Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz marilllyo #110012 üzenetére

    Mivel nekem az Interstellar a legmeghatározóbb mozis filmélményem, így abból emelnék ki onnantól, hogy Mann doktor megtámadja Coopert, azon át, hogy Mann felrobbantja magát (ahol a csend használata lehengerlő volt), egész addig, amíg nem dokkolnak bele a forgó állomásba... Bár ha egyetlent kell kiemelni, akkor az, amelyik mann felrobbanásáig tart, robbanással együtt. Az nagyon ütött!

    Nekem ugye azért ez, mert az Interstellar-ig szerintem nem voltam imax teremben és nem láttam moziban igazán ütős filmet, keveset is jártam moziba, stb. Nagyon meglepett, hogy a vászon szinte lefedi a látóterem, a remegés szimulálását a basszusládák biztosítják, a szerintem kiváló rendezésnek és fényképezésnek köszönhetően pedig konkrétan megfelejtkeztem róla, hogy egy moziban ülök és filmezek, eggyé váltam a filmmel (2D vetítés volt, ami jól mutatja, hogy a 3D nem szűkséges, sőt bár a térlátásom amúgy sem az igazi, szóval nekem lehet azért nem adott sokat egy 3D film sem. :D Az Avatart nem moziban láttam.). Utánozhatatlan élmény volt, a Dunkirk tudott belőle egy nagyon keveset visszaadni.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák