- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Hali.
Segítségre lenne szükségem. Mitől lehet az, hogy elkezdtem egy karrier módot, már áprilisban tartok amikor is magától kilép a játék minden hibaüzenet nélkül. Elkezdtem egy újat és szintén április hónapban kilép.
Mi tévő legyek?magyarsrac
-
Tökkki
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés. Eddig még nem merült fel ilyen probléma... idény módban , mikor csapatot akarunk választani, ezt a hibaüzenetet adja ki: " Hiba történt az online keretellenőrzés során. Kérjük próbáld meg késöbb."
A játék eredetiben van meg.
Nem tudja esetleg vki h meddig tarthat ez a probléma? vagy h hogyan lehet kiküszöbölni?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Tökkki
csendes tag
Illetve az elején is kiírja h pillanatnyilag az EA szerverei nem elérhetőek :/
-
Tökkki
csendes tag
válasz Balázs1986 #1804 üzenetére
hát... akkor bízzunk a legjobbakban csak eddig még nem találkoztam ilyen problémával azota h kidobták a játékot. Nagyon szépen köszönöm azért a segítséget
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
a fifa 13-ban,hol lehet a felbontást állitani? mert kb.2 hétig semmi baj nem volt a játékkal,most meg beszaggat,a hang is meg a kép is....de csak játék közben.
Nem HD felbontású a laptopom,hanem 1024x768,ha jól tudom...
Egyébként az NBA is elkezdett szaggatni.
mi lehet a gond szerintetek? kösziLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
fess
őstag
válasz jooker82 #1809 üzenetére
a játékbeállításokra kattintva nem ez jön fel?
-
thEndeR
aktív tag
[link] Anyám.
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Valaki tudja, hogyan lehet beállítani a csinált játékosnak, hogy kk legyen és ne ktk vagy kvk? Mert ugye a középpályásnál csak a középhátvég, jobb, bal és középcsatár van így nem tudom kk-ra állítani. Van ennek valami módja?
-
jegenye77
addikt
Most próbálom a Fifa 13-at és az lenne a kérdésem,hogy mit kell átállítanom,hogy tudjam irányítani a játékost akinél a labda van?
Mert átváltani tudok a játékosok között de akinél a labda van azt pont nem tudom irányítani.
És mi az a kék kör amit egy játékostól egy csíkon húz?Azt,hogy tudom eltüntetni?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Arra rájöttem,hogy azzal a körrel lehetne irányítani,hogy kinek passzoljak de engem az nagyon idegesít!
Le lehet azt tiltani?
Irányítani még mindig nem tudom azt akinél a labda vanSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Balázs1986
addikt
Volt ma egy online meccsem, textúra nélküli bíróval és partjelzőkkel
A mez jó volt, de a testek kék-zölt-lila háromszögekből álltak. Vicces volt, intergalaktikus mérkőzés feeling -
Balage195
csendes tag
Sziasztok
Aki szeretne 1v1ezni online. Az dobjon pü-t
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz Balage195 #1823 üzenetére
Mennék, de kivan a t*köm. Manchester City-vel 5-6x zsinórban a Real ellen kell játszani, aztán talán becsúszik egy Bayern vagy egy PSG. Az a vicc, hogy a Real-lal ellentétben ezeket különösebb hihetetlen mázli nélkül is meg tudom verni (tehát nem lövik rá random és így lesz gól akármi, valamint nincs náluk egy Casillas, akin már csak röhögni tudok ), de azok meg kilépnek 2-0 meg 3-0 állásnál, és a Fifa nem számolja el a meccset. Iszok egy sört inkább...
Bocs, tévedtem...az egyiknél én szakadtam meg, jött is a 3:0 a megszakított meccsért -.-
Kezdem nagyon várni, hogy jöjjön egy patch erre.[ Szerkesztve ]
-
Balage195
csendes tag
válasz Balázs1986 #1824 üzenetére
nekem eddig mikor kiléptek mindig számolta szerencsére
-
thEndeR
aktív tag
Tegnap én is kifagytam egy UT meccsen, és én kaptam ki, és én fogok kevesebb zsetont kapni...
-
Balage195
csendes tag
Billentyűzettel mennyire érdemes fifázni? mert a kedves kis gamepadom megadta magát :S így mire érkezik a következő pad addig csak kéne fifázni
-
Atke
senior tag
válasz Balázs1986 #1828 üzenetére
LOL Láttál már valahol (fociban) eredményt így kiírva? Meg akkor az azt jelentené hogy 5:0ig kiléphetsz.
Természetesen időre vonatkozik...Azért a II. félídőben mehet középkezdésből [link]
Bár hála a remek rendszernek ennek is kb az 1/4-ét töltötte fel :S legurítás után 3 csel és a lövés[ Szerkesztve ]
-
pomade0
csendes tag
Továbbra sem értem ezt a minőséget, borzasztó. Még ha nem is töltöm fel a profilomba, csak simán elmentem a visszajátszások közé, akkor is ilyen undorító a kép.
Egyébként szép löket. Mostanában én is elkezdtem ilyen bombákat lődözni. Régebben nem annyira mentek, de most szinte minden második vagy harmadik gólom a ficakban landol.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Értettem én, hogy perc (írtad is elsőre egyébként ), ezért is tettem zárójelbe...csak olyan meccsállás-szerű volt (lett volna, ha nincs a számok előtt 0 )
Szép gól volt! Az ellenfél (ultra)offenzívben volt, hogy ennyire előre volt mozdulva kezdésnél a védelme? Vagy szimplán csak nem védekezett
Bár, egyelőre a védelmi taktikákkal én is hadilábon állok, talán ezért is rostokolok még mindig a 6.divízióban. Rá kellett jönnöm, hogy az nem elég, hogy alapvetően védekező felállásban játszok, használni kellene a segítséghívást és társait. Túl keveset játszok az ilyesmik elsajátításához -
pomade0
csendes tag
válasz Balázs1986 #1833 üzenetére
Ez a másik amit utálok amúgy, a taktikáknál beállítják, hogy mindenki támadjon, a védelem vonala is magasan legyen, illetve teljesen agresszívra állítják a csapatukat és a meccs közben még azonnal ultraoffenzívre teszik a hozzáállást.
Nem kell mondanom mennyire megöli a játékot, és persze teljesen irreálissá teszi az egészet.
-
Balázs1986
addikt
válasz pomade0 #1834 üzenetére
Na én ilyenekkel nem is szoktam foglalkozni, épp meccs közben teszem magam védekezőre (vagy hagyom azt is egyensúlyon), vagy nagy ritkán offenzíven egy támadás erejéig. Tényleg meg kellene már nekem is tanulnom a csapatmorált és társait. Majd olvasok valami gyorstalpalót, biztos akad
-
SlayHUN
csendes tag
Szerintetek miért kezdett el laggolni 2 hete semmi gond nem volt vele?
-
Balázs1986
addikt
Itt azért kicsit sajnáltam szegény ellenfelet Ezt a lövést még én se gondoltam komolyan
-
Balage195
csendes tag
válasz Balázs1986 #1840 üzenetére
szép gól szegény szerintem ahogy bekapta azt a gólt gamepad csak úgy repült elfele xDD
-
szamoki
tag
Üdv mindenkinek!
Én most értem el ahhoz a szinthez, hogy most már kellenek a cselek a továbblépéshez. Egyszer egy videón láttam vagy itt olvastam, hogy mi az 4 csel aminek csakorlati haszna is van.
Erről kérnék tanácsot, hogy melyik 4-5 csel az amit érdemes készség szinten tudni?Emellett nem tudom az kinyomozni, hogy profi szinten ellenem nyomuló gép 1-1 kapus elleni szituban a futásiránytól 90 fokra balra vagy jobbra egy lépéssel elhúz és rögtön lő dolgot hogy csinálja??
Nem tudom leutánozni, pedig nagyon szeretném, hogy legyen egy ilyen gól biztos trükköm.Mivel lehet ezt produkálni? Nem jobb joyos "szöktetés", mert az túl nagyot lök a labdán, cselek között sem lelem. Aki ráismert erre a trükkre a körülírásomból kérem adjon tanácsot hogyan lehet ezt megcsinálni?
-
SlayHUN
csendes tag
válasz Balázs1986 #1840 üzenetére
Ahogy berúgtam te jutottál eszembe [link] (ráadásul ezzel nyertem ember hátrányba 90.percbe)
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
felidegesített,erre ezt hoztam össze
-
balazs022
csendes tag
Hogyan tudjátok lementeni/feltölteni a videókat online játék közben? Kerestem mindenhol de nem találom, pedig lett volna már pár gól amit szívesen megosztottam volna!
-
pethYeti
addikt
Jó lenne ha ez a fos ultimate team nem ilyen 5 éves fogyatékosokkal rakna össze aki 2 helyzetből 2 gólt lő mert minden segítsége maxon van én meg jó ha 10-ből begyötrök egyet. Megint csak felbaszott ez a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest