Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fifaisshit

    őstag

    Azért a proknak tetszik a jatek egy pár szosszenet :)
    Például nem is tudtam h lehet ilyet csinalni h beindítani egy játékost :)

    A régi támadó trükkök is működnek. A finesse lövés még mindig nagyon jó (tartsuk lenyomva az RB / R1 gombokat), és akár a tavalyi taktikák is sikert eredményezhetnek. Ha a labdával mész előre, akkor beindíthatod az egyik közeli játékosod (L1 / LB gombok segítségével). Ha egy gyors gombnyomással visszahívod őket (R1 / RB), akkor egy óriási rés nyílik meg előtted, melyet a másik támadó felé helyezkedő védő hagyott hátra. Ezzel nagy ziccereket és lövési lehetőségeket lehet teremteni."

    Ami a védekezést illeti, jobb, ha hagyjuk, hogy a játék végezze el a feladatot helyettünk. Ha mégis mi irányítjuk a középső hátvédeket, akkor bajban vagyunk. Ehelyett inkább a védekező középpályással kellene besegíteni hátul és manuálisan kell lezárnunk a lehetséges passz sávokat. Ha gyors támadó középpályásod is van, akkor még inkább támogathatod a hátsó alakzatodat velük. A többit hagyjuk az AI-ra, higgyétek el, elvégzi a dolgát."

    Szögletekből sokkal több találatot sikerül elérnem, mint tizenegyesekből, szóval a sarokrúgások tulajdonképpen büntetőknek számítanak idén."

    Az első dolog, hogy rengeteget gyakoroljuk. Ez olyan pluszt adott hozzá a játékhoz, ami korábban soha, egyik részben sem jelent még meg. Érdemes amatőr nehézségre beállítani a meccset és egyfolytában csak gyakorolni a gép ellen. Először még lázasan figyelni fogod a csíkot és a futballista lábát, de előbb-utóbb eljutsz arra a szintre, hogy már ráérzel mikor tudod a legjobban ellőni a labdát, viszont ez gyakorlás nélkül nem fog menni."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák