasy film.
    A CGi vegyes. Vannak jól kinéző részek és vannak elég rosszul, de ami rossz, az nem olyan vészes.
    A zene kva jó! Főleg az intro zene.
    A történetre 2 dolog jellemző. Az egyik, hogy túl sok minden történik, ami baj. A másik, hogy az események lefolyása nagyon mesterkéltnek érződik, ami szintén baj, de szerintem ezekkel is kb ki lehet békülni.
    A karakterek... túl sok fontos karakter van, egyik sem kap elegendő időt, de ez mégsem okoz túl nagy problémát, egy esetet leszámítva, Lothar fia... nem kellett volna a filmbe.
    Medivh karaktere első nézésre nagyon fura volt, de most nekem úgy tűnt, hogy teljesen rendben van. Volt egy utalása, ami eddig nem tűnt fel, de most rálerestem és basszus, egészen sok feltételezett plothole-t betapaszt! Pl hogy lehet Garona félig ember, ha emberek nem éltek az orkok világában? Medivh hogy került kapcsolatba a Fel-lel és miért akarta volna áthívni az orkokat? Nos, Medivh Garona apja. *Mind blown*

    Nagyon sokan teljes bizonyossággal mondják rossznak ezt a filmet, én viszont vitatkoznék ezzel, sok eleme jó és még több eleme rendben van, noha vannak hibái, talán azvsem kevés. Szerintem nagyon sok lehetőség van abban a világban, amit egy jó írással ki is lehetne hozni, a folytatásnak mindenképpen lenne létjogosultsága, kár, hogy nem lesz.
    Kicsit Tron: Legacy jellegű. Objektíven nem kimagasló, de nagyon szerethető fantasy, amiben rengeteg lehetőség van, de a kiadók óckodnak a folytatástól, mert veszteségesek voltak a filmek.

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák