- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Nos eldolt a penzem sorsa.
713k elkoltve a tobbi a klubbol. Hello TOTY VVD.
PSN: xszabikax
-
Tajték
senior tag
Na hát ez a 4-3-3 felállás nem akaródzik nekem bejönni, nem baj variáltam megint.
Vissza 4-2-3-1-be , az jó is és abból könnyen lehet variálni menet közben is.
A csapatból mindenki nagyon fasza csávó, kivéve a 2 CB-t FB Alderweireld 90 és TOTT Vertongen 90, ja és Robertson nagyon gyenge eresztés, csak ámultam hogy milyen suták, Alder-t minden jött ment lefejelte, na mondom kuka mindkettő és addig variáltam amíg be tudtam építeni Marcelo-Varane-Ramos-Courtois négyest.
Most így nézünk ki: [link]
89-es Min Son nagyon brutál eresztés ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
válasz Szigma70 #31357 üzenetére
Nagyon úgy néz ki hogy mennie kell, mert tényleg nem egy nagy durranás
Amúgy meg k.szott mérges vagyok, mert nem tudok rájönni hogy ennek a retkes cégnek mi érdeke van abból hogy az offline is csaljon. Jelen esetben az SB. Ha már a csöves online felületük alkalmatlan a játékra akkor miért kell ezt is szétcseszni?
2 vereséggel kezdtem a napot legenden. Már a napját sem tudom hogy mikor kaptam ki utoljára.
CSak úgy tud gólt lőni hogy 20-ról a szélről bebombázza a rövidre, kapus meg nem éri el ,vicc.
Hiába indítom teljesen üresen Son-t ahogy közeledik a védő direkt belassul és oda az előny.
Hiába dolgozok ki 20 helyzetet, abból 4 kapufa, 6-ot bravúrral kiszed a kapus a maradékot meg egyszerűen erőtlenül mellélövik.A passzolási csalása amit lerendez az a másik kabaré, hogy 2 emberem között nyíl egyenesen be tudja passzolgatni anélkük hogy ránéznének, de ez fordítva kizárt.
Amikor bekapcsolódik a csaló üzemmód akkor állítom hogy az ő játékosai 100-as stattal vannak az useré pedig 50%-al le vannak véve. Annyira érezni.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Tajték #31358 üzenetére
Nekem az sokkal jobban tetszik, hogy a bíró folyamat ellenem fúj. Amikor az én játékosaim fellökik (hátulról becsúsznak, úgy hogy pofára esnek meg ilyenek), az teljesen okés, én kicsit hozzáérek a playerekhez, már jön a szabadrúgás.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Tajték #31360 üzenetére
Ja meg, hogy hosszabbításnál van, hogy simán 5 percig támad az ellen 2 perc helyett, de én esetembe simán befújja rögtön 2-nél, nyamnyam.
Btw én múlt héten az Elite 1-et elértem, de rohadtul nem érte meg. Többet biztos nem küszködök érte, egész héten tolom, mint a hülye, a legtöbb meccset legendaryn, idegeskedek a csaló rendszer miatt, azért hogy a legnagyobb player, aki kijön a csomagból egy 82-es legyen.
Beállítom Beginner-re, belövöm az 5 gólt és elmegyek enni. EA meg elmehet a picsába. Divi-t is letoltom rank 3-ig azt csá, ez a játék nem ér meg ennyi időt belefektetni, 0 jutalommal 87+-os squaddal a hátad mögött.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Lori82
senior tag
válasz ApaFarkas #31347 üzenetére
Nekem nincs meg,nem használok ikonokat,még . 2 csapatom van és 2 csatárom ,de egyik sem elérhető . POTM Aubameyang és POTM Rashford. Én szeretem ha van pace,még akkor is ha idén nem az a minden. Nekem ők nagyon bejöttek. Próbáltam 2 féle Aguerot,narancssárga Sont,egyik sem jött be.Aki tetszett még az TOTW Lukaku. Van már SIF is az talán még jobb. Nem gyors,de szerintem Van Dijk is alig bírja elnyomni. A gyengébbik lába is 4 csillagos,a bal lába meg gyilkos.
-
Lori82
senior tag
Valakinek viszonylag jó gépe volt és még úgy is akadozott a Fifa.Most nem akarok visszakeresni,de ajánlom neki ,hogy állítsa be max 60 fps-re a játékot a beállításokban.Games settings--> Lock to 60 fps. Ryzen 2600X-es procim van ,16 gb ram, gtx 1060 6 gb ram és még úgy is akadt. Valamit elbasztak,de a lock to 60 fps megoldotta az akadozást
-
Lori82
senior tag
Valaki megcsinálta már a TOTY meg az YPOTY-t? VVD biztosan vadállat,de Sterling milyen?. Most adtam el egy 91-est BL Sterlinget,nem volt rossz,de valami hiányzott. Milyen az YPOTY ?Valaki írjon pár sort róla,kösz
-
dejvid8
őstag
Valaki ma bajnokság? 8 után este ráérek.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Mrguba
őstag
Szerintem a legszarabb jatekos jott a BASE ICON pakkbol...
LITMANEN -
Lori82
senior tag
Szabin vagyok,ma reggel kinyitom a Base icon lapot,látom holland zászló,gondoltam csak nem ,egy Gullit volt a vágyam,lehet,hogy bevonzottam? Hát sajnos nem, Rijkard lett Gullitból
-
Szigma70
addikt
Low budget Ikon Team
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
toxicjew
addikt
Még szerencse, hogy kaja előtt befejeztem a wlt, különben fixen kiokádtam volna a milánóit. G3 megvan, gyorsan feelejtsük el ezt a hétvégét...
Lori: én a helyedben nem csinálnám meg, geci drága, ráadásul rw (wf miatt)
-
Tibcsó
aktív tag
Az én kedvenceim [Icon]
-
thebigK
addikt
A specko Guendouzi lap milyen, volt valakinel?
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Ha jól látom 12-én jár le a poty sbc. Vajon addig érkezhet BPL?
-
gabesz82
őstag
Basszus... Ilyen gyorsan és mindenféle gondolkodás nélkül még sose kapcsoltam ki a ps-t mint most este a 11. Win után... Hát ez már tényleg a legalja szemét ami törtênik a játêkban, szándékosan írtam, hogy történik mert kb a meccs 40-50%-ára semmi ráhatásunk nincs úgy érzem.
PSN: Morfologus82
-
gabesz82
őstag
válasz Szigma70 #31383 üzenetére
Pedig van még csomó meccsem, de eszembe nem jutott továbbmenni, bitang szar... Azért elkeserítő, hogy megvesz az ember egy elvileg sokáig szavatos játékot, erre mit kap? Egy igazi rage game-et, ráadásul még csak nem is pay to win, mert gyakorlatilag annyit ér a bivaly csapat mint fingból ostort fonni...
-
Szigma70
addikt
Ezt a gólt én rúgtam, de a mozdulathoz, amivel átvette és lefordult, nos ahoz közöm nem volt.
Cr gólSzóval, ezt, hogy kell? Ez nem a sima labda elengedés, azt nem éred utol ilyenkor.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
dejvid8
őstag
Hát, látom sokaknak nem a legjobb a gameplay. Én meg most pont az ellenkezőjéről fogok beszámolni
Ilyen jót rég Fifáztam, mint ma este 3.5H-t kb. Hihetetlenül jó volt a gameplay, élmény volt játszani. A csapatom jelenleg nagyon megy, csak Wineltem ma, illetve egy draftot nyertem.
Ja, és nem WL ment most, azt tegnap befejeztem, hanem rivals (ami tudjuk milyen szokott lenni néha..)
Idén először végre feljutottam a DIV1-be.
Tudom-tudom, nem nagy valami, meg alacsony a határ, de én nagyon örülök neki. Jól néz ki.Ezt nagyja részt a csodaduómnak köszönhetem, a két gamechanger gólvágó játékosomnak. Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni. Prime Eusébio és gold CR. Simán meccseket fordítanak, egyszer az egyik lő gólt, aztán a másik, assist ide-oda. Rengeteget Timed finishingelek velük, ha az zöld és jó a szög, nincs kapus aki kiszedi azt a 150-es show powert. Nagyon egy hullámhosszon van a két portugál.
Ez statisztikákban:
Eusébio: 45M / 42G / 31A
Cristiano: 45M / 43G / 26A
(nyilván ez nem sok meccs, és léteznek jobb statok, de én nem egy csatárral játszok, nem 1 emberre végződnek az akciók, hanem néha egyik néha másik, ahogy látszik is. Ez a 45 meccs WL, DIV2, és 2-3 friendly meccs.)Prime Eusebio hihetetlenül jó, nagyon ajánlom mindenkinek, nagyon túl van húzva. A lövése, gyorsasága, passz, mozgás, cselezés valami elképesztő. És még fejelni is tud néha-néha. Abszolút örülök hogy megcsináltam az SBC-jét. Ennyire agilis, jó labdavezetésű játékost nemigen használtam még. Illetve olyan lehetetlen helyzetekből , kapáslövésekből tud gólt szerezni, ami tényleg ritka.
CR-t is ismeri mindenki a játékban, de mindig eldobom az agyam tőle. Ő a META, mindene megvan ami kell egy top csatárnak. Ezért nem is izgat a TOTS annyira, Nem gondolom hogy lesz CR-től jobb csatár (Eusebiótól meg pláne) 1M alatt (mert most CR kevesebb mint 1M...).
De tényleg, annyira hozzá illik ez a játék: H/L, 5* SM, 4*WF(ami simán 5), 187cm, 90 pace, 95 jumping, 94 finishing, 95 composure, 95 shot power, 96 reaction, 94 ball control, 89 heading acc, 88 stamina, 79 strength(ami simán többnek érződik az alkata miatt). Ezek mind azok a statok, amik meták, és nála minden megvan. Simán Prime Icon szint. Tudom hogy sokan vannak akiknek nem vált be, ezt igazán sajnálom, mert tényleg csúcs player.Na meg még megemlítem röviden A KÖZÉPPÁLYA két motorját: TOTY Kanté (CAM, illetve mindenes), és POTM VVD (CDM). Tökéletesek.
A Többiek meg teszik szépen a dolgukat.Szóval nem gondolom, hogy valaha érdemes e lecserélnem ezt a duót (nyilván nem, max csak kiváncsiság miatt TOTS időszakban).
Én is van hogy panaszkodom a Fifa végett, meg a többi fórumtárs is, de úgy fair ha azt is leírom ha b*szottul jól megy, és most jól megy. Ilyenkor szeretek Fifázni, amikor élvezem is a játékot.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
MdewC
nagyúr
válasz gabesz82 #31385 üzenetére
Ilyen legalja wl-t én még nem éltem.
Valszeg gold 1 meglesz de.
Fullon van az auto tackle, csalás, kiegyenlítés és irányítás késés. Sztem ha egy vak nézte volna a mai meccseimet is aláírja. Pelé egy lövés helyett 3 métert repült hátra, magától. Azon a meccsen kapusig nem tudtam lőni az auto blokkok miatt. vidi végén a lényeg folytatást megtaláljátok a másik vidiben.
Ez olyan ez a patch mint két éve karácsonykor.
Hosszas elemzés után megtaláltam a rövid és tömör képletet, mint anno a nagy fizikus, csak nekem nem alma, hanem a ps esett a fejemre.
Fifa game play = vérhugy a négyzeten
Ez az ea képlete.
Ámen!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
adise
őstag
del pierohoz hasonló camot tudtok ajanlani?
-
Madn!ght
addikt
Pontosan ugyanezt tapasztaltam, illetve én is hasonlókat olvastam a fb csoportokban is.
A legbosszantóbb a hátul random - a gép által manipulálva - eladott passzaimból kapott gól. Felettébb idegesítő. Csorgó labdák, a lövések dettó. Kényszerítőzés nem működik, a játékosok földbegyökerezett lábbal játszottak, vagy inkább olyan érzéssel, mintha egy cementes zsákkal a hátukon futottak volna.
Szó szerint talált gólokkal kaptam ki folyamatosan. Irreális, megmagyarázhatatlan dolgok történtek szinte minden meccsen. Többször letettem a kontrollert, mondván, hogy akkor játsszon az AI, már ha nekem nem enged befolyást gyakorolni a történtekre.Többször tapasztaltam, hogy ha az ellenfél nem tud kialakítani helyzetet, akkor a 85+ percben tök mindegy mit nyomok, 11-es fúj ellenem. ( ha nem próbálok védekezni, akkor azért kapok gólt) Varanet 4x állították a hétvégén, elképesztő szitukkal
Egy dolgot nem értek, hogy ez egyfajta hendikep akar lenni, vagy a játék modellezése (statok alapján számolja a pontos passzok, lövések, ám blokk a történésék valószínűségét) kapcsán ez elválaszthatatlanul a játék motorjának a része. Ha egy külön "bővítmény", abban az esetben kíváncsi lennék egy olyan mérkőzésre (vagy egy esetleg "Hardcore" módra), ahol csupán a tényleges, a játékosok által bevitt adatok alapján történik minden, hendikepp, script, momentum, vagy bárhogy is hívjuk, de a játék működését "kívülről" befolyásoló egyéb körülmény nélkül.
El tudom fogadni, ha valaki jobban játszik, de az mérhetetlenül felháborító, ha egy programozási formula miatt kívülről manipulálja az eseményeket.
-
Hazli17
aktív tag
válasz Madn!ght #31391 üzenetére
Kikínlódtam este még a 17 wint, de kritikán aluli vereségeim voltak.
Nem azzal van a baj, ha valaki jobb, hanem amit írtok, illetve amin én is kifakadtam, hogy közr nincs az embernek a játékhoz és mégsem nyerhetek, mert annyira széttolja a gép. Tényleg vérlázító belenyúlások voltak a hétvégén a meccsekbe. Szimte az összes meccsemen vezetés után kaptsm ki. Ami persze, rendben van, ha jó az ellenfél. Volt brutál szoros ki-ki meccsem, ahol egy gól döntött, nem ezzel van a baj. Hanem amikor vezetek 2, 3 góllal, az ellenfélnek 70-75 percig köze nincs a meccshez és akkor jön az ea és nem tudsz mit csinálni...Talán a jövő hét, vagy az utána, vagy majd utána, vagy talán a fifa 20 jobb lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Hazli17 #31392 üzenetére
De elfelejtitek, hogy néha titeket is ugyanígy tol a gép, veletek is megtörténik a csoda. Nem a megnyerhetetlen meccseket kell megnyerni, azt el kell engedni és a nyerhetőeket kell megnyerni. Én most először 20 winnel tudtam zárni és igen voltak megnyerhetetlen meccseim, de azokat elengedtem, volt hogy kiléptem a 20. percben és inkább mentem tovább a következőre, aminél meg az ellenfelem lépett ki a 13. percben. Ez ilyen.
Azért is jó egyébként vasárnap lejátszani a WL zömét, mert ott már elég hamar szakad a cérna sokaknál. Volt pár meccsem, ahol az első gólomnál már léptek ki, pedig ki tudja, lehet simán fordított volna. Elég egy nagy gól valami lehetetlen szögből vagy beívelésből és egyből feladják. Egyik meccsen volt egy Müller átlövésem a 10. percben jó 30 méterről (finisher chem volt rajta), kiszedtem rendesen a pókhálót, lépett is ki a gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
Respekt, hogy volt kitartásod és tudásod ekkora ellenszélben ilyen eredményhez, nekem sajnos nem volt már gyomrom meg idegzetem hozzá, inkább a családi békét választottam
A végén Pelé kapott a védőtől egy kamehamét nincs itt semmi látnivaló na nekem ilyenből a mostani WL-en volt egy tucat kb. a védőm ahelyett hogy kirúgná, szó szerint arrébb csúszik (mit csúszik repül) 3 métert pedig 2 méteres közelében senki. Erre mondaná Krasi, hogy "Áj rifjúúúúsz tu bilív it!!!"
(#31394) Yodamest: a néha ilyen történik dologgal még talán nem is lenne gond, de a mostani hétvégén inkább a néha értelmes a játékmenet volt a nagyon ritka. Amikor nyertem akkor is 70%-ban ugyanilyen hikomat gólokkal nyertem, kikapni úgyszintén, és egyébként sem a nagy gólokkal van a gondom, hanem a Bennyhill élménnyel. De attól hogy megnyerem a meccset nem fogom jól érezni magam ilyen fos gameplay mellett és ami még beszédes, hogy egy hétvége alatt ennyi sorry üzenetet még nem kaptam ellenféltől mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Hazli17
aktív tag
válasz Yodamest #31394 üzenetére
Elég ritka élmény amikor engem tol a gép. Nem mondom, hogy nem volt, mert láttam amikor az ellenfélnek nem megy be semmi, én meg egy nullra nyertem, de ilyen a 30 ból egy meccs, ha van..
Nem szoktam kilépni. Persze jobb lenne, ha elengedném a már ellenem eldöntött meccset, de minden vereségből lehet tanulni. (mondjuk a 3-0 vezetésről gép által kiszopatottból nem sokat). De lényeg, hogy nem szoktsm kilépni.Az mennyivel jobb smit te írsz, hogy engem kiszopat a gép, engedjem el, (de inkább küzdök ellene, hátha) te meg arra "kalkulálsz", hogy majd sokan kilépnek..?
Rendes, belenyúlás, irányítás nélküli átékmenet krllene és győzzön a jobb. Ne az akit a gép tol, vagy akinek jobbak az idegei és nem lép ki..[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Hazli17 #31396 üzenetére
Tudni kell mikor kell elengedni egy meccset, már csak az idő miatt is, sok azért az a 30 mindet végigjátszani. Annak meg semmi értelme, hogy tegyük fel amúgy is csak felét játszod le mert herótod van és pont a legnehezebb meccseket szenveded végig, amikor egy gold3-at úgy is el lehet érni simán, ha csak a legkönnyebb meccseket nyered meg.
-
Yodamest
veterán
válasz Meghivott #31399 üzenetére
Jah ilyen nevem is volt, kb pont ez az eredmény, 4-2-3-1-ben a 3 CAM-ot szoktam lecserélni a 65. perc körül és az durván meg tudja fordítani a meccs képét. Mivel A meg B csapatom van így elég minőségi játékosok ülnek a kispadon is, pl. behoztam Ronaldot, Nedvedet, Perisicet, enemynek vége is volt. De ott végig érztem is, hogy nem játszik jól csak talált gyorsan 3 gólt, az megint más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Ddr4 8gb 3200mhz
- Cooler Master NR200P
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest