Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz bodnarbenede #2925 üzenetére

    Az a baj, hogy annyi megmagyarázhatatlan kamu dolog van a játékban, hogy semmi értelme komolyan venni sajnos.
    A csatáraim helyezkedése fenomenális. Ha ne adj isten úgy állnak, hogy tudok nekik passzolni mire odaér a passz egyszerűen behátrálnak a védő mögé. Emellé random időpontokban egyszerűen fogja mind a 4 támadóm és lefut az alapvonalra aztán megáll ott.
    Ma öt meccsből 4 meccsen kaptam egy olyan gólt, hogy lövést blokkol a védőm akin irányváltoztat a labda és így becsapja a kapust azt bemegy. Nekem 2 hete volt az utolsó ilyen gólom. Tudom, hogy akkor mert le is mentettem. Nálam meg majd minden meccsen van ilyen.

    Nem érzem azt a játékban, hogy mivel lehet jobbnak lenni valakinél. Nem viccelek de itt ps5-n div1ben 10-ből 9 ember úgy védekezik, hogy becsúszkál mindenre. 2-3 éve az ilyennek rúgtam 10-t. Most meg vagy le sem fújja a spori vagy ha el is jutok ziccerbe tuti elrontják.

    Az ember váltás már már szánalmas méreteket öltött idénre. Hiába húzom a jobb sticket a védőim felé egyszerűen nem vált arra a játék :D Nem az hogy rossz emberre hanem konkrétan senkire. L1-el hiába váltok mert az meg a csatáraimra dobálja a váltást.
    Kapussal nem tudok kirúgni a 2 szélsőmhöz. tökig húzom az irányba a jobb sticket erre a kapus a legtöbbször vagy kantera íveli vagy izomból kibassza Firminora. Ez is mi?

    #2927Hunreeth
    Tavaly annyira nem mentem rá a Skillratingre mert hánytam a rivalstól, de idén az a legjátszhatóbb játékmód. Ígyis 2100 SK körül mozogtam de talán 2200 volt a legtöbb amin álltam. feljutok elite divbe aztán ha még fogok játszani a kötelező 7 win után hagyom a játékot egész hétre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák