- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1637 üzenetére
Alapvetően microsoft platformon két elterjedt gampad szabvány van a Direct Input és az X-input.
A DirectInput a régebbi (rumblepad), az X input az újabb logtech F széria és Xbox controller.A fifa ezt a kettőt támogatja, szóval ha a gamepad régebbi és nem támogatja a Directinput szabványt akkor nem fog menni.
A támogatás nincs márkára kihegyezve az Xbox gamepad-el is megy és a újabb thrustmaseterekkel is ami X input kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Hali!
A játékban ellehet érni valahogyan normális statisztikákat? Pl az idényben lejátszott meccsekre gondolok, mert azonkívül, hogy látom a gy-d-v-ek számát, mást nem találtam. Ezt meg elég kevésnek érzem. Egy FPS-ben már olyan statisztikák vannak, hogy melyik fegyverrel melyik testrészeket találtam el a legtöbbször, a fifából meg ilyen alapokat kihagynak? Pl a gólkülönbség. Esetleg valami külső oldalról, vagy az én figyelmemet kerülte el valami?
-
KisTücsök
addikt
A játékon belül találtam egy a gy-d-v-nál részletesebb statisztikát, de ez még jobb, köszi. A hivatalos oldalon eszembe sem jutott megnézni.
Tegnap amúgy volt egy jó sorozatom, egész jó kis ellenfeleket kaptam, jól játszottak nagyrészt, de "simán" nyertem, aztán jött egy csávó, aki csak passzolt meg kapura rúgott, de azokat is elég bénán, aztán majdnem megvert. Egyszerűen semmi sem akart összejönni ellene, a 90. percben egyenlítettem. Nem tudom ebben a topicban szokás-e így mesélni.
Meg az idegesítő, hogy sokáig 0-0 aztán a vége fele vezetek egy-két góllal, erre a csávó elkezdi úgy húzni az időt, hogy nyom egy "startot", mint mikor cserélni akarunk, ezt 3x eljátssza, aztán úgyis vége, azt a kb 2 percet meg kibírom.. Elég szánalmas szerintem.
-
gmx9
aktív tag
Hát igen, vannak idegesítő dolgok. Melyik csapattal szoktál lenni?
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
KisTücsök
addikt
Mostanában Chelsea. Eleinte a Barcaval voltam sokat, aztán egyrészt meguntam, hogy tízből kilencszer a Real volt az ellenfél, meg rájöttem, hogy attól, mert papíron a legjobb csapattal vagyok, még nem feltétlenül játszok jobban. Aztán váltogattam egy darabig, majd megmaradtam a kedvenc csapatomnál. A stílusomnak bejön ez az egycsatáros felállás, elég sokat ugratom ki és sokszor mehet egy az egyben a kapussal Ba vagy Torres. Mondjuk örülnék, ha kevesebb lagg lenne, néha szinte játszhatatlan az adott meccs. Régóta fifázok amúgy, pc-n is, egy időszakban x-boxon is, de csak most éreztem annyira "fejlettnek", hogy megvegyem. Mondjuk nem bántam meg, de lehetne még jobb is, és itt most nem feltétlenül a játék mechanizmusra gondolok.
Te? Meg melyik bajnokságban?
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Általában a Swansea-val. Gyors, rövid passzos játékot lehet velük játszani, amúgy is kedvelem őket.
Nagyobb csapatoknál egyébként sok a csaló, plusz én is már untam, hogy vagy a Real vagy a Barca az ellenfél. Online szoktam játszani, mert megutáltam a gép csalásait. Fél évig csak karriereztem, de mikor a legkisebb csapat is úgy játszott, mint a Barca és hasonló gyönyörűségek, gondoltam inkább megveszem.
Nem is bántam meg, ráadásul így a barátokkal is össze lehet csapni.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
KisTücsök
addikt
Hmm, és úgy milyen ellenfeleket dobál? A Swanseat majd kipróbálom, jó ötlet. Meg még néhány ilyen kisebb, de jó csapatot. Majd este tervezek letolni egy hosszabb játékot, bár ez attól függ, milyen eredmények születek, ha nagyon nekem nem tetsző, akkor általában inkább abbahagyom és nem erőltetem.
-
gmx9
aktív tag
Hasonló szintűeket kapok, pl. Montpellier, CSZKA Moszkva, Genoa, Werder, Stuttgart, stb., szóval nagy a repertoár.
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok,
Online - szemtől szembe játéknál a téli átigazolások nem szerepelnek. Pl. Ba nincs még a Chelseaben, Realban Essien 15-ös mez helyett 23-asban játszik.
Idény meccseknél a keretek frissültek. Ott az átigazolások jól szerepelnek.
Kérdezem, hogy az online szemtől szembe meccseknél valakinek van hasonló keret problémája? Ott lehet keretet frissíteni?
Üdv,
GBoy -
fpatrik17
senior tag
Én Idényekben Atl. Mineiro-val tolom 4 csillag, erős keret mindenhol+a legjobb skill team az egesz játékban!
A két középhátvéd nagy tank és nagyon jók a levegőben. Van két szélvészgyors szélső védő a kiugró csatárok/szélek ellen. A középpályán 5 játékosból !!kettő!! tudja az 5*-os cseleket, !!kettő!! pedig a 4*-osokat!! Éknek ottvan a majd 190 centis, ráadásúl erős és viszonylag gyors, emellett jó labdakezeléssel rendelkező és kíváló fejűűű "Jo".Ronaldinho és Bernard pedig egy vicc az 5 csillagos cselekkel.. Általában kettejük közt passzolgatok és elcselezek velük ziccerig, aztán vagy eltekerem kapus mellett, vagy ráívelem Jo fejére.
Régen Portugálokkal mentem, de kb 20 idényt letolva az 1. osztályban valami megváltozott, és visszazúgtam egészen a 3. osztályig... Na ekkor RageQuitek sorozatai után döntöttem úgy, hogy csapatot váltok, és ekkor gondoltam, hogy Ronaldinho-val cselezgetek egyet, kiprobálom a Mineiro-t, és hát beleszerettem Ha tudtok cselezni, must have team!
• Honor Magic5 Pro •
-
gmx9
aktív tag
válasz KisTücsök #1664 üzenetére
Ha nem támogatott a kontrollered (ha azzal játszol), nem is lehet, mert nem érzékeli a jobb analóg kart. Így például vetődni se tudsz büntetőknél.
Vannak olyan kis trükkök, amellyel átlehet verni a játékot és xbox kontrollernek érzékeli, bármilyen is legyen neked, bár én ezzel nem vacakoltam eddig.
-
Atke
senior tag
Imádom az ilyet, emiatt lett 3:4....
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ajjaj..
Srácok megvettem a játékot. Tökéletes minden, (én kevésbé). Miért nem találok a szintemhez illő játékost? Bementem abba a szekcióba ahol szűrés nélküli szerverek vannak. Szépen rommá is vert valami nem tudom hányas szintű profi. Ha a rendszerrel kerestetem a szintemhez közelit (nem talál). Mi az hogy nem talál? Nehogy már én legyek csak kezdő
Továbbá: Nagyon tetszik, csak nem vagyok benne biztos, hogy pl head to head játék előtt lefrissíti a jelenlegi keretet plussz formációt? Tehát hiába állítok be én egy felállást plussz keretet, ő szépen az aktuálishoz igazítja? Azok a piros nyilak meg zöld nyilak szintén azt jelentik hogy éppen most az a csapat hogyan teljesít?
Elnézést a newbie kérdések miatt.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
fess
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1669 üzenetére
A csapatnak megfelelő ellenfelet hoz be. pl. egy 5 csillagoshoz egy másik 5 csillagost ad. A te tudásodat nem nézi. A keretek frissülnek,de attól még át tudod állítani a kedvednek megfelelően. Ez kb hetente frissül,szóval ha megcsinálod akkor lesz 1 kis nyugi,nem kell minden meccs előtt állítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mintha nekem állandóan frissítene , de nem vagyok benne biztos. Úgy vettem észre, hogy pl team play esetében tud keresni (tudásomhoz illő) társakat ami nem rossz. Az viszont elég érdekes, hogy ebben a módban nincs visszavágó Pedig kellene oda is ez a funkció. Továbbá lehet én néztem el, de csak az lehet elvileg barátom aki origin rendszerében is a barátom. Lehet hülyeség , de nem biztos hogy mindenkit szeretnék az origin profilomon is barátnak, bőven elég lenne a fifán belül ha felvehetném. Nekem ez nem sikerült.
Vannak itt érdekességek, megy is majd az EA-nek egy észrevételes levél.
Nem tudom, ti hogyan látjátok, de ahhoz képest amennyi játékos van a statisztikában nem sok szerver van.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Helyesbítek, most nappal talál azért rendesen Azt viszont nem értem, hogy egy másik csapatot állítottam be kedvencnek és mégis azt látom a bal felső sarokban meg arról kapom az infokat ami előtte volt. Amit a profilban állítok be elsőnek mindig azt veszi alapul?
Ez a team game visszavágó meg játékon belüli gyors barátfelvétel nagyon hiánycikk
-
gmx9
aktív tag
Én azt is hiányolom, hogy például nincs valami közös beszélgetés az Originben. Nyilván alternatív módon meglehet oldani, de ha már a játékhoz (nem pont ehhez, de értitek...) készítettek egy programot, akkor ez az alapfunkció igazán bent lehetne.
Így például ha többen játszunk, tudnánk irogatni egymásnak, nem ablakonként kellene váltogatni.
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
Sziasztok. Ti találkoztatok már a következő buggal? A játékosmegfigyelők küldik az adott hónap kiszemeltjeit. Amikor akad köztük tehetségesebb srác, akkor persze felveszem az ifiakadémiámra. Eddig ugye nem is lenne semmi baj. A probléma a következő: ha ezután lejátszok x meccset, semmi sem történik, de amikor elmentem a játékot, majd máskor szeretném betölteni, a játék kilép. EDDIG MÉG EGYIK FIFA SOROZATBAN SEM TALÁLKOZTAM ILYEN BUGGAL. Egyszerűen sehogy sem tölti be a mentést. Ez a dolog nem egy adott időpontban következik be, hanem úgy össze-vissza. Eddig 2 karrieremnél volt ilyen eset: 2. szezonban december környékén, valamint 3. szezon legelején, épp a VB-n toltam a spanyolokkal, pont a döntő következett volna az olaszok ellen, amikor fellépett ez a probléma, ezután jókedvűen és vidáman törölhettem fél év munkáját . Eddig még egyik fórumon sem találtam olyat, akinél ez előfordult volna. Lehet csak az én játékom bugos? Esetleg telepítsem újra az egészet? Már nem tudom mi tévő legyek, még ilyen dologgal tényleg soha nem találkoztam, pedig már a 04-óta mindegyik FIFA-val gameltem.
-
fpatrik17
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #1675 üzenetére
Megnyugtatlak nem fogják javítani.. A FIFA minden évben a legbugosabb játék, és örökre az is fog maradni
• Honor Magic5 Pro •
-
XDmanus
tag
válasz fpatrik17 #1676 üzenetére
Nem vagyok egy nagy FIFA ellenes (vagyis még régen nem voltam, de...), de ebben 100%-osan igazat adok neked, egyre rosszabb irányba halad az egész. Érdekes, régebbi szériákban nem voltak ilyen játékos MI-k, meg védekezni is annyit védekezz, mint amennyit támadsz, meg stb., és mégis sokkal jobb meccseket lehetett játszani, valamint menedzser módban is lazán el tudtál vezetgetni egy adott csapatot 8-9 évig, ha kedved is úgy tartotta. Most már mindegy az egész, mert 2 szezonnál tovább úgy se húzod, mert valami rohadt bug úgyis bekavar az egészbe. Úgyhogy az évek alatt sikerült elkakilniuk az egyetlen egy dolgot, ami miatt az emberek anno, réges régen beleszerettek a FIFA-ba, a menedzser módot. THANKS A LOT, ELECTRONIC ASSHOLES
-
gmx9
aktív tag
Alapjáraton jó a játék szerintem, a PES-t jó pár szegmensben veri, legalábbis ha leveszünk minden hibát. A játékosok mozgásai élethűek, a hangulat modern, életszerű, a hangok remekek, irányításilag is jó és grafikailag sem lehet panasz rá.
Ha még mindig leveszem a különböző bugokat, játékmenetileg rengeteget kell még fejlődni. Olyan alap dolgok vannak szánalmasan megcsinálva, amit egyszerűen nem tudok elhinni. Ilyen például a védekezési dolgok hiánya. Nem a meglévő gyengeségeken finomítanának, hanem próbálják 1-2 újítással elterelni a figyelmet.
Mint például a first touch. Undorító lett. Top csapatok top játékosaitól méterekre tud pattanni a labda, nem tudják normálisan átvenni, mikor bőven lenne rá esély és idő (magyarul életszerű lenne).
Másik kedvencem a löbbölt passzok közbeni lefagyás, mármint hogy a védőmnek hirtelen kikapcsol az agya és megáll, ilyenkor pedig a támadónak méteres előnye lesz és 1v1-ben viheti a kapusomra, nem is kell nagyon ecsetelnem 95%-ban milyen véget érnek ezek a szituációk.
A befejezések is csodálatosak tudnak lenni néha. Viszem a kapusra a labdát, kicsit lehelyezném a sarokba, ezért megnyomom az ehhez kellő irányt, de természetesen a játékosom mellé gurítja a fenébe, mintha évekig rajta lett volna a kezem a gombon. Hagyjam ki azért, mert túl nagy erőt adtam rá vagy nem helyeztem eléggé, de ne azért, mert a kedves EA nem tudja finomítani a helyezési képességeket.
Ezek jutottak most eszembe, de biztos van még néhány idegesítő dolog, és akkor még ezekhez adjuk hozzá az említett bugokat. Már a demó sem kecsegtetett túl sok jóval egyébként, de talán az idei tűnik a legösszecsapottabb kiadásnak az elmúlt évekből (nem a legrosszabb, az talán a 2010-es program).
Mindettől függetlenül viszont a Fifa továbbra is el van húzva a PES-től. 2011 környékén valamivel csökkent a különbség, sőt, megkockáztatom, hogy abban az évben a PES jobb is volt, de a rá következő évben ismét dobbantott az EA. Amíg nincs igazi konkurencia és veszik a játékot, sok hibával teli kiadásokat "kell" élveznünk.
-
XDmanus
tag
Hát igen, ez a 13-ban egy visszatérő probléma, hogy az ellenfélnek 11-esnél sehogy sem ad pirosat a bíró, míg az én 16-osomon csinálok egy becsúszást, ami nem ér célt, utána az ellenfél játékos még megtolja kétszer-háromszor a labdát, majd elesik az épp feltápászkodó játékosomban--> 99%-ban piros lap, és legalább 2 meccs eltiltás.
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
16-oson belül sokszor van,hogy nem nyomok szerelést,az ellenfél nekem szalad és 11-est ad neki. Most elég bukó szériában vagyok már úgy 1 hete.Veletek volt már ilyen,hogy bármit csináltatok alig tudtatok nyerni. Oké,hogy pókerben van ilyen,de hogy már itt is.
Még az zavar,hogyha UT-ben kilépek,akkor kevesebb pénzt kapok. Ha ne legyen már muszáj végig játszanom egy meccset,ha én nem akarom. Főleg ha az ellen laggol ide-oda. Bár mostanában már csak alt+tab-ozok,hadd legyen meg a napi örömük az ilyeneknek. -
Atke
senior tag
A kapusom kezelését fújta le a bíró!!! nem játékosét. Teszem hozzá senki nem ért a lövőjátékoshoz,de megítélte, az ellenfél elrúgta, majd a kapusom kivédte, és a védésnél fújt a bíró hogy kéz.
Nekem vannak olyan meccsek, amikor az első 20 percben kiderül,hogy NEM nyerhetek, 2-3 kapufa, 1-2 üres kapura mellé az ötösről... ilyenkor már tudom,hogy ha mázlim van akkor is csak döntetlen lehet :S -
Andris837
senior tag
Annyira meguntam a FIFA-t, hogy most egy ideig PES-t fogom tolni. A sok "bug" annyira fel tud idegesíteni. Kicsit pihentetem a játékot aztán majd újra előszedem. Az is idegesít, hogy sehogy sem akar összejönni az, hogy beállítsam az angol kommentárt. Annyira idegesítő a Faragó "tudatlan" Ricsi meg a Hajdú Pisti, hogy az hihetetlen. Amikor mondják a sok f*szságot.... Wááá
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Gstyler
senior tag
Egy kérdés! Kirúgásnál a mit jelentenek a képernyőn megjelenő számok???
Egyébként tényleg van olyan amikor előre lehet tudni, h lehetetlen lesz nyerni
Egyértelmű jele ennek, hogy az első 3 lővésed kapufa
...és ahogy lenni szokott, hogyha az ellenfélnek csak 2 támadása van az egész meccsen, akkor
tuti, hogy 2:1-re nyer -
-
fess
őstag
Azt utálom,hogy az én 91-es gyorsaságú játékosomat bárki utoléri,de ha ugyanaz másnál van,3x körbefutja az egész csapatomat.
-
gmx9
aktív tag
Pl. ezért nem szeretek nagyobb szinten játszani. Megtolja az emberünk Ronaldóval, vagy csak odavágják neki (most csak mondtam egy példát, vele szokták leginkább eljátszani ezt), és mivel a szélsővédők is agyatlanul futkároznak fel, de visszazárni már nem tudnak, a gyors emberek előtt terület nyílik és azt futnak le akit akarnak.
UT-ban rengetegen a gyorsaságra játszanak, ilyenkor meg el is veszik a játék lényege. Nem a tudáskülönbség tükröződik vissza, hanem a játék hiányosságait kihasználva élvezkednek magukra, 1-2 lőtt gólnál meg már nagyképűsködnek is. Nálam az ilyen 'vágom előre a gyors csatáromnak és vele végigfutok' játékosok a szánalmas kategóriában vannak.
-
fess
őstag
Gondoltam nyomok 1 meccset,erre zöld kapcsolatjelző után ilyen meccs fogad. Ilyenkor nem lépjek ki,mert kevesebb pénzt kapok... köszi ea
-
Breki
veterán
válasz Gstyler #1686 üzenetére
A kapuskirúgásnál a visszaszámolásra gondolsz, hogy adott időn belül el kell végezni a kirúgást?
Andris837 a kommentárt simán át lehet állítani, sőt nemcsak angolra hanem külön letölthető több is.
Ezekről korábban többszöSzerintem olasz a legjobb, de az orosz és a spanyol is érdekes :-)
gmx9: Köztudott, hogy a 2011-es volt a legrosszabb Pes, az idei viszont az egyik legjobb.
Az meg milyen duma már, hogyha leveszünk minden hibát akkor hasonlíthassunk LOL
Hogy énis ilyen szép magyarosan írjak :-)
Fifa továbbra sincs elhúzva, egyik oldalról sokat fejlődött, de tele van magától kilépős, kompatibilitás,i játékmenetbeli stb. bugokkal sajnos. Impact Engine pl. amennyit hozzátesz annyit el is vesz belőle ilyennelDe ha még ezeket kivennénk akkor se jelenteném ki ezt. Nagyon is van konkurencia sőt jövőre a konkurencia új grafikus motorral fog gazdagodni teljes egészében újragondolták a PES 2014 küllemét,
, aminek köszönhetően a PES 2014 rendkívül látványos lesz.Fox engine ugye már megtekinthető metal gear solid ground-ban
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
HartgeH3-2.8
addikt
Volt itt PH-n egy Fifa 13 közösség akik meccseket szerveztek. Arra már nem emlékszem amatőrök mehettek e vagy sem, viszont teljesen eltűnt az a hirdetés! Tud esetleg valaki ilyen jellegű oldalt ahol normálisan lehet valaki ellen játszani és kezdők is részt vehetnek?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Miért jó embereknek ha direkt laggoltatja a meccset, komolyan ezt nem értem. Én el tudom fogadni ha valaki jobb , próbálok gyakorolni a másik miért nem képes erre egy sport játékban.
Ezért tényleg érdemes volt több ezer forintot kiadni, kvázi a semmiért.
-
mclaren-d
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #1699 üzenetére
Én sem értem Csak akkor van lag ha támadok..szánalmas
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest