- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Ez semmi. A Balotelli- Cavani csatárosomat úgy futják le az ellenfél védői mint a sz.rt. Ha van egy 4-5 meccses szériám mikor se ide se oda nem bugol a gép akkor nyerek midnent, de amikor besz.pok egy 5-6 meccses szopóágat akkor nem bírok nyerni ha megfeszülök se és akkor nem akár milyen bugok jönnek ám elő. Tegnap pl egy gyerek Sessegnonnal 4 gól lőtt felállt védelemmel a tizenhatos jobb csücskéből. Azt hittem lenyelem a monitort. Nekem meg 6 méterről kapufa vagy kapus.
-
pifu76
tag
válasz TommyGun #2398 üzenetére
ne réjjá
már le akartam cserélni csak gyorsba kellett valaki
amúgy ha valamit rühellek, hát az a nagyképű buzi németeket nem rád értem, de van egy két tipikus német, akik ezekre verik a nagyképű bayern játékosokra meg a dortmundiakra., felállnak nagyképűen minden második lépésük a csel meg a csel, aztán ha kapnak egy 3-ast csel nélkül akkor meg kilépkednek
ennél jobban már csak a faszfej robbent rühellem...
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
-
TommyGun
őstag
válasz dudu5130 #2400 üzenetére
Ez FUT-ban van...tudod amikor kapsz egy gagyi csapatot és játszani kell AI vagy online mecceket, kapsz pontokat amiket aukciós házban elkölthetsz vagy veszel random bronz ezüst arany pakkokat amikben ilyen játékos kártyák lehetnek, gyak, te rakod össze a csapatodat, akármilyen játékosokkal akiket megveszel vagy találsz a csomagokban...
jah vazze SZKÜZÉMOÁ most látom hogy mit furcsállottál rajta, FUTba csak játszani járok adminisztrációt weben csinálom már észre se veszem hogy ez a webes
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
Bevallom én alig tudok cselezni a gémben, van 1-2 amit használok ritkán de inkább simán kipasszolom az ellent lövősig, meg ha lehet leindítok, beadás, ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
pifu76
tag
-
fess
őstag
Lejátszottam Kutyulimutyulival is a visszavágót,így akkor a 3. forduló és Badtor következik. Neki mi az originje?
4 meccsből 9 pont. Ki hogy áll? -
dudu5130
őstag
Én csak testcseleket a karral.
Roppant idegesítő ez a játék. Az én Balotellimet úgy nyomják el a védők ahogy akarják de az ellenfélé még a félpályáról is betalál. Most Giovincoval fejeltek gólt Barzagli mellől, most akkor? Az utolsó meccsen mindent visszaadott a gép mert 7-1re nyertem, de mindjárt visszaesek a harmad osztályig. Egyszerűen hihetetlen mik nincsenek egy-egy meccsen.
-
Badtor
tag
-
pifu76
tag
Maxx, jó lenne lejátszani nekünk is, egész nap fifázol, de rám nem írnál hogy nyomjuk le...
még hányszor szóljak??
-
fess
őstag
-
pifu76
tag
Real vs MU. 0:3
MU vs Real 0:3
Maxx vs Pifu
(#2418) dudu5130
Mellesleg honnan sikerült ilyen sok zsetont összekuporgatnod?
szakmai titok.
[ Szerkesztve ]
-
pifu76
tag
válasz dudu5130 #2412 üzenetére
ne is hozd elő. C. ronaldot lefutják a MU védők, sőt meg is előzik na ez a nevetséges..
Maxx-al játszottam, nem is azért grat. neki az első meccsen megvert, de amit a real művelt, hát az röhej volt. se benzema se senki nem tudott egyszerűen futni, a védők össze vissza futkoztak, egymásnak neki...
na mondom ez már fáj....
-
boff
senior tag
boff79 - Barcelona v Sonic - Manchester City
Sonic vegyél fel légyszi originen mert 7000 találatot dob ki a nevedre. -
TommyGun
őstag
Nem feltétlenül jobb de elmegy
Én mondjuk Bundesliga rajongó vagyok ezért a Bayern Dortmund a csapatom nagy része.Adler - (Neuer baszott drága nem vettem még meg pedig van majdnem 200 ezrem)
Alaba Hummels Badstuber Piszczek
Sweinsteiger Martinez
Reus Götze Kroos
Gomezcsereként meg van Özilem Khedirám Diego Naldo Subotic Müller Huntelaar
szerintem jó kis csapi. Riberyt és Robbent nem tudom megvenni, rohadt drága és csak olyan poszton vannak amik nem jók a csapatomba JT JSZ BT BSZ nekem meg KTKim vannak...pedig 4231-et játszok
-
TommyGun
őstag
Nem lehet jobbosokból balosokból középtámadót csinálni, nincs olyan módosító.
-
TommyGun
őstag
válasz dudu5130 #2432 üzenetére
Nem is aukciózásból, nyomom az idényeket meg a kupákat. Első osztályban vagy 7k a győzelem a bennmaradás is vmi 5-6k. AI ellen is szoktam tolni idényt a cseréimmel hogy azoknak se csökkenjen a morálja. Azis győzelem 3-4k plussz ha nem lépkedsz ki semmilyen meccsről akkor én KB 6-800 pontot kapok meccsenként. Hamar összejön. Sweinsteigert PL 150-ért vettem meg Götze is volt vagy 50k.
-
Atissska
csendes tag
BT-bő lehet csatárt csinálni?
Chuck Norris egyszer megdöntötte a szárazföldi sebességrekordot egy biciklivel, aminek le volt esve a lánca, és hiányzott a hátsó kereke.
-
Atissska
csendes tag
Ha valakit érdekel van persie irjon (5-2-2-1)üzenetet ki mit ajánl érte nekem 2ő van belőle!
Chuck Norris egyszer megdöntötte a szárazföldi sebességrekordot egy biciklivel, aminek le volt esve a lánca, és hiányzott a hátsó kereke.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
A következő gondom lenne,akadozik a fifa 13,eddig nem tette,de most valamiért megteszi,viszont ha alt+tabbal átváltok az ablakok közt majd visszaváltok a játéka akkor megszűnik az akadozás.
Valakinek volt már ilyen?
Mi lehet rá a megoldás ?[ Szerkesztve ]
Tiszta hülye aki nem normális
-
pomade0
csendes tag
Badtor - Juventus v Nick - Dortmund 2-1
Nick - Dortmund v Badtor - Dortmund 3-3Már a 3. fordulóból:
Badtor - Juventus v Fess86HU - Bayern München 4-4
Fess86HU - Bayern München v Badtor - Juventus 0-2Mehet a 3. forduló (szintén oda-vissza meccsek):
Nick - Dortmund v Pifu - Real Madrid
Maxx - Manchester United v KutyuliMutyuli - PSG
boff79 - Barcelona v Sonic - Manchester City---------------------------------------------------------------------------------------------------
A 2. forduló eredményei:
Badtor - Juventus v Nick - Dortmund 2-1
Nick - Dortmund v Badtor - Juventus 3-3Pifu - Real Madrid v Maxx - Manchester United 0-3
Maxx - Manchester United v Pifu - Real Madrid 0-3Fess86HU - Bayern München v boff79 - Barcelona 10-0
boff79 - Barcelona v Fess86HU - Bayern München 1-2KutyuliMutyuli - PSG v Sonic - Manchester City 3-2
Sonic - Manchester City v KutyuliMutyuli - PSG 4-1 -
pomade0
csendes tag
Tabella
Játékos | Lejátszott mérkőzések | Pontok | Lőtt-kapott gólok | Gólkülönbség
1. Badtor - 4 meccs | 10 pont | 14-4 | 10
2. Fess86HU - 4 meccs | 9 pont | 16-3 | 13
3. Pifu - 4 meccs | 9 pont | 11-5 | 6
4. Maxx - 4 meccs | 9 pont | 8-4 | 4
5. KutyuliMutyuli - 4 meccs | 6 pont | 6-10 | -4
6. Sonic - 4 meccs | 3 pont | 8-12 | -4
7. pomade0 - 4 meccs | 1 pont | 5-10 | -5
8. boff79 - 4 meccs | 0 pont | 1-21 | -20[ Szerkesztve ]
-
pifu76
tag
részemről befejeztem ezt a fos játékot, kilépek a bajnokságból...
nyugodtan írjatok utolsó helyre. elegem van a nemreagálós, össze-vissza futkozós szemétjéből..
ami az online részét illeti legalábbis... C. ronaldot mindenki lefutja, nevetséges.. többek között.
utálom ezt a játékot, össze is töröm a dobozát
unom már hogy nem megy a labdáért, lehetetlen szögből, oldalhálón keresztül kapok gólokat, meg ilyen kibaxott apróságok...
kibaxott aránytalan, nevetséges összedobott szar, egy áááááááááááá
[ Szerkesztve ]
-
pomade0
csendes tag
Pifu - Real Madrid v Nick - Dortmund 0-2
Nick - Dortmund v Pifu - Real Madrid 3-0 (A harmadik gólnál megszakadt a meccs, Pifu sajnos kilépett)Egyébként teljesen igazad van, ne tudd meg én hányszor voltam ideges emiatt. Ellened is nem egyszer kipasszolta bedobásra a labdát, persze nem arra nyomtam, de az nem számít.
Szerintem emiatt ne lépj ki, 4 forduló van még, az gyorsan lemegy már.
-
pifu76
tag
válasz pomade0 #2444 üzenetére
kiléptem mert szétvertem a billentyűm ezt már nem bírtam...
nem játszok többet, én befejeztem, sorry h kiléptem, de teljesen kiakadtam már, ha a gép úgy akarja én megfeszülhetek se úgy alakul semmi, se a passzolás se semmi... azért egy real-nak nem így kéne viselkednie még játékban sem..
ha a 14-ben nem lesz változás akkor, befejezem a fifázást örökre. áttérek az Angry Birds-re abban legalább nem kell idegeskedni...
[ Szerkesztve ]
-
boff
senior tag
Ne lépj ki! Nekem is ugyanolyan szar de már annyiszor betelt a pohár, hogy nem érdekel és ha dzsukukamy lefutja ronaldot akkor lefutja lehet, hogy őstehetséges sprinter vagy mittudom én.. Próbálj meg úgy játszani, hogy előre kigondolod milyen bugot fog majd csinálni a fifa és úgy passzolni vagy akármi.
-
gmx9
aktív tag
Ismét egy finom kis fifa-gól, tegnap kaptam. Természetesen kicsit sem voltam ideges. Ne hagyjátok ki ezt a csemegét ti sem.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
boff
senior tag
Emberek az normális, hogy idény meccset játszok és a 85. percbe kap az ellenfél egy szabadrúgást.. Felállít 3 embert és onnantól szaggat mint az állat aztán dirr és gól majd folytatódik tovább hiba nélkül a meccs.. Akkor ez most cheat vagy direkt engem szopat a fifa?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest