- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
thebigK #2818 üzenetére
Jó, de elől kb megvagyok, és nem sokkal látom jobbnak a 87-es Chiesa-nál. Főleg nem +800k árban. Szerintem mindegy melyik lesz a CAM, vagy RM. Vagy látsz köztük különbséget?
Egyelőre Ribery-Hernandez. Nedved - Okocha - Chiesa a támadó részleg. A kivégző osztag.Ikone helyett viszont jobb. Ő úgyis csak futott jobbára.
Most hátra kell még fejlesztem. Abban bíztam, hogy jön CB, CDM, LB, esetleg RB (ha PL, Serie A, vagy francia nem lesz a többi. Igaz akkor csere mind mert ennyi hero, icon nem fér már el büntetlenül.
Dumfries
Cancelo-Kohler-Dijk-Bissaka
Ők várnak minőségibb cserére. Csak egyelőre ötletem sincs.Van amúgy egy 88* Brozovic PTG-m eladható. Tartogassam, mert mehet feljebb az ára, ahogy fejlődik a lap vagy adjam el? Korábban nem voltak ilyen lapok, ezért nem tudom mi várható az árában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest