Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Sasa22 #4690 üzenetére

    Ez a labda előrevágás úgy tapasztaltam főleg a BPL játékosok mániája és persze be lehet húzni a védelmet hátra én pl. drop backkel és 3-as mélységgel játszok. A baj ott van, hogy egy Rashford akivel már a tököm kivan vagy egy Martial még akkor is átszalad a védőkön ha eléállok.

    Leírom, hogy szokott kinézni: Rashford kap egy indítást a saját térfeléről laposan, szépen elé dzsokizok, nyomom a kört, tök tisztán beviszem a szerelést egy Boatenggel, erre Rashihoz hozzátapad a labda és a támasztólábával még áthúzza a szerelő Boatenggen, nem baj addigra odasasszézok a szélső Alabával, belemegyek, nyomom a kört ezerrel, de Alaba összeesik és Rashford tovább "tunkolja" a labdát a fekvő Alaba testén át, majd mindennemű állítgatás vagy gondolkods nélkül a 16 sarkáról hagyományos egyenes power shottal elteszi a rövid felsőbe Neuer mellett...

    Na pl. ez volt egy támadás ellenem... volt már pár ilyen, rendre Rashforddal vagy Martiallal. Én idén is azt mondom, hogy a BPL játékosok bőven statok felett hozzák. Rashford pl. olyan mint egy Lewa finishingben, erőben, de mellette olyan gyors mint egy Werner, de mellette olyan mozgékony mint egy Sancho, beteg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák