Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csokipuding8

    tag

    Nos..
    Nem rég ugye kigórtam a játékosaim. Egyrészt h majd visszavegyem őket TOTS-idején, másrészt most elég ritkán fogok tudni játszani, tehát nehogy egyik nap belépjek és féláron megy már mindenki... DE!

    Látva azt az 1 misit ami összejött így, izgatja a fantáziámat az egycsapatos squadtraininges játék, így nyilván jóval erősebb kerettel - ugye eddig két csapattal toltam váltásba. És összeraktam a két fantáziámat. Az olaszba nyilván még nincs benne Khedira és Cuadrado ára.

    Kérdés. Melyik lehet ütősebb a kettő közül? Kis instrukciót is ha kérhetnék mellé. Illetve szarjak e bele inkább - mert elfunolgatok még alkalmanként TOTS-ig ha azt mondjátok, és akkor ugye azért tuti esnek megint az árak egyet...? :R

    [link]

    [link]

    Olaszban már fekete Nainngolanon kívül mindenki volt, és bevált valamennyire vagy nagyon - főleg az első hármas, de változtatást is szívesen fogadok.
    PL-nél Willian, Fernandinho, Van Dijk, Walker, Ederson és Hazard aki volt és tuti h jön is vissza.. Fernandinhon nem tudom egyedül hogy megér e tízszeres vagy majd remélem kisebb felárat 85-ről 86-ra váltani. Többi fix... Köszi előre is urak :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák