Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eM'82

    addikt

    Hamsík SBC lapja nem volt vonzó, így maradtam a Napoli és a Roma sbc kirakásánál, a többi Seria A játékos pedig ment transfer listre. SBC Calcio előtt 2k coin-om volt. Mire eladtam mindenkit 315k bevételem lett. Cirka 100k-t költöttem rá korábban, így megérte.

    Rui Costa SBC-jét akartam eközben befejezni, de meginogtam mikor megláttam Kluivert 88-as ICON lapját az egyik fórumtársunk jóvoltából. R. Costa nem rossz (youtube review-ban nem magasztalták az egekig), de Kluivertnél ott az érzelmi kapocs (Barca), így gondoltam, hogy amiket beletolnék egy nem eladható SBC-be, elkezdem mind eladni és meglátjuk a Calcio-s játékosok és az untradeable ICON SBC-szánt lapok kiadnak-e együtt kb 650k coint?
    Sikerült!

    És még maradt 40k-m :).
    Öröm és bódottá', remélem jól fog muzsikálni.
    Ha nem válna be, akkor eladom, kicsit gyűjtögetek és lesz Messi helyette. Neymar-ból akartam pénzt csinálni, de az olyanokat vág a pipába, hogy hihetetlen. Marad. MBappé lett pados.

    Francesco003: idén a Liga SBC-ék nekem se nagyon adják. Mármint hiába raktam ki a Prime Gold Players... szinte semmi nem lett belőle. A leginkább felb*szós dolog, mikor Mega Pack-ból nem hogy tábla, vagy csillanás nincs, hanem kuka az egész ("vékony pajzs" vagy mifene jelenik meg).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák