- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
pohár
félisten
jó volt ez a G.I. Joe, 8/10
várom a folytatást
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ahogy elnézem, nem is lesz az olyan rossz
bár a vörös csajszit kár hogy kivettékejj de kiherélték a gárdát az első részhez képest, kár
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Kassadin #36758 üzenetére
nem sokkal
de ez hogy jön ide? az elsőt se tudtam hogy kik lesznek benne, mégis megnéztem moziban, és tökéletes megérte rá beülniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kanczy
veterán
X-Men : First Class (2011) - 9,5/10
Csak azért nem 10, hogy azért ne legyen már Remény Rabjai szinten
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
- bbc-s, tehát kevés az esélye, h gagyi legyen..
- a lány aranyos benne, ő játszottt a vicky,c., barcelonában is, ha jól látom
a másvilág óta az első esélyes film, ami hasonló magaslatokat érhet elrészemről lájkolom.
mod. áh nem is nézem végig, nem szabad. majd...ha kijön[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Kassadin #36770 üzenetére
jah, csak nehogy visszanyaljon a fagyi, mint nálunk barátnőmmel. A végső állomás hármat néztük, ami ugye mindennek nevezhető csak horrornak, vagy parásnak nem, mégis, amikor épp egy ijesztőnek szánt rész jött, és a film 1.5 mp-ig megszakadt és pont akkor, és pont addig "nyávogott" -inkább nevezhető haláltusának- egy macska az udvaron, akkor férfiasan bevallom, majdnem összehugyoztam magam xD
-
adalbert1
veterán
The Crow: annak idején TV-ben nézve, reklámokkal megszakítva, magyar szinkronnal baromira nem tetszett, valószínűleg azért mert abban a formában vajmi kevés köze volt ahhoz amit a készítők el szerettek volna érni.
Most eredeti hanggal, normális méretű kijelzőn újranézve, reklámok nélkül sokkal jobb élmény volt, mondjuk az igazi 94-ben lett volna moziban. Mindenesetre egy nagyon hatásos művet alkottak meg (a zene, a képi világ, az alakítások mind nagyon jók), kár hogy Brandon is olyan fiatalon elment mint az apja. -
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #36775 üzenetére
Nekem azok tetszenek amiket amúgy is szinkronnal láttam régen, amit nem azt már eredeti hanggal nézem (pár kivételtől eltekintve). Ha akkor láttam volna én is szinkronnal biztos nekem is bejött volna (főleg hogy akkoriban az volt a probléma -az olvasás még nem ment olyan gyorsan, meg az angol se olyan jól- hogy miért van olyan kevés szinkronos film, ma meg már az hogy miért van olyan kevés eredeti hanggal a mozikban ), de így összességében a tv-s élmény gyenge volt (mondjuk a legrosszabb a reklámokkal szétszabdalás, ez tipikusan olyan film aminek van egy lendülete, amit nem jó ha megtör valami)...
-
bAtt001
addikt
Drive
egy szóban: kötelező. minimalista az egész film és nagyon hamar elrepül az idő. nagyon kitűnik a mostani filmek közül ezért is lehet akkora sikere. engem megvettek 9.5/10 -
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
Jojo5
őstag
The Next Three Days - A következő három nap
720p/HundubIzgulós, lövöldözős gondolkodós, megmentős...Nagyon tetszett!
Moby soundtrack külön piros pont nálam!9/10
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
ludsimon
veterán
Tudnátok estére valami jó horror vagy akció, sci-fi filmet ajánlani?
undefined
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #24302 üzenetére
Nagyon jó kis film ez a Trailer park boys. Egy Ajax Barca Inter szurkoló verzióját láttam, köszönöm. Legjobban Julian tetszett, hogy mindig a kezében volt a rumkóla. Nagyon abszurd, nagyon vagány --> Kötelezően ajánlott: 8/10.
mj: Egy helyen hiányzott a hang: amikor a lakókocsi parkban Bubbles leakarja nuncsakuzni a gondnokot és jön a rendőr, na neki nincs hangja (60. perc).
kösz az ajánlást is!
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
tween
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Nah megnéztem a KOMMANDÓ-t
Már sokszor láttam, de még mindig nagyon kemény film Bírom ahogy az elején viszi Schwarzi a farönköt és mutatják a brutál, szénné gyúrt bicepszét EPIC.
Egyébként ez a párbeszéd miközben lógatja Sully-t a lábán fogva a mély felett:
– Azt mondtad engem ölsz meg utoljára!
– Hazudtam.
Majd a csávó lezuhan és meghal.
Csaj kérdezi már a kocsiban:
– Mit csináltál Sullyval?
– Elengedtem.
De anno még a repülőgépes poén is jó volt, amikor az őt kísérő rossz csávót leüti aztán kitöri a nyakát az ülésben, majd szépen betakargatja.
Aztán az arra jövő légikísérő hölgynek mondja:
– Kérem a leszállásig hagyják pihenni a barátomat. Halálosan fáradt.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Jojo5
őstag
500 Days of Summer - 500 nap nyár
720p/Hundub/EnglishdubMár párszor láttam a filmet, de még mindig nagyon bejön... Nem egy tipikus romantikus film.... Egy szó mint száz szerintem KÖTELEZŐ!
10/10
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Kassadin
addikt
Akartam írni gonoszan, hogy abban nem sok akció van, de akkor most írom le.
abridabri: Nem tudják értékelni a jót.
Iscariah: Engedd ki a gőzt().
Állami áruház
ProjektorFogalmam sincsen, hogy mikori(ezer éves film amúgy, kemény komcsi időszak), zenés vígjáték, suliban néztük. Nem volt olyan rossz, habár az éneklős részeknél kivert a víz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #36782 üzenetére
iszonyatosan jó kis film. én most ott tartok, h arra döbbentem rá, minél többször nézed meg, annál jobb. a héten minden este beraktam, vacsora alá, hadd menjen.. bubbles, ricky, az italos gyerek, szuperek.. azt meg, h olyan természetesen csinálják azt, amit, csak imádni lehet
ezért bírom ennyire őket, pengeélen táncolnak a valóság és az abszurditás határán, valahogy nem tudod eldönteni, most melyik. vagy.. mindekettő egyszerre
Julian kurva jó, mindig röhögök rajta én is..
(ja, 123 szíder.. xd)[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Pandorum
Ezt nézem most és nagyon bejövős.
Tudnátok hasonló kaliberűt ajánlani?Kassadin:
Moon-t nem láttam a másikat igen. Megnézem ezt is .doc:
Ezeket természetesen láttam.2009, 2010, 2011-es filmek érdekelnének.
[ Szerkesztve ]
undefined
Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest